- 29 Temmuz 2008
- 2.254
- 2.606
Bize 1.aya randevu verdiler kalça için. Diğer çocuklarımda da 1.ayda çekilmişti.Kalça ultrasonu 2. Ayda oluyor gözde bir buçuk aya kadar vakti var bende haftaya pazartesi yaptıracağım
Ah kaderdaşım bendr aynıyım. Diğer 2 doğumumda ilk hafta iyileşmişti dikişlerim düşmüştü bunda bende iyileşemedim hala sızlıyor. İri bebek sorunsalı sanırım 4.660kgda ben doğurdum. Diğerlerinde 4 dikişim vardı bunda 7 dikiş saydım. Ve bebekle çok uğraştım sürekli popo üzerine oturmaktan sanırım zorlandı ve iyileşemedi bi türlü. Benim kontrolümde doktor iyi durumda dikişler demişti ama ben çok sıkıntı yaşıyorum hala.Normal doğum yapanlar dikisleriniz ne durumda?
36 gün olmasına rağmen ben iyilesemwdim. Son 10 gündür çok ağrım var. Dikislerim acıyor. Kemiklerim sızlıyor, poposunu uzerine oturamıyorum. Doktoruma söyledim yarın kontrole gideceğim sanırım dikisim de patlamış ve öyle ayrık şekilde yqra iyileşmiş tekrar dikip düzeltmesi bile gerekebilir. Normal doğum yaptığıma pişman oldum. Oğlum 4100 dogunca zorlandım dogumda.