2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben daha gitmedim doktora sadece evde test yaptım:)) enazından bi 8.haftamın bitmesini bekliyorum sıkıntı hissetmezsem bekleyeceğim .
8 hafta cok gec 6+larda gitseniz daha iyi,cunku bos gebelik falan bir suru olasilik var en azindan onlari elemek adina keseyi bebeği gorseniz iciniz rahat eder ama tabii yine de siz bilirsiniz

bugün çok karnım ağrıyor ve terliyorum. doktor randevumu çarşambadan ptesine çektim. karın ağrıması normal midir. hafif midemde bulanıyor

Karin agrisi normal ben 10 gun yasadim ilk haftalar yerlesme doneminde agri olabiliyor ates basmasi bende hala var adet olamadik menopozlu gibi dolasiyorum evde

Okadar yorgunum ki size anlatamam. Uzanmadan 10 dkk duramiyorum.. Kusmuyorum diye cok sukur bu halime diyordum ama bu yorgunlukta beni mahvediyor, koku hasasiyetim de beni artik benden aldi. Gece bi kokuya uyanip banyonun kapisini kapattirdim banyodan bir koku geliyor diye. Esim hicbisey alamasada bana buram buram kokuyor.....

Allahim bu gunler gecsin insallah...
Bende de koku hassasiyeti cok fazla şu siralar. Esim dus aliyor. 5 dakika sonra, hava sicak adam azicik terliyor, onun kokusunu aliyorum rahatsiz oluyorum. Zor bi durum. Pike takimimi haftada 1 degistiririm. Daha cumartesi gunu degistirdigim pike kirli gelmeye basladi..

Selam kızlar doktor kontrolum vardı 6+3 karından kalp atışlarımızı duyduk çok şükür şuan herşey yolunda sıkıntı yok dedi doktorum 15 gün sonra tekrar kontrolu çağırdı
Merhaba canım gözün aydın. Bugün benim de kontrolüm vardı. Benim 6+5 ama karından duyamadik çünkü bende rahim ters dogustan. Vajinal ultrason baktı doktor çok şükür duyduk. 10 gun sonra gel dedi. Artık sonra aydan aya çağırır tahminim.

Merhaba canım gözün aydın. Bugün benim de kontrolüm vardı. Benim 6+5 ama karından duyamadik çünkü bende rahim ters dogustan. Vajinal ultrason baktı doktor çok şükür duyduk. 10 gun sonra gel dedi. Artık sonra aydan aya çağırır tahminim.
Aynen canım o kadar küçükler ki doktorum bir daha gelde bebeğine görelim dedi sonra da zaten 2 li 3 lü taramalar için çağırırlar

Kuzum birebir aynıyız. Hele o banyodan gelen ama eşimin asla duymadığı koku🤮 kusmam vs yok ama o yorgunluk ve koku hassasiyeti bitiriyor. Buna da çok çok şükür 🙏
ah ah canim napalim az daha sabredicez artik, evet bunada cok sukur 🙏🏻
Bende de koku hassasiyeti cok fazla şu siralar. Esim dus aliyor. 5 dakika sonra, hava sicak adam azicik terliyor, onun kokusunu aliyorum rahatsiz oluyorum. Zor bi durum. Pike takimimi haftada 1 degistiririm. Daha cumartesi gunu degistirdigim pike kirli gelmeye basladi..
ah canim allahtan oyle bi sknti yok esimde cok iyi anliyorum seni cok zor gercekten. sabir artik 🤷🏻‍♀️

Canım bulanti ilacı kullanıyorsan gece yatmadan önce kullan sabah bulanti çok hafif oluyor kusma olmuyor en azından
Yarın gidicem Dr'a ilaç kullanmıyorum bakalım ne diyecek ama şimdi daha iyiyim çıkarmıyorum artık çok şükür

Bende oyleyim 2 gundur,burun akintisi,hapsirik,bogaz yanmasi sanirim salgin var herkes nezle😥sadece ihlamur,limon icebiliyorum
Ben de kaç gündür hastaydım Dr sadece parol ve burun spreyi vermişti onu da 3 gün kullan dedi 1 hafta çektim çok şükür geçti. Salgın varmış tüm hamisler dikkatli olsun. Geçmiş olsun size de

8 hafta cok gec 6+larda gitseniz daha iyi,cunku bos gebelik falan bir suru olasilik var en azindan onlari elemek adina keseyi bebeği gorseniz iciniz rahat eder ama tabii yine de siz bilirsiniz
Bencede çok geç gibi evet sabretmek zor, ama git gel yapmakta çok zor geliyor stresli. 7+ larda gideyim ozaman 8 i bekleyemem sanırım 😄

Kızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz
Merhaba, folik asidin metil formunu kullanmanız emilimi açısından daha iyiymiş. Doğada bulunan metilfolat formuymuş. Folik asidi sentetik formuymuş. Çok araştırıp bunu aldım. İçinde doğal B12’de var. Yeni araştırmalar sonucu tüm gebelere bu formu öneriyorlarmış. Zaten kanda folik asit baktırırsanız sonuç folat olarak geçiyor. Böyle minik bir bilgi 😉💕

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 29
😌Evet gerçekten.. 3. Çocuk asla diyordum hep şuan halen kendime inanamıyorum, doktora gidene kadar da inanamıcam sanırım hatta doğana kadar kısmetse 😁
Aynen ben 2 bile düşünmüyordum ki sürpriz olmustu .. ama suan cok mutluyum, saglikla kavuşalım..
Fikirler zaman içinde degisiyormus

Siz de hala doktora gitmediniz sanirim, bende erken gitmek istemedim stres olmamak için hemde karından gözüksün diye belki bu hafta giderim 😊 sizin diğer bebislerin cinsiyeti nedir?
15 gun önce gittim, hem değerlere bakildi tahlille hem ultrasona bakildi.. kalp atislari için çağırdı yarin kontrolüm..
Iki kizim var

Hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun..
Dün hastaneye yatışım oldu hayati riskim var. Dış gebelik değilmiş bir tanesi kornual gebelik diğerinin yeri güzelmiş ama benim hayati riskim ciddiymiş ve o bebeğimin hayatını sonlandırırken diğerinin de düşme riski olduğunu açık açık söylüyorlar.. Çok korkuyorum ve dualarınıza ihtiyacım var.. Eğer iç kanama başlarsa hem iki bebeğimi kaybedeceğim hem de benim de hayatım riske girecek..

Dün hastaneye yatışım oldu hayati riskim var. Dış gebelik değilmiş bir tanesi kornual gebelik diğerinin yeri güzelmiş ama benim hayati riskim ciddiymiş ve o bebeğimin hayatını sonlandırırken diğerinin de düşme riski olduğunu açık açık söylüyorlar.. Çok korkuyorum ve dualarınıza ihtiyacım var.. Eğer iç kanama başlarsa hem iki bebeğimi kaybedeceğim hem de benim de hayatım riske girecek..
Allah'ım sizi ve bebeklerinizi korusun gerçekten çok zor bir durum. Tabi öncelik sizin sağlığınız dualarım sizinle olacak. Lütfen kendinizi üzmeyin herşey iyi olacak inşallah

Allah yar ve yardimciniz olsun, sizi de mustakbel bebeklerinizi de korusun..

allah yardımcın olsun şifa versin çok zor bir durum herşey sizin için iyi olsun inşallah. rabbim korusun sizleri

ALLAH yardımcınız olsun sizi ve bebeklerinizi de korusun size bağışlasın inşallah 🙏🏻

Allah yardımcınız olsun inşallah, dualarımız sizinle 🤲🏻 güzel şeyler düşünün inşallah kötü birşey olmayacak ve sağlıklı olan bebeginiz ile yolunuza devam edeceksiniz 🤲🏻🤲🏻

X