2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kalça ultrasonu 2. Ayda oluyor gözde bir buçuk aya kadar vakti var bende haftaya pazartesi yaptıracağım
Bize 1.aya randevu verdiler kalça için. Diğer çocuklarımda da 1.ayda çekilmişti.
Ah kaderdaşım bendr aynıyım. Diğer 2 doğumumda ilk hafta iyileşmişti dikişlerim düşmüştü bunda bende iyileşemedim hala sızlıyor. İri bebek sorunsalı sanırım 4.660kgda ben doğurdum. Diğerlerinde 4 dikişim vardı bunda 7 dikiş saydım. Ve bebekle çok uğraştım sürekli popo üzerine oturmaktan sanırım zorlandı ve iyileşemedi bi türlü. Benim kontrolümde doktor iyi durumda dikişler demişti ama ben çok sıkıntı yaşıyorum hala.

Rota virüsü yaptırdık biz ilk dozunu. Damla şeklinde veriyorlar aşı gibi değil. Menenjiti de yaptıracağız.
Kızlar bu aşıların ücretleri ne kadar ben önceden duymamıştım duymussamda hatırlamıyorum yani

Sütünü almamaları üzücü sağmaya devam et de azalmasın Allah acil şifalar versin

Arkadaşlar merhaba ,mayis annelerinden yazıyorum. İçinizde sarılık macerası uzun süren var mi acaba ?5.gun 15 degerle fototerapi aldık, 2 gun aradan sonra yeniden 15 degerle hastanede kaldık. Dün kontrolde 13 e düştü ama persembe tekrar kontrol var cok korkuyorum cok bunaldım. Durumun beslenme ile ilgisi yok maalesef zaten bezleri hep dolu çıkıyordu simdi mama da basladim cok dikkat ediyorum. İçinizde benzer şeyler yaşayan ya da deneyimleri ile tavsiyesi olan varsa cok memnun olurum.

Canım benim oğlum da enfeksiyondan dolayı 1 hafta yoğun bakımda kaldı. Susuz kalmış denildi. O hafta hem kendi kendimi yedim hem de eşim beni yedi. Çok zor geliyor insana, kendini paralıyosun ama emin ol insan sonradan pişman oluyor. Çünkü olan sütüne oluyor. Yoğun bakım denince insanın gözü korkuyor ama çok iyi bakıyorlar orada. Bebekler sandığımızdan daha güçlü. Sen sütüne odaklan sadece, bebeğin gelince lazım olacak Tez zamanda iyileşip yanınıza gelecek

Sarilik anne bebek arasındaki kan uyusmazligindada artabiliyormus. Rh uyusmazligi degil kan grubu uyusmazligi. Ben O im oglum ve kizim A grubu. Ikisindede sarilik oldu ama kizim cok hafif atlatti,oglum fototerapi almisti

Sarilik anne bebek arasındaki kan uyusmazligindada artabiliyormus. Rh uyusmazligi degil kan grubu uyusmazligi. Ben O im oglum ve kizim A grubu. Ikisindede sarilik oldu ama kizim cok hafif atlatti,oglum fototerapi almisti
Ben A yım bebek 0 ancak aynı durum ilk cocugumda da vardı hic sorun olmamıştı.Sarilik yaygın bir durum fototerapi de öyle ama 2 kere alınca ve halen süreç uzayınca yorucu oldu biraz

Bizde 14 değer ile fototerapi aldık şimdi 32 günlük değeri 6 da kaldı iki haftadır değişmiyor anne sütü sarılığı dedi bugün doktor 2 3 aya kadar uzayabilirmis bebeğin karacigeri anne sütündeki enzimleri parcalayamadigi için oluyormuş yüreğim ağzımda sürekli nasıl geçecek bu süreç hiç bilmiyorum

Bebege bir zararı var mi acaba ,sütü kesseniz mi ,ne söyledi doktor?

Ben A yım bebek 0 ancak aynı durum ilk cocugumda da vardı hic sorun olmamıştı.Sarilik yaygın bir durum fototerapi de öyle ama 2 kere alınca ve halen süreç uzayınca yorucu oldu biraz
Yigenimde de sarilik vardi ve bildiğiniz cocuk tamamen sapsarıydı butun vucudu. Ama anne sutunu alarak 1 ayda gecti. Sizin de gececek insallah merak etmeyin

Bilmiyordum kiyamam beni sen anlarsın gorememek bir emzirememek kendini suçlayarak evde kafayı yemek cok zor. Kan degerlerinde bagisikligiyla ilgili bir sey soylemisler miydi? Bagisikligiyla ilgili sikinti var denmisti bugun immunoloji geldi bakti enfeksiyonla baglantili oldugunu degerlendirdi dediler. İyi bir sey mi kotu mu bilmiyorum

Sen 466 kg nasıl doğurdun helal olsun. Bu kadar iri bebek olunca sezeryani oneriyorlar diye biliyorum. Benim 3500 kg dedi doktor 4100 çıktı bilseydim sezeryan yapardım. Bugün kontrole gittim 37. Gün olmasına rağmen erimeyen dikiş varmış onu aldı. Hersey yolunda diyor ama oturamıyorum, yürüyemiyorum diyorum 15 -20 güne düzelir dedi. Bence 3 ayda anca normale döneriz biz kemiklerim ağrıyor, etler sızlıyor ilk dogumda bu olsaydi sezeryan olurdum rahat otururdum en azından. Oğlumu yatarak emziriyorum sende dene istersen.
Anne sürüne ilave keçi sütlü mama verdim. Bebek bezi doluyordu ama sarılık yavas iniyordu. Mama kullanınca yukarı çıkmadı ama değer sabit kaldı sonra azaldı. 37 günlük oldu hala daha göz beyazinda sarılık var

Bana maksimum 4.100kg gelir demişti doktorum. Ama o zaman bile sezeryan yapmak istedi. Ben 2.oğlum 4.160kg dogdu ona güvenerek bunu da doğururum sandım. Ama bende pişman oldum çok zor bir doğumdu. 7 dikişim var ve senin gibi iskelet sistemimde bile arıza var sanki. Belim kalçam hala ağrıyor. Dikişlerim iyileşmedi sızlıyor. Açıkçası başıma bunların geleceğini bilsem gözüm kapalı sezo yapardım. Çektiğimiz sancı acıda cabası yani. Ve çocuğumun geçirdiği tehlikeler v.s deymezmiş yani.

Merhaba canım. Benim bebeğimde doğumdan 1 hafta sonra sarılık oldu. Değeri 17.23 çıktı Dr bu değere rağmen küveze koymadı. Ertesi gün için tekrar test yaptırmamızı istedi eğer deger 18 çıkarsa küveze koyacağını dedi. ( 18 kritik degermiş) Ertesi gün 17.16 çıktı.Dr 0.5 değer düşüklüğü bile bizim için çok önemli dedi ve küveze koymadı. 2 öğün anne sütü, bir öğün mama ver dedi ama ben mama vermedim çünkü bir iki kere mama verdim Bebek daha huzursuz oldu. 1.5 - 2 saatte bir anne sütü verdim gece alarm kurup uyandım iki gün boyunca sürekli emzirdim, akşamları beyaz ışık altında uyuttum 2 gün sonra değeri 13 e düştü Dr çok iyi bakmışsınız aynı şekilde devam edin dedi. SONRA tekrar bakıldı 11 e düştü Dr artık içiniz rahat etsin dedi. Merak etme canım bebeğinin değeri kritik seviyede degil.anne sütünü sakın kesme sürekli anne sütü ver. Anne sütü sarılığı ama ona rağmen yine geçirecek olan anne sütü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…