- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.415
Cokkkkk kötüGunaydin kizlar5+5iz bugun biraz midemde bi hassaslik vardi uyandigimda, sanirim bulanti donemine girdik Sizler nasilsiniz?
Ne zaman yaptınız testi silik çizgi çıktıysa muhtemelen hamilesiniz tebrik ederim
Bnde de koca yok görevde8. Haftaya kadar ilişki önermiyor doktorlar.. biz zaten çok evhamlıyız hiç o konulara girmiyoruz bile
Reglime 2 gün kala yapmıştım ve bu sabah yaptım ve test pozitif çıktı iyi dilekleriniz için teşekkür ederimNe zaman yaptınız testi silik çizgi çıktıysa muhtemelen hamilesiniz tebrik ederim
Hamilelikte zaten insanın aklına gelmiyor bazıları da hormon yoğunluğundan tam tersi olur diyo ama ben düşmüşüm bebeğin derdine hiç bişey gelmiyo aklımaBnde de koca yok görevdeherhalde 14. Haftada gelebilirse gelecek gelemezse 6.ayda temelli gelecek o vakte kadar süre uzun daha
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşReglime 2 gün kala yapmıştım ve bu sabah yaptım ve test pozitif çıktı iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Ben hamilelik+ Uygulamasını kullanıyorum bir de primanın vardı sanırım bir bakınMerhaba
Bahsettiğiniz bebek gelişim uygulamasını bulamadım yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim sizlere de.Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inş
Gelebilirse kiz kesin değil geleceği deHamilelikte zaten insanın aklına gelmiyor bazıları da hormon yoğunluğundan tam tersi olur diyo ama ben düşmüşüm bebeğin derdine hiç bişey gelmiyo aklıma14. Hafta da insan korkar baya gelişmiş olcak bebiş.. bi yerde okumuştum 39. Hafta bile yapın yazıyodu dedim yok artık
bana da aynı ilacı vermiş canım, ama kullanmadım zor durumda kalmadıkça kullanmayacağım sonuçta oda bir ilaçKizlar hayırlı akşamlar bugun doktorum bana mide bulantısı için bana bı ilaç verdi kullanan var mı
aa benim doktorum bir sıkıntı olmayacağını söyledi, ben sormadan kendisi normal devam edebilirsiniz dedi8. Haftaya kadar ilişki önermiyor doktorlar.. biz zaten çok evhamlıyız hiç o konulara girmiyoruz bile
ay deme canim yaaaCokkkkk kötüsabah bulanti kahvaltıdan snrasi daha beter
Birazdan tahlil sonuçları için gideceğim kızlar dua edin biraz da korkuyorum galiba yaaa benim doktorum bir sıkıntı olmayacağını söyledi, ben sormadan kendisi normal devam edebilirsiniz dedi
ay deme canim yaaa
yaaa öyle mi her doktor farklı şey söylüyor belki de riskli gebeliklerde önermiyorlardır.aa benim doktorum bir sıkıntı olmayacağını söyledi, ben sormadan kendisi normal devam edebilirsiniz dedi
Hoşgeldin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba hanımlar hepinizekısmetse bende nisan bası gibi doğuracağım allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba bence güzel artıyor bir kaç gün sonra tekrar baktıracak mısın o zaman daha net belli olurMerhaba kızlar Allah nasip ederse bende Nisan annesi olacağım farklı hastane ve farklı saatlerde beta hgc baktırdım azmı artmış değerim emin değilim
11.08.2021 saat 16:30 -- 45 hgc
13.08.2021 saat 10:30 -- 84.24 hgc
dediğim gibi hastaneler farklı saatlerde farklı tam 48 saat sonra veremedim
Doktorumla görüştüm tekrar kan vermene gerek yok 10 gün sonra gel dedi stres yapmak istemiyorum o yüzden tekrar kan vermicem sanırımMerhaba bence güzel artıyor bir kaç gün sonra tekrar baktıracak mısın o zaman daha net belli olur