Sagmak hep aklimda ama inanilmaz yorucu biseyEvet canım .. hemde memeden gelen sütü arttırmak , bebek süt azalımca yeteri kadar kuvvetli çekemiyor ya da çekmiyor onu düzeltmekm.. ben günde 3 kez sağım yapabiliyorum 150 cc oluyor daha fazla yapmam lazım ama unutuyorum..
Şöyle düşünüyorum tek memeden 50 cc sağabiliyorum ve bebek daha fazla emiyordur 8 kez emiyor , sizden 1 hafta büyük benim ufaklık ..
memeden ayrılmama bizde de vardı delirecektim süt emzirme danışmanı önce sağ sonra meme ver dedi sonra da hala ayrılmıyorsa sağdığın sütü ver dedi 3 gündür öyle yapıyorum sanki daha iyi gibi bakalım .. öğrendiğim her şeyi paylaşmaya çalışıyorum:)
Çok geçmiş olsun mart annelerinde de covit atlatanlar oldu dogumdan sonra inşaallah hemen atlatır kuzucukBen yandım siz yanmayın.. babaannesi amcası da mı göremesin, koca Türkiye de üç bin vaka var bir şey olmaz dedim.. 38 derece ateş ile acile taşındık önce inleyen yavrumla.. Kanda enfeksiyon, röntgen filmi o bu derken hop covid testi pozitif dediler dünyam yıkıldı.. kopardılar oğlumdan yatırdılar yogun bakıma sütümü bile almıyorlar evde aglaya aglaya kesilmesin diye sağıyorum. Ben ne yapicam delirmek üzereyim nolur bir şey deyin oğlum iyilesir mi nolur dua edin
Evet kadınlarda kesip bağlanıyor benim ki şuan öyle açtırma düşüncesi olanlar normal bağlatma yapıyor erkeklerde olan sa 5 dk liķ işlem ama koruma oranı düşükAy nasıl açılır ya ilk defa duydumkesme de yapıyorlar sanırım ama bilmiyorum çok hakim değilim. Lohusalık bitmesin ya ben çok rahatım böyle adam kaç gün kaldı demeye başladı ama gözüm görmüyo hiç. Bir de hamile kalma korkusu var tabi
Haklısın 3 doğumda bende istemediydim ama ben 3 hamile kalinca 4 yü de doğuracağım dedimHiç Bi hata varmış GB yapmadı doktor ne bilim bende sorgulamadımnhakin yok
Dogum hanede daha cocugum dogmadan Bi daha hşc cocugun olmuczj isternşşdpb khıyani bide orda o psikolojide de] ıödım
Doktor gayet rahattı bendebsoeirgulamadım hiç
Allaha emanetiz benim 3 doğumda sprali çıkartmayı unutmuş dr bu dogumdaki dr çıkarttı 12 senedir benimleydi bu dogumdada kalsaydı hiç farkedemwywbilirdikYaşadıklarınız gerçekten çok zor , sezeryanda plasenta parçalarını nasıl içerde bırakmış doktor hayret verici bir şey gerçekten . Çok geçmiş olsun, tekrarı olmasın insallah
Emzirme danışmanım ve yenidoğan uzmanı bana şöyle dedi ; gece 1 kereye mahsus mama ver ( her hafta ölçü değişti ) ve sen iki memeyi de sağ kalsın dolapta sonra veririsin , uyu stres azaldıkça süt artacak ve mutlaka sık sık emzir emzirdikten sonra sağ 10 cc bile olsa meme tam boşalsın sağdığını ver ..Sagmak hep aklimda ama inanilmaz yorucu biseyCumadan beri 2 saate bir once emziriyorum sonra biraz mama veriyorum. Sagdigimda 30cc falan anca cikiyor moralim bozuluyor.
Ben de emzirme danismanina gittim ama bi etkisini gormedim. Bana tek dedigi 2 saatte 1 emzir, sutun var bebek uyardikca cogalacak. Ama cogalmiyor...
Gece 2 saate 1 emziremiyorum cok yoruluyorum, termos yanimda hemen mama veriyorum. Belki geceleri de 2 saate 1 emzirsem sutum cogalir ama evin isi yemek falan derken gun icimde cok yoruluylrum gece hemen mamasini verip uyuyorum. Yoksa gun icinde olan sutum de olmaz.
Çok ama çok geçmiş olsun , kıyamam ona ya .. üzüntünü anlayabiliyorum ama üzülmeden sütünü sağ oğlun dönünce çok ihtiyacın olacak .. iylrşir tabiki minik benim çok yakın arkadasım da dopum yaptıktan 5 gün sonra kovid oldu bebeği de nisan başıydı şu an ikisi de gayet iyiler .. inşallah çabucak kavuşursunuz ..
Hepinize teşekkür ederim dualarinizi esirgemeyinÇok geçmiş olsun mart annelerinde de covit atlatanlar oldu dogumdan sonra inşaallah hemen atlatır kuzucuk
Kızlar ilk aşısını yaptırwn var mı ? Bizimki yaklaştı beni ne bekliyor merak ediyorum ..
Hemen hemen aynı tarihlerde olacağız desene .. az önce bi arkadaşıma sordum onun bebeğinde uyku yapmış .. Acaba Calpol alsam mı ateş olur mu diye düşünüyorum..Bizimkisi Bayrama denk geldi gidemedik.
Bugün yarın gitcem bende merak ediyorum nasıl olacak
Bizde bu hafta yaptıracağız da alışkın olduğum bir durum gitmeden bir çay kaşığı şurup ver ağrı kesici ateş düşürücü daha rahat atlatır aşı yıKızlar ilk aşısını yaptırwn var mı ? Bizimki yaklaştı beni ne bekliyor merak ediyorum ..
Al canım zaten aşı yapılırken de verdin mi diye soruyorlar eve gelince de veriliyor ateş olursa bazı bebekler çok ağlıyor yorgun düşüp gün boyu uyuyor kızım hiç ağlamazdı aşı da bebekten bebeğe değişiyorHemen hemen aynı tarihlerde olacağız desene .. az önce bi arkadaşıma sordum onun bebeğinde uyku yapmış .. Acaba Calpol alsam mı ateş olur mu diye düşünüyorum..
İlk asıda hiç bişi yok merak etme ates filan yapmaz, 2 aylık zor onda 3 ası oluyo kolumuza iz yapan ası var ya o bide 2 bacaga...Kızlar ilk aşısını yaptırwn var mı ? Bizimki yaklaştı beni ne bekliyor merak ediyorum ..
Bunu diyen ebe hemşire varmı cidden şikayet edin vallaAl canım zaten aşı yapılırken de verdin mi diye soruyorlar eve gelince de veriliyor ateş olursa bazı bebekler çok ağlıyor yorgun düşüp gün boyu uyuyor kızım hiç ağlamazdı aşı da bebekten bebeğe değişiyor
Hemen hemen aynı tarihlerde olacağız desene .. az önce bi arkadaşıma sordum onun bebeğinde uyku yapmış .. Acaba Calpol alsam mı ateş olur mu diye düşünüyorum..
Merhabalar kizlar, malesef annemi 10 gun once kaybettikderin bir üzüntü içindeyim, nasil bir boşluktayım bilemiyorum, vefatını kabul edemiyorum, babamin yanina uzak bir yerlere gitti anneannesi kizim icinde herseydi, kizimin annemle ilgili planlarını, hayallerini anlattıkça hersey daha da zor oluyor
Başınız sağ olsun, Rabbim geride kalanlara sağlık, sabır versinMerhabalar kizlar, malesef annemi 10 gun once kaybettikderin bir üzüntü içindeyim, nasil bir boşluktayım bilemiyorum, vefatını kabul edemiyorum, babamin yanina uzak bir yerlere gitti anneannesi kizim icinde herseydi, kizimin annemle ilgili planlarını, hayallerini anlattıkça hersey daha da zor oluyor
Dr oge gül suyunu önermişti . Birde kaynatılıp soğutulmuş suyla silmek iyi geliyormuşAynı sorun benim bebeğimde de var. Her gün daha sivilce oluuyor yüzü. Kafasının içi bile sivilce ve kızarık sırf bunun için pazartesi gününe çocuk druna randevu aldık. Sizin yazdıklarınızın dışında Dr bişey derse yazarım canım.