- 13 Mart 2015
- 175
- 89
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende sağol canımÖyle mi bende deneyim canım sagolasın
Hadi inşallah canım ne zaman gitceksin randevuya belli miEvet belki kalp atışından sonra biraz rahatlarım diye düşünüyorum bakalım
Ben battan 5 gün önce çok silik bi çizgi şeklinde öğrenmiştim canım. Aynı gün kan verdim 21 çıkmıştı betaKızlar erken gebelik testi en erken battan kaç gün önce sonuç verir
Benim de 5 günüm var yarın sabah deneyeyim o zaman teşekkür ederimBen battan 5 gün önce çok silik bi çizgi şeklinde öğrenmiştim canım. Aynı gün kan verdim 21 çıkmıştı beta
Evet cuma gideceğim, 6+3 olacak o günHadi inşallah canım ne zaman gitceksin randevuya belli mi
Geçmiyor gunler yaa beni de 6+5 de çağırdı cuma ya taa asla geçmiyor günler napcaz boyle bilmemEvet cuma gideceğim, 6+3 olacak o gün
Evet geçmiyor cidden sürekli diken üstündeyim malesefGeçmiyor gunler yaa beni de 6+5 de çağırdı cuma ya taa asla geçmiyor günler napcaz boyle bilmem
Sağlık ocağına yönlendirdi mi sizi de doktorunuz onlarda takibini yapıyor ya kan filan istedi benim aile sağlığındaki doktorum hemşire özellikle seninle ilgilenicez vs dedi hamilelliğin bir bölümünde tetenoz aşısı da yapılacakmış son haftalarına doğru da şeker yüklemesi yapıyorlarmış benim kan sonuçlarım çarşambaya filan çıkacak herhalde yine kontrole giceğim hem kadın doğuma hem de sağlık ocağınaGeçmiyor gunler yaa beni de 6+5 de çağırdı cuma ya taa asla geçmiyor günler napcaz boyle bilmem
Kalp atışı için çağırmalıydı bence 6 hafta çokmuşMerhabalar, ben şuan 6+1deyim. Dün kontrolüm vardı. Doktor bebek canlanmış dedi sadece. Kalp atışını dinletmedi ve 6 hafta sonra tekrar kontrole gelebilirsiniz isterseniz down sendromu testleri falan yapılacak dedi. Randevu aralığını uzun değil mi sizce ne? Ne yapmalıyım?
Bence başka doktora gitmelisin, kalp atışını neden dinletmemiş ki ve çok ileri tarihe atmış randevuyu da.Merhabalar, ben şuan 6+1deyim. Dün kontrolüm vardı. Doktor bebek canlanmış dedi sadece. Kalp atışını dinletmedi ve 6 hafta sonra tekrar kontrole gelebilirsiniz isterseniz down sendromu testleri falan yapılacak dedi. Randevu aralığını uzun değil mi sizce ne? Ne yapmalıyım?
Kuzum kalp atışını duyup sağlık ocağına gideceğim, gecen ay kimyasal olunca korkuyorum. Bi kalbi duyayim da ona gore giderim. Evet tetanoz başta olmak uzere aşılar için arayip cagiriyorlarmis.Sağlık ocağına yönlendirdi mi sizi de doktorunuz onlarda takibini yapıyor ya kan filan istedi benim aile sağlığındaki doktorum hemşire özellikle seninle ilgilenicez vs dedi hamilelliğin bir bölümünde tetenoz aşısı da yapılacakmış son haftalarına doğru da şeker yüklemesi yapıyorlarmış benim kan sonuçlarım çarşambaya filan çıkacak herhalde yine kontrole giceğim hem kadın doğuma hem de sağlık ocağına
Kuzum bence 3 hafta bile cok, en azindan haftaya yeniden git yada baska doktora git bi kalbi duy, sonra yine ne derse yaparsin yada devam edersin bi şekilde. 6 hafta demek 1.5 ay ya olur mu oyle seyGenel olarak doktorundan da memnunum aslında ama Bana da 6 hafta çok geldi. 3 hafta sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum.
Şuan yaparsanız silikte olsa gorursunuz 2saat sıvı almayıp yapablrsnz ovülasyon ile yumurtlama takibi yaptnz mıBenim de 5 günüm var yarın sabah deneyeyim o zaman teşekkür ederim
Epeyce kalabalik olmus buralar hepinize tekrar hayirli olsun; 2022 nisan aday adayi olarak teste son 2 gun kaldi. Tecrubelerime dayanarak gebe oldugumu dusunuyorum ama skora bakacagiz :))