2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar hayırlı akşamlar bugun doktorum bana mide bulantısı için bana bı ilaç verdi kullanan var mı

Eklentiler

• IMG20210812203634.jpg
    IMG20210812203634.jpg
    101,1 KB · Görüntüleme: 43
Meraba canım benimde yarın 6 haftalık olacak inşallah kalp atışını dinlemeye gideceğiz tabikide tedirginlik var. Bende de kist 3 cm çıktı ama doktor korkmamam gerektiğini zamanla küçülür veya yok olur genelde dedi sadece takip edilir dedi içimizi ferah tutmamız en önemlisi stres daha kötü yapar❤️🌸
Hayırlısı olsun canım hakkımızda benm hesabıma göre 5+4 falan ama ultrason kağıdında 6+2 yazıyor
Ben kalp atışını eşime atacaktım burda değil ya 2 hafta sonra daha çok belli olur o zamn dinlet eşine dedi 2 haftada bir geleceksin dedi surekli takip olacakmış bir sürü test yaptı ama hepsi normal gözüküyor sonuclarin

Kizlar selam, ben bugun 4+3 teyim 🤗🤗 siz esinizle birlikte olmaya devam ediyor musunuz, yoksa kalp atisini duyana kadar beklediniz mi?

Hayırlısı olsun canım hakkımızda benm hesabıma göre 5+4 falan ama ultrason kağıdında 6+2 yazıyor
Ben kalp atışını eşime atacaktım burda değil ya 2 hafta sonra daha çok belli olur o zamn dinlet eşine dedi 2 haftada bir geleceksin dedi surekli takip olacakmış bir sürü test yaptı ama hepsi normal gözüküyor sonuclarin
Başlarda kalp atışı çok yavas oluyormuş çok normal testlerde muhtemelen kistle ilgili değil rutin testlerde tsh glikoz vs cihaz sanırım bebek tam olmadıgı için kesenin büyüklüğüne göre ölçüm yapıyor ondan öyledir inşallah çok rahat bir gebelik olur hepimiz için.

Başlarda kalp atışı çok yavas oluyormuş çok normal testlerde muhtemelen kistle ilgili değil rutin testlerde tsh glikoz vs cihaz sanırım bebek tam olmadıgı için kesenin büyüklüğüne göre ölçüm yapıyor ondan öyledir inşallah çok rahat bir gebelik olur hepimiz için.
Insallah canm bu kist çok üzdü beni de hayırlısı dedim sukur bebeğe zararı çok dedi
Yumurtalık kanseri yazıyor testin birinde ca 125 galiba oda normal cikti iste yüksek değil yani yarın tekrar gideceğim olmazsa değiştirecegim doktorumu

Insallah canm bu kist çok üzdü beni de hayırlısı dedim sukur bebeğe zararı çok dedi
Yumurtalık kanseri yazıyor testin birinde ca 125 galiba oda normal cikti iste yüksek değil yani yarın tekrar gideceğim olmazsa değiştirecegim doktorumu
Allah korusun kadınların çoğunda olan bir durum ben hamile kalmadan öncede sürekli oluyordu sonra kayboluyordu kötü bir şey olsa gebe bile kalamazdın ama doktor biraz korkutmuş sanki seni en güzel dönem inşallah napalım bebekte Allahtan kistte öyle canını sıkma bebişi de yansır bak tek değilsin bende aynı durumdayım ve bizim gibi bir sürü insan var.

Allah korusun kadınların çoğunda olan bir durum ben hamile kalmadan öncede sürekli oluyordu sonra kayboluyordu kötü bir şey olsa gebe bile kalamazdın ama doktor biraz korkutmuş sanki seni en güzel dönem inşallah napalım bebekte Allahtan kistte öyle canını sıkma bebişi de yansır bak tek değilsin bende aynı durumdayım ve bizim gibi bir sürü insan var.
Ilk gebeliğim esim yanımda yok görevde bi yandan aklim onda bi yandan bu kist cikti
Kv kalsa herseyi ben abartıyorum üzgünüm böyle çıktı diye yemek yiyorum Allah aşkına insan iki dakka susar demi yokkk nerde saçmalıyor da saçmalıyor yemeği zorla yiyip odaya geçtim hemn

Ya ben de aynı durumdayım çok fena grip oldum, covid değil ama burun akıntısı boğazlar çok fena bayaa hastayım ve ilaçsız nasıl atlatıcam bilmiyorum.. sürekli ıhlamur çorba ama bi faydası yok
Canm boğazında sisme varsa sütle nişasta pişir salep gibi sıcak sıcak iç
Evet öksürük varsa zerdecal ile zencefil i cay gibi yap limon sık birazda bal acı olmasın diye onu iç anında kesiyor öksürüğü faln

Ilk gebeliğim esim yanımda yok görevde bi yandan aklim onda bi yandan bu kist cikti
Kv kalsa herseyi ben abartıyorum üzgünüm böyle çıktı diye yemek yiyorum Allah aşkına insan iki dakka susar demi yokkk nerde saçmalıyor da saçmalıyor yemeği zorla yiyip odaya geçtim hemn
İlk gebelik tabiki de tedirgin olacagız eskiden onların zamanında tabi yoktu bu kadar detay karınları şişince anlıyorlarmış şimdi bizler araştırınca onları rahatsız ediyor. İnternette çok araştırma ben onu bıraktım kafam rahatladı zaman gösterecek sen kist yokmuş bebek varmış gibi düşün sadece ve içini ferah tut bak onlar kaybolacak.

İlk gebelik tabiki de tedirgin olacagız eskiden onların zamanında tabi yoktu bu kadar detay karınları şişince anlıyorlarmış şimdi bizler araştırınca onları rahatsız ediyor. İnternette çok araştırma ben onu bıraktım kafam rahatladı zaman gösterecek sen kist yokmuş bebek varmış gibi düşün sadece ve içini ferah tut bak onlar kaybolacak.
Yok kiz araştırma faln yapmadım kan vermeye kese görmeye gittim folikasite başladım ya ondan lafları gereksiz gereksiz

Günaydın bugün 7+0 dayım 4 -5 . Hafta çok koku hassasiyetim vardı bulantım olmayacak dedim ama dün akşam bu sabah çıkaracak gibi olmasam da hiç rahatta değilim birde kamudayim vatandaşla ilgilenecek halim kalmiyor

Bana dedi ki her şey yolunda 1 ay sonra gel erken gelme dedi. Benim kalp atışlarını duymadığım icin tedirgin olduğumu gorunce de cok aklina takacaksan haftaya gel dedi. ☹ bu korkumu evhamimi yenmem lazim bosa muayeneye gidip cocuga zaten kari olmayan zarari olan ultrasona maruz da bırakmak istemiyorum aslında
Vajinal ultrason 7. Haftaya kadar bir zarar vermiyor daha geçen gün doktorum vajinal baktı herşey yolunda bir sorun yok dedi kalp atışları da normal ben de senin gibi zatarı olur diye düşünüyodum ama doktorlar daha bilir sonuçta bizim gibi bir sürü kadını kontrol ediyorlar ben aynı gün kalp atışını duyamadım diye hemen özele gittm duydum için rahatladı

X