- 1 Aralık 2021
- 12.148
- 40.825
- 34
Karnı şiş mı genelde bbikac gün normal diye biliyirum ben ayaklarını hafifçe karnına yitip çekKızlar kızım dünden beri kakasini yapmadı, ne yaptıysak olmadı önerisi olan var mı?
Çocuk dr önerdi rota virüs çok etkiliyor devlet karşılamıyor ama yaptırmak iyi olur dedi diğerlerinin adını unuttum menenjit vardı birdeHangi aşılar onlar cnm
Beni hastaneden aradılar o yüzden sordum .. Ben aldım çarşambaya randevu hepsi bi anda yapılsın .. offf daha dün burda hastane alışveriş listesi paylaşıyorduk ne ara bunlara geldikKalça ultrasonu 2. Ayda oluyor gözde bir buçuk aya kadar vakti var bende haftaya pazartesi yaptıracağım
Evet yaptıracağım ben ..Hazır aşı konusu açılmışken isteğe bağlı ücretli aşıları yaptıracakmısınız
Zaman hızlı geçiyor daha diş çıkarma zamanı varBeni hastaneden aradılar o yüzden sordum .. Ben aldım çarşambaya randevu hepsi bi anda yapılsın .. offf daha dün burda hastane alışveriş listesi paylaşıyorduk ne ara bunlara geldik
Hmm sağol cnm bilmiyordum bu asilarÇocuk dr önerdi rota virüs çok etkiliyor devlet karşılamıyor ama yaptırmak iyi olur dedi diğerlerinin adını unuttum menenjit vardı birde
Evet 8haftalikken rotanin ilk dozu varmis 12.haftasindaysa 2.dozu.Hazır aşı konusu açılmışken isteğe bağlı ücretli aşıları yaptıracakmısınız
Sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal diyorlar. Büyük kızım ayda 3-4 kez yapardı, kucugunde de 10. Gün bugün, yarın doktora götüreceğim.Kızlar kızım dünden beri kakasini yapmadı, ne yaptıysak olmadı önerisi olan var mı?
Benim sonucum geldi dün ben de pozitifim o yüzden hastaneye gidemiyorum sütümü zaten kabul etmiyorlar. Eşimde de başladı grip gibi burun akıntısı öksürüğü var. Günde bir kere yoğun bakımı arayabiliyoruz onda da iki kelime cevap veriyorlar durumu stabil bir şey olursa biz sizi ararız. Dedikleri sadece bu. Evde kafayı yemeye devam ediyoruz. Benden iki tane negatif sonuç görmeden hastaneye sokmuyor, sütümü kabul etmiyorlar elimiz kolumuz bağlı
Rota virüsü yaptırdık biz ilk dozunu. Damla şeklinde veriyorlar aşı gibi değil. Menenjiti de yaptıracağız.Hazır aşı konusu açılmışken isteğe bağlı ücretli aşıları yaptıracakmısınız
Canım çok geçmiş olsun. Neden sütünü kabul etmiyorlar ben ve eşimde covid olduk doğumdan kısa bir süre sonra doktorumuz emzirmeye devam et sadece maske tak dedi sütten geçmiyor ki virüs. Anlayamadım neden almadıklarınıBenim sonucum geldi dün ben de pozitifim o yüzden hastaneye gidemiyorum sütümü zaten kabul etmiyorlar. Eşimde de başladı grip gibi burun akıntısı öksürüğü var. Günde bir kere yoğun bakımı arayabiliyoruz onda da iki kelime cevap veriyorlar durumu stabil bir şey olursa biz sizi ararız. Dedikleri sadece bu. Evde kafayı yemeye devam ediyoruz. Benden iki tane negatif sonuç görmeden hastaneye sokmuyor, sütümü kabul etmiyorlar elimiz kolumuz bağlı
Çok üzüldüm.. ne desem boş Allah sana sabır versin ve yavruna bakacak güç kuvvet versin tarifi zor bir acı. Allah rahmet eylesin amin amin...Merhabalar kizlar, malesef annemi 10 gun once kaybettikderin bir üzüntü içindeyim, nasil bir boşluktayım bilemiyorum, vefatını kabul edemiyorum, babamin yanina uzak bir yerlere gitti anneannesi kizim icinde herseydi, kizimin annemle ilgili planlarını, hayallerini anlattıkça hersey daha da zor oluyor
Mekanı cennet olsun canım Allah rahmet eylesinMerhabalar kizlar, malesef annemi 10 gun once kaybettikderin bir üzüntü içindeyim, nasil bir boşluktayım bilemiyorum, vefatını kabul edemiyorum, babamin yanina uzak bir yerlere gitti anneannesi kizim icinde herseydi, kizimin annemle ilgili planlarını, hayallerini anlattıkça hersey daha da zor oluyor
Bende takip ediyorum onu cok iyi doktorDr oge gül suyunu önermişti . Birde kaynatılıp soğutulmuş suyla silmek iyi geliyormuşhaksever
Herkes ayni seyi söylüyor ben de anlamadım ki neden almadıklarını.Canım çok geçmiş olsun. Neden sütünü kabul etmiyorlar ben ve eşimde covid olduk doğumdan kısa bir süre sonra doktorumuz emzirmeye devam et sadece maske tak dedi sütten geçmiyor ki virüs. Anlayamadım neden almadıklarını
Amin insallah
İnş bi sıkıntı olmaz, baksa bile canın yanmadan gecer ..Cuma kalca utrasonuna gidicez biz 45 günlük çagırdı bizi, gözde sorarım bakalım, sabahı da benim için gidicez inşallah Bi daha yoklama içimi ödüm kopuyor ya maf oldum o gün
Canım bu zamanlar kalça kemiklerinin düzgün gelişmesi için kanguruyu bol bol kullanın zaten biliyorsundur da senin vasitanla diğer annelerede hatırlatmak istedimCuma kalca utrasonuna gidicez biz 45 günlük çagırdı bizi, gözde sorarım bakalım, sabahı da benim için gidicez inşallah Bi daha yoklama içimi ödüm kopuyor ya maf oldum o gün