2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sagmak hep aklimda ama inanilmaz yorucu bisey Cumadan beri 2 saate bir once emziriyorum sonra biraz mama veriyorum. Sagdigimda 30cc falan anca cikiyor moralim bozuluyor.
Ben de emzirme danismanina gittim ama bi etkisini gormedim. Bana tek dedigi 2 saatte 1 emzir, sutun var bebek uyardikca cogalacak. Ama cogalmiyor...
Gece 2 saate 1 emziremiyorum cok yoruluyorum, termos yanimda hemen mama veriyorum. Belki geceleri de 2 saate 1 emzirsem sutum cogalir ama evin isi yemek falan derken gun icimde cok yoruluylrum gece hemen mamasini verip uyuyorum. Yoksa gun icinde olan sutum de olmaz.

Çok geçmiş olsun mart annelerinde de covit atlatanlar oldu dogumdan sonra inşaallah hemen atlatır kuzucuk

Evet kadınlarda kesip bağlanıyor benim ki şuan öyle açtırma düşüncesi olanlar normal bağlatma yapıyor erkeklerde olan sa 5 dk liķ işlem ama koruma oranı düşük

Haklısın 3 doğumda bende istemediydim ama ben 3 hamile kalinca 4 yü de doğuracağım dedim

Yaşadıklarınız gerçekten çok zor , sezeryanda plasenta parçalarını nasıl içerde bırakmış doktor hayret verici bir şey gerçekten . Çok geçmiş olsun, tekrarı olmasın insallah
Allaha emanetiz benim 3 doğumda sprali çıkartmayı unutmuş dr bu dogumdaki dr çıkarttı 12 senedir benimleydi bu dogumdada kalsaydı hiç farkedemwywbilirdik

Emzirme danışmanım ve yenidoğan uzmanı bana şöyle dedi ; gece 1 kereye mahsus mama ver ( her hafta ölçü değişti ) ve sen iki memeyi de sağ kalsın dolapta sonra veririsin , uyu stres azaldıkça süt artacak ve mutlaka sık sık emzir emzirdikten sonra sağ 10 cc bile olsa meme tam boşalsın sağdığını ver ..
senin haftandayken bende burda okumuştum 50 cc sağıyorum diyenler vardı ( maşallah onlara ) 50 cc sağarsam ağlarım diyordum benim de her sağım aynı değil onu bende anlamıyorum ama 50 de oluyor 35 te sonra emziriyorum ( yeni uygulamamız önce sağ sonra emzir yetMese sağdığını ver )
neler neler aldım bi bilsen bestlak , malt içeçek en fazla yararlandığım iki şey birde kuru dut ve üzüm hoşafı bir de 2 gündür kimyon tohumu çayı deniyorum .. 4 lt su içiyorum kim ne derse yapıyorum 5 gün deniyorum işe yaramasa eliyorum 6 ay deneyececeğim böyle böyle

Çok geçmiş olsun canım. Covit artık eskisi gibi güçlü değil diyorlar ya, inşallah grip gibi basit bir şekilde atlatır yavrun. Sen güçlü ol lütfen, onun sana ihtiyacı var. İnşallah tez vakitte bu süreci atlatirsiniz dualarım seninle ve bebeğinle

Çok geçmiş olsun mart annelerinde de covit atlatanlar oldu dogumdan sonra inşaallah hemen atlatır kuzucuk
Hepinize teşekkür ederim dualarinizi esirgemeyin

Hemen hemen aynı tarihlerde olacağız desene .. az önce bi arkadaşıma sordum onun bebeğinde uyku yapmış .. Acaba Calpol alsam mı ateş olur mu diye düşünüyorum..
Al canım zaten aşı yapılırken de verdin mi diye soruyorlar eve gelince de veriliyor ateş olursa bazı bebekler çok ağlıyor yorgun düşüp gün boyu uyuyor kızım hiç ağlamazdı aşı da bebekten bebeğe değişiyor

Kızlar ilk aşısını yaptırwn var mı ? Bizimki yaklaştı beni ne bekliyor merak ediyorum ..
İlk asıda hiç bişi yok merak etme ates filan yapmaz, 2 aylık zor onda 3 ası oluyo kolumuza iz yapan ası var ya o bide 2 bacaga...

İlac filanda verme daha ateslenmemiş cocuga ilaç verilmez ilerde cok zorlanırsın ates cocugun savunma mekanizmasıdır

Bunu diyen ebe hemşire varmı cidden şikayet edin valla

Hemen hemen aynı tarihlerde olacağız desene .. az önce bi arkadaşıma sordum onun bebeğinde uyku yapmış .. Acaba Calpol alsam mı ateş olur mu diye düşünüyorum..

Ben yaptırdım geldim şimdi ateşlenirse duşa şok dedi sık sık kontrol et dedi.
Lila uyanıkken yaptı allahtan çok ağlamadı
Korkulacak bir şey yok 2 sn falan sürdü

Merhabalar kizlar, malesef annemi 10 gun once kaybettik derin bir üzüntü içindeyim, nasil bir boşluktayım bilemiyorum, vefatını kabul edemiyorum, babamin yanina uzak bir yerlere gitti anneannesi kizim icinde herseydi, kizimin annemle ilgili planlarını, hayallerini anlattıkça hersey daha da zor oluyor

Başın sağ olsun mekani cennet olsun inşallah ne dedem boş

Başınız sağ olsun, Rabbim geride kalanlara sağlık, sabır versin

Dr oge gül suyunu önermişti . Birde kaynatılıp soğutulmuş suyla silmek iyi geliyormuş haksever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…