2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bnde de koca yok görevde herhalde 14. Haftada gelebilirse gelecek gelemezse 6.ayda temelli gelecek o vakte kadar süre uzun daha
Hamilelikte zaten insanın aklına gelmiyor bazıları da hormon yoğunluğundan tam tersi olur diyo ama ben düşmüşüm bebeğin derdine hiç bişey gelmiyo aklıma 14. Hafta da insan korkar baya gelişmiş olcak bebiş.. bi yerde okumuştum 39. Hafta bile yapın yazıyodu dedim yok artık

Gelebilirse kiz kesin değil geleceği de

Merhabalar, bir haftadir girmiyorum nasilsiniz? Uzun yazayim :))
benim cogul gebelik oldugu icin belirtiler biraz erken geliyor, bulanti gitmek bilmiyor. Onceki iki gebeligimde de erken baslamisti ama bu kez biraz katmerli. Tabi ne yapiyoruz, takilmiyoruz tuzlu leblebi bulantinin birinci ilacidir.birkac tane cigneyerek yiyoruz mide asidini aliyor ve rahatliyoruz :))

Ben oksapar seanslarini gectim, tavsiyem karninizi iyi kavramaniz, parmaginizla olabildigince yumusak gelen bir yere dik olarak batirmaniz, igneyi cok yavas bosaltmanizdir. Karninizi birakin igneyi cekin ve ovalamadan alkollu pamugu bastirin. Boylece acimaz ve morarmaz.

Gebelere kalp atisina kadar seks yasak, lekekenme varsa doktorlar yapmamayi tavsiye ediyor, coklu gebelere hepten yasak :) tup bebek annelerine 1.trimester sonuna kadar yasak diye biliyorum. Ama dogum geciktiginde son hafta receteyle seks veriyorlar )

Tup bebek anne adayiyim suan gunde 2 kez multivitaminim var, sabah 2 aksam 3 adet estrofem, gunde 2 progesteron fitil, 1 adet coraspin... yakin zamanda biter insallah...

Merhaba kızlar Allah nasip ederse bende Nisan annesi olacağım farklı hastane ve farklı saatlerde beta hgc baktırdım azmı artmış değerim emin değilim
11.08.2021 saat 16:30 -- 45 hgc
13.08.2021 saat 10:30 -- 84.24 hgc
dediğim gibi hastaneler farklı saatlerde farklı tam 48 saat sonra veremedim

Merhaba hanımlar hepinize kısmetse bende nisan bası gibi doğuracağım allah hepimizin yardımcısı olsun
Hoşgeldin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Merhaba bence güzel artıyor bir kaç gün sonra tekrar baktıracak mısın o zaman daha net belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…