2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kalça ultrasonu 2. Ayda oluyor gözde bir buçuk aya kadar vakti var bende haftaya pazartesi yaptıracağım
Beni hastaneden aradılar o yüzden sordum .. Ben aldım çarşambaya randevu hepsi bi anda yapılsın .. offf daha dün burda hastane alışveriş listesi paylaşıyorduk ne ara bunlara geldik

Kızlar kızım dünden beri kakasini yapmadı, ne yaptıysak olmadı önerisi olan var mı?
Sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal diyorlar. Büyük kızım ayda 3-4 kez yapardı, kucugunde de 10. Gün bugün, yarın doktora götüreceğim.
Mamayla besleniyorsa bilgim yok. Ben her gün masaj yapıyorum ama nafile

S Shinem nasıl oldu bebeğin siz nasılsınız geçtimi Covit
Benim sonucum geldi dün ben de pozitifim o yüzden hastaneye gidemiyorum sütümü zaten kabul etmiyorlar. Eşimde de başladı grip gibi burun akıntısı öksürüğü var. Günde bir kere yoğun bakımı arayabiliyoruz onda da iki kelime cevap veriyorlar durumu stabil bir şey olursa biz sizi ararız. Dedikleri sadece bu. Evde kafayı yemeye devam ediyoruz. Benden iki tane negatif sonuç görmeden hastaneye sokmuyor, sütümü kabul etmiyorlar elimiz kolumuz bağlı

Canım çok geçmiş olsun. Neden sütünü kabul etmiyorlar ben ve eşimde covid olduk doğumdan kısa bir süre sonra doktorumuz emzirmeye devam et sadece maske tak dedi sütten geçmiyor ki virüs. Anlayamadım neden almadıklarını

Çok üzüldüm.. ne desem boş Allah sana sabır versin ve yavruna bakacak güç kuvvet versin tarifi zor bir acı. Allah rahmet eylesin amin amin...

S Shinem cok gecmis olsun rabbim yavruna, sana ve eşine sağlık versin. Bebeğin bir an önce evine dönsün isallah.
sosmivida Allah rahmet eylesin anneciginin mekanı cennet olsun. Cok zor bir durum ama sabırlı ol , evlatların sana muhtaç evlatlarına sarıl. Ölüm kime gelirse gelsin xok acı bir durum.

Normal doğum yapanlar dikisleriniz ne durumda?
36 gün olmasına rağmen ben iyilesemwdim. Son 10 gündür çok ağrım var. Dikislerim acıyor. Kemiklerim sızlıyor, poposunu uzerine oturamıyorum. Doktoruma söyledim yarın kontrole gideceğim sanırım dikisim de patlamış ve öyle ayrık şekilde yqra iyileşmiş tekrar dikip düzeltmesi bile gerekebilir. Normal doğum yaptığıma pişman oldum. Oğlum 4100 dogunca zorlandım dogumda.

Mekanı cennet olsun canım Allah rahmet eylesin
Dr oge gül suyunu önermişti . Birde kaynatılıp soğutulmuş suyla silmek iyi geliyormuş haksever
Bende takip ediyorum onu cok iyi doktor

Cuma kalca utrasonuna gidicez biz 45 günlük çagırdı bizi, gözde sorarım bakalım, sabahı da benim için gidicez inşallah Bi daha yoklama içimi ödüm kopuyor ya maf oldum o gün

Herkes ayni seyi söylüyor ben de anlamadım ki neden almadıklarını.
Amin insallah

Cuma kalca utrasonuna gidicez biz 45 günlük çagırdı bizi, gözde sorarım bakalım, sabahı da benim için gidicez inşallah Bi daha yoklama içimi ödüm kopuyor ya maf oldum o gün
Canım bu zamanlar kalça kemiklerinin düzgün gelişmesi için kanguruyu bol bol kullanın zaten biliyorsundur da senin vasitanla diğer annelerede hatırlatmak istedim Ceylin'e 2 aylık kalça ultrasonunda sol kalçada değerler biraz düşük kanguru kullanın düzelir demişti, çok şükür bişey olmadı,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…