2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhabalar kizlar, malesef annemi 10 gun once kaybettik 😔 derin bir üzüntü içindeyim, nasil bir boşluktayım bilemiyorum, vefatını kabul edemiyorum, babamin yanina uzak bir yerlere gitti 😔 anneannesi kizim icinde herseydi, kizimin annemle ilgili planlarını, hayallerini anlattıkça hersey daha da zor oluyor 😥
Başınız sağolsun canım … çok üzgünüm.. mekanı cennet olur inşallah..

Bunu diyen ebe hemşire varmı cidden şikayet edin valla 🙄
Aşı ateş yabiyor çocuk dr da ateş için
Merhabalar kizlar, malesef annemi 10 gun once kaybettik 😔 derin bir üzüntü içindeyim, nasil bir boşluktayım bilemiyorum, vefatını kabul edemiyorum, babamin yanina uzak bir yerlere gitti 😔 anneannesi kizim icinde herseydi, kizimin annemle ilgili planlarını, hayallerini anlattıkça hersey daha da zor oluyor 😥
Başın sağolsun Annene Allah'tan rahmet kalanlara sabır versin

Ben yandım siz yanmayın.. babaannesi amcası da mı göremesin, koca Türkiye de üç bin vaka var bir şey olmaz dedim.. 38 derece ateş ile acile taşındık önce inleyen yavrumla.. Kanda enfeksiyon, röntgen filmi o bu derken hop covid testi pozitif dediler dünyam yıkıldı.. kopardılar oğlumdan yatırdılar yogun bakıma sütümü bile almıyorlar evde aglaya aglaya kesilmesin diye sağıyorum. Ben ne yapicam delirmek üzereyim nolur bir şey deyin oğlum iyilesir mi nolur dua edin
Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim tez zamanda iyileşmesini ve yanına gelmesini nasip etsin çok üzüldüm vallahi güçlü olman lazım evladın için dualarım sizinle

Basın sağolsun cnm mekanı cennet olsun çok zor ama dünya kanunu Allah sizlere sabir versin ne denilsede boş ateş düştüğü yeri yakar ne mutlu Ki annenle güzel anıların var

Ben yaptırdım geldim şimdi ateşlenirse duşa şok dedi sık sık kontrol et dedi.
Lila uyanıkken yaptı allahtan çok ağlamadı 🙏
Korkulacak bir şey yok 2 sn falan sürdü 💜
Peki kalça eklemi ultrasonu ve göz muayenesi yaptırdın mı ? Hastaneden aradılar az önce 1. Ayda yapılması lazımmış ..

Cok cok uzgunum😔 Allah sabir versin, anneciginin mekani cennet olsun 🙏

Kızlar kızım dünden beri kakasini yapmadı, ne yaptıysak olmadı önerisi olan var mı?
Cnm bizde kibrit çöpünün kahverengi yerini zeytinyağına batırıp hafifçe sadece kahverengi kısmı girecek şekilde bebeğin poposuna yerlestiriyorlar bebek 1 dk içinde hemen yapiyo yada sabunui fitil gibi yapıp bebeğin poposuna yerleştiriyorlar oda iyi geliyo

X