2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sağol canım doğum paketı aldım onun ıcerısıde tahlıller de var ama doktor bu lıstenın dısına cıkıp ucretlı gereksız testler ıstıyor benı rahatsız ettı bakalım hep boyle yaparsa degısecegım
Anladım canım haklısın o zaman, doğum paketi bende baktım ama kararsız kaldım çok.

Geçen sene hamileyim 12. Haftada kanamam başladı hafif geliyordu doktor tam olarak beni uyarmadıği için ben normal yaşantımda devam ettim ve kanamalarim arttı hastanede yatırdı falan ama durumum kotulesti plasenta previa dediler sonra değil dediler ve ben 19. Haftada bebeğimi suyum geldiği için kaybettim. Bebek yaşıyordu ama organları tam gelişmesini için ve 22 haftadan küçük olması sebebiyle yaşatma durumu olmuyor.

Sen bak keyfine yat, dinlen, yorma, üzülme sıkılma ve güzel bir hamilelik geçir isallah bebegini kucağına al .
Kucağımıza almak nasipse oluyor değilse olmuyor ama benim acemiligime geldi ve Rabbım böyle nasip etti. Şükür şimdi yine hamileyim ve kendime dikkat ediyorum yormuyorum.

Seni endiselendirmek istemem sadece yaşayan biri olarak dikkat etmen için uyarıyorum, keske beni de uyarsalardi
Canim seni o kadar iyi anlıyorum ki hiç canını sıkma, inan ki insanin elinden geleni yapması vicdanını rahatlatıyor evet ama sonucu değiştirmiyor, benimde 2.gebeligimde 10.hafta basladi kanamam hic bir sebep bulunamadı, hep yattım, ilaclarimi kullandim igne mi oldum ama 20.haftasinda suyumun gelmesiyle bende bebeğimi kaybettim, suni sancı ile dogum yaptim, 500 gr alti oldugu icin doktor bisey yapamayız dedi😔 Bir tanıdık vardı, 4 yada 5.ye hamileydi istemiyordu bebegini, kanaması vardi, doktorun dedigi hicbiseyi yapmadi, ilaçlarını kullanmadi vs bebegi saglikla dogdu. Yani eger Rabbim ömür vermişse yasayacak, vermemisse ne yaparsan yap yaşamayacak, bunu bilmek benim içimi hep ferahlatti, sana da belki iyi gelir biraz 🌸

Merhaba kızlar bugun kontrol vardı 7+1... Kalp atısı duyuldu bebek gorundu... Rutın kan ıdrar tahlıllerı yapıldı. 3 hafta sonra gel dedi. Doktor biraz masraflı gereklı gereksız parasına bakmadan bırsuru tahlıl ıstıyor. Bende yaptırmayacagım. Düşük riskim yok yinede progestan yazdı bılemıyorum ıcmeme gerek var mı... Haberler böyle şimdilik :)
Cok sevindim kalp atısını duymanıza 🙏darısı basımıza benimde düşük riskim yok ama iş hayatım cok hareketli banada doktorum tedbir amaclı progeston yazdı fitil olarak alıyorum önerdiyse doktorun mutlaka al bende cumartesi tam 7 oluyorum ve kalp atısını duymaya gideceğim rabbim izin verdiyse 💙

Merhaba kızlar 2 gundur testlerim boyle cikiyor,kan testi icin yarin sağlık ocağına gidecem.Umarım kimyasal falan degildir.Çünku dunku testle bugunku arasinda pek bi koyuluk farki yok.Regl olmama 3 gün var,dualariniza talibim💞Öpüyorum hepinizi😘
20210817_102640.jpg

Yerleşme kanaması yaşayan var mı kızlar aranizda
Verdiği ilaçları kullanıyorum ama peçeteye arada kahve leke geliyor

Merhaba kızlar 2 gundur testlerim boyle cikiyor,kan testi icin yarin sağlık ocağına gidecem.Umarım kimyasal falan degildir.Çünku dunku testle bugunku arasinda pek bi koyuluk farki yok.Regl olmama 3 gün var,dualariniza talibim💞Öpüyorum hepinizi😘Eki Görüntüle 2902626
3 gun varsa gayet belirgin cikmis bence :) insallah guzel haberler alirsin

Kızlar saçlarım aşırı dökülüyor, ilk defa böyle görüyorum 😬 yaşayan var mı? Napsam bilemedim tutam tutam gidiyor sanki

İyi geceler kızlar her zaman giremiyorum konuları fln kaçırıyorum ama karın ağrım çok var sağ taraftaydı bugün solda gece zor uyudum drum da yok henüz

Bende aynıyım cnm tutam tutam dökülüyor. Hormonlardan mi demir eksikliği mi. Kan değerlerine bakarken onada bakmamislar
Ya ilave demir ilacina bile başladık, eksik değildi ama yine de tebdir olsun dedi doktorum. Ondan mi oldu noldu anlamadim. En azından yalnız olmadığımı bilmek güzel, teşekkür ederim kuzum 🌺

Merhaba arkadaşlarım dün kanamam oldu. doktora gittim bebek iyi ama kese etrafında kanama alanı varmış 12.haftaya dek 3 günde bir pruluton günde 3 öğün de progestan yazdı bol bol istirahat edeceksin dedi bebek 7+4 ama orada 6+5 çıktı kafam karıştı geriden gelmesi normal mi aranızda benim gibi kanama yaşayan var mı?

X