- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.255
Hos geldiniz :) Hayirli olsun insallahh. Siz tecrubelisiniz bizi bilgilerinizden mahrum etmeyin olurmuEki Görüntüle 2898712
BEN DE GELDIM) 3 embriyo transfer edilmisti, kaci tuttu onu gorecegiz.
Bu ucuncu gebeligim, hayirlisi ile ikinci evladim olacak insallah :)
Amin insallah :))Hos geldiniz :) Hayirli olsun insallahh. Siz tecrubelisiniz bizi bilgilerinizden mahrum etmeyin olurmu
BEnde folbiol almadığım gün kendimi çok halsiz yorgun hissediyorum onu içtiğimde düzeliyorumGunaydin kizlarYarin ilk kontrolumuze gidiyoruz heycandan aklim cikcak. Fobiol ictigim icin 2 gun kendime gelemedim cok kotu oldu piskolojim, onu biraktigim gibi duzeldim. Yarin doktorun verdigiyle devam edicem. Boyle bisey yasayan var mi aranizda?
Doktor bana nane limon ve ıhlamur içebilirsin gebelikte demişti. Ama adaçayı yasak dedi canım. Aklında bulunsunKızlar üşüttüm galiba bogazım yanıyor doğal olarak ne yapabilirim
Nane içtim pek bi faydası olmadı teşekkür ederim canımDoktor bana nane limon ve ıhlamur içebilirsin gebelikte demişti. Ama adaçayı yasak dedi canım. Aklında bulunsun
cok ilginc yaBEnde folbiol almadığım gün kendimi çok halsiz yorgun hissediyorum onu içtiğimde düzeliyorum
bende ayni durumdayımKızlar üşüttüm galiba bogazım yanıyor doğal olarak ne yapabilirim
Yok hayır baktırmadımcok ilginc yaacaba cok mu dusuktu folik asit degerinize baktirmis miydiniz?
İlaç kullanamıyoruz diye biliyorumbende ayni durumdayımantibiyotik içmedendr geçmez benim ki.....
Sıcak ballı sütNane içtim pek bi faydası olmadı teşekkür ederim canım
Hayır yapmadım benim adetim de yumurtlamam da çok düzenlidir hemen anlarım akıntı ve sancımdan. 30 temmuz yumurtlama günümdü o günü, iki gün öncesini ve iki gün sonrasını değerlendirdik sonrasında da bugüne kadar kasik batmam, ağrılarım hiç geçmedi yarın sabah ya da sonraki gün erken gebelik testi yapıcamŞuan yaparsanız silikte olsa gorursunuz 2saat sıvı almayıp yapablrsnz ovülasyon ile yumurtlama takibi yaptnz mı
aynen banada dediler öğünlerde yoğurt ayran tüket bolbol diye birde ara ögünlerde badem ve ceviz tüket dedi doktorumKızlar doktorum günde bi kase yoğurt bi bardak kefir veya süt maden suyu ceviz kuru üzüm ve fıstık tüketmemi istedi sizlere söyleyeyim dedim
CEViz bebeğin beyin gelişimi açısından çok önemliymişaynen banada dediler öğünlerde yoğurt ayran tüket bolbol diye birde ara ögünlerde badem ve ceviz tüket dedi doktorum
Ayy canm benm suan 5+1 kontrole gidinceye kadar 5+5 olur işte ❤Kizlar doktordan geldim bugun 5+5 kese gorundu bebek cok az gorundu kalp atisi icin haftaya yeniden gidecegim... kabizliktan bahsettim ilactan yana degilim dedi klasik cozumler onerdi bol suu yuruyus sebze agirlikli beslenme...