Başınız sağolsun canım … çok üzgünüm.. mekanı cennet olur inşallah..Merhabalar kizlar, malesef annemi 10 gun once kaybettikderin bir üzüntü içindeyim, nasil bir boşluktayım bilemiyorum, vefatını kabul edemiyorum, babamin yanina uzak bir yerlere gitti anneannesi kizim icinde herseydi, kizimin annemle ilgili planlarını, hayallerini anlattıkça hersey daha da zor oluyor
Aşı ateş yabiyor çocuk dr da ateş içinBunu diyen ebe hemşire varmı cidden şikayet edin valla
Başın sağolsun Annene Allah'tan rahmet kalanlara sabır versinMerhabalar kizlar, malesef annemi 10 gun once kaybettikderin bir üzüntü içindeyim, nasil bir boşluktayım bilemiyorum, vefatını kabul edemiyorum, babamin yanina uzak bir yerlere gitti anneannesi kizim icinde herseydi, kizimin annemle ilgili planlarını, hayallerini anlattıkça hersey daha da zor oluyor
Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim tez zamanda iyileşmesini ve yanına gelmesini nasip etsin çok üzüldüm vallahi güçlü olman lazım evladın için dualarım sizinleBen yandım siz yanmayın.. babaannesi amcası da mı göremesin, koca Türkiye de üç bin vaka var bir şey olmaz dedim.. 38 derece ateş ile acile taşındık önce inleyen yavrumla.. Kanda enfeksiyon, röntgen filmi o bu derken hop covid testi pozitif dediler dünyam yıkıldı.. kopardılar oğlumdan yatırdılar yogun bakıma sütümü bile almıyorlar evde aglaya aglaya kesilmesin diye sağıyorum. Ben ne yapicam delirmek üzereyim nolur bir şey deyin oğlum iyilesir mi nolur dua edin
Evet su iyi geliyor baya bi azaldı sivilcesi yine de devam ediyor gül suyunu duymamıştım deneyeyimDr oge gül suyunu önermişti . Birde kaynatılıp soğutulmuş suyla silmek iyi geliyormuş @haksever
Normalde aşıdan sonra düş aldırmayın diyorlar cnm 3 gün boyuncaBen yaptırdım geldim şimdi ateşlenirse duşa şok dedi sık sık kontrol et dedi.
Lila uyanıkken yaptı allahtan çok ağlamadı
Korkulacak bir şey yok 2 sn falan sürdü
Basın sağolsun cnm mekanı cennet olsun çok zor ama dünya kanunu Allah sizlere sabir versin ne denilsede boş ateş düştüğü yeri yakar ne mutlu Ki annenle güzel anıların varMerhabalar kizlar, malesef annemi 10 gun once kaybettikderin bir üzüntü içindeyim, nasil bir boşluktayım bilemiyorum, vefatını kabul edemiyorum, babamin yanina uzak bir yerlere gitti anneannesi kizim icinde herseydi, kizimin annemle ilgili planlarını, hayallerini anlattıkça hersey daha da zor oluyor
Normalde aşıdan sonra düş aldırmayın diyorlar cnm 3 gün boyunca
Valla benim 3 cocugumdada her aşıdan sonra öyle diyordu hemşire cnm 3 gün dus aldırmayın diye oyuzden aşıdan önce yaptırın diyo hattaHiç öyle bir şey demedi bizim hemşire ama bende yaptırmam
Valla benim 3 cocugumdada her aşıdan sonra öyle diyordu hemşire cnm 3 gün dus aldırmayın diye oyuzden aşıdan önce yaptırın diyo hatta
Peki kalça eklemi ultrasonu ve göz muayenesi yaptırdın mı ? Hastaneden aradılar az önce 1. Ayda yapılması lazımmış ..Ben yaptırdım geldim şimdi ateşlenirse duşa şok dedi sık sık kontrol et dedi.
Lila uyanıkken yaptı allahtan çok ağlamadı
Korkulacak bir şey yok 2 sn falan sürdü
Peki kalça eklemi ultrasonu ve göz muayenesi yaptırdın mı ? Hastaneden aradılar az önce 1. Ayda yapılması lazımmış ..
Cok cok uzgunumMerhabalar kizlar, malesef annemi 10 gun once kaybettikderin bir üzüntü içindeyim, nasil bir boşluktayım bilemiyorum, vefatını kabul edemiyorum, babamin yanina uzak bir yerlere gitti anneannesi kizim icinde herseydi, kizimin annemle ilgili planlarını, hayallerini anlattıkça hersey daha da zor oluyor
Kalça ultrasonu 2. Ayda oluyor gözde bir buçuk aya kadar vakti var bende haftaya pazartesi yaptıracağımPeki kalça eklemi ultrasonu ve göz muayenesi yaptırdın mı ? Hastaneden aradılar az önce 1. Ayda yapılması lazımmış ..
Banada öyle deniyor bugün su değdirme diyeValla benim 3 cocugumdada her aşıdan sonra öyle diyordu hemşire cnm 3 gün dus aldırmayın diye oyuzden aşıdan önce yaptırın diyo hatta
Aşı gününden önce arayıp yapacağı aşının ne gibi etkisi olduğunu söyler mutlaka ilk aşı için aramadı sonuçta doktorlar da farklı fikirde bu konudaBunu diyen ebe hemşire varmı cidden şikayet edin valla
Evet cnm banada hep öyle dedilerBanada öyle deniyor bugün su değdirme diye
Hangi aşılar onlar cnmHazır aşı konusu açılmışken isteğe bağlı ücretli aşıları yaptıracakmısınız
Cnm bizde kibrit çöpünün kahverengi yerini zeytinyağına batırıp hafifçe sadece kahverengi kısmı girecek şekilde bebeğin poposuna yerlestiriyorlar bebek 1 dk içinde hemen yapiyo yada sabunui fitil gibi yapıp bebeğin poposuna yerleştiriyorlar oda iyi geliyoKızlar kızım dünden beri kakasini yapmadı, ne yaptıysak olmadı önerisi olan var mı?