2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhaba arkadaşlarım dün kanamam oldu. doktora gittim bebek iyi ama kese etrafında kanama alanı varmış 12.haftaya dek 3 günde bir pruluton günde 3 öğün de progestan yazdı bol bol istirahat edeceksin dedi bebek 7+4 ama orada 6+5 çıktı kafam karıştı geriden gelmesi normal mi aranızda benim gibi kanama yaşayan var mı?
evet canım olabilir benim de bir hafta geriden geliyor doktor normal 1 hafta oynama olabilir dedi

Gayet güzel canım ben 48 ile öğrendim bata 2 kala bat günü 85 2 gün sonra 321 2 gün yani bugün 869 olmuş benimde cumada nasipse kese görmeye gidicem
E nabiza düşmedi sağlik ocagini aradim 101 dedi,nasil diye sordum biraz düşük dedi o yuzden kafam karisti.Tesekkur ederim cevabiniz icin💞

E nabiza düşmedi sağlik ocagini aradim 101 dedi,nasil diye sordum biraz düşük dedi o yuzden kafam karisti.Tesekkur ederim cevabiniz icin💞
Bana da öyle dediler hatta şöyle söyleyeyim doktorlar keseyi bebeği görmedikleri sürece gebesiniz demiyorlar yani bana doktorum evet kağıt üzerinde hamilesin ama keseyi bebeği görmemiz lazım dedi işte dış gebelik, boş kese, kimyasal gebelik falan ihtimallerine karşı sanırım..

Düşüklüğü yada yüksekliği bat gününüze bağlı. Misal bat gününüzse normal ama battan 4 gün sonra ise düşüktür. Düşük olması da çok bişey ifade etmez geç döllenme olabilir. Önemli olan hergün ki artış miktarıdır. İki katına çıkması beklenir... İnşaallah sağlıklı bir gebelik başlangıcıdır 🤗
Değeriniz 6000 lerde iken kaç haftalıktınız yada kaçıncı haftada keseyi gördünüz
4.haftadan sonra alttan muayene ile kese görülebiliyor.

Değeriniz 6000 lerde iken kaç haftalıktınız yada kaçıncı haftada keseyi gördünüz
2.gebeligimdi kac haftalikti hatirlamiyorum ama gittigim doktorun makinasida cok iyi değildi galiba, bana idrara sıkışık olman lazım dedi, bi kac litre su içtim bakti yine yoktu alttan bakti da gordu ama daha bebek gozukmuyordu, duzenli olmayan bir kese var demisti ama sonra duzelmisti. 3.gebeligimde de doktora gitmeden 2.once baktığımda 8 binlerdeydi yani doktora gittigim gun 16 bin civarı olmasi lazim o zaman karından gozukmustu yine bebek yoktu ve kese duzenli degil demisti 🤦‍♀️ olctugunde sat a göre kese 5 gun gerideydi

X