Ben Tinaztepede dogum yaptim. Sezeryanda bulunan cocuk doktoru ve sabahlari vizite gelen doktorla devam ediyorum. Baya ilgili, ben simdilik memnunum. Dogumdan beri her hafta cagiriyor, telefon numarasini paylasti bi sorun olunca arayabilirsiniz dedi. Ismi Duygu Omas.Kızlar bebisleriniz için aynı hastaneden mi devam ediyorsunuz, İzmir'de çocuk doktoru öneriniz var mı?
Kızlar bebisleriniz için aynı hastaneden mi devam ediyorsunuz, İzmir'de çocuk doktoru öneriniz var mı?
Öyleymiş gerçekten, zor ama güzelMinicikler dertlerini anlatamiyolar sabirli ve gucli olmaliyiz canimZor ama bi o kadar da guzel bi surec
Rabbim şifa versin, başınızdan eksik etmesin. En yakın zamanda sağlıkla evine dönsün inşallahSelam kızlar. Bir süredir yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı. Dualarınıza ihtiyacım var. Hamile ve lohusa kadınlarsınız. Kimin duası kabul olacak bilinmez derler. Annem hasta bayramın 1. Günü hastaneye yatırıldı. 2. Günü geldim yanına görüştük konuştuk daha iyiydi. 3. Gün yani dün yoğun bakıma aldılar. Akşama doğru solunum sıkıntısı sebebiyle entübe edildi. Akciğerlerde ödem oluşmuş ve oksijen seviyesi çok düşükmüş. Bugün biraz daha yükselmiş ama kalp kalınlaşması olduğu için kalp zorluyor. Uyutuyorlar şuan nefes almakta zorlandığı için. Doktor iyileşebilir ama yinede hazırlıklı olun demiş. Annem benim en yakın arkadaşım ona bişey olursa naparım bilmiyorum. Çocuğum için ayakta duruyorum o olmasa çoktan salmıştım kendimi. Zaten az sütüm var o da kesilecek diye korkuyorum. Lütfen dualarınızda bize de yer verin. Annem sağ salim yoğun bakımdan çıkıp evine dönsün
Oyyyy ben perişanım, bir uyusammm ah uyusam ..Bebesi hortlaklarda bugünUyumuyor bu oğlan yaaa. Sürekli emme peşinde kerata. Sizde durumlar nasıl? Bebesi uyuyanlar ne şanslı
Offf neden böyle oldu yahu. Çok çok geçmiş olsunSabahtan beri doktordayım, normal dogum yaptım sanki bugün
Kadın doguma gittim, dışında deride az acıklı var ona krem yazdı, içere baktı aşırı akıntı, karın agrısı, şişme şikayeti yle gittim. Bide dün pedime dışardaki dikiş ipi gb ip gelmişti ucu düğümlü dedim diye bütün içimi inceledi ultrason la ödem gördü alttan bakalım dedi, catalda yarım saatten fazlabisürü sey cıkardı plezanta parçaları falan dedi batikon la icersini temizledi maf oldumartık ip değildir belki benzetmişimdir dedim bayabi içersini kurcaladı, ameliyat GB heryer alet kan revan oldu
Utrasonda yolladı safra kesesinde tasvarmış o bacama agrı yapabilirmiş ödem filan gördü oda iç organlarda bişi yokmuş
Acilde kanama durdurıcu bide agrı kesici iğne yapıldı
Antibiyotik, fitil, agrı kesici, bide diliş yeri için krem verdi haftayakpntrole gidicem
Bida cocuk istemiyorum nasıl koruncam ilişki ne zaman olucak dedim. Sezeryan da zaten 2 ay istemiyoruz senin durumunda 3ay bile diyebiliriz dedi.
Çok çok geçmiş olsunSabahtan beri doktordayım, normal dogum yaptım sanki bugün
Kadın doguma gittim, dışında deride az acıklı var ona krem yazdı, içere baktı aşırı akıntı, karın agrısı, şişme şikayeti yle gittim. Bide dün pedime dışardaki dikiş ipi gb ip gelmişti ucu düğümlü dedim diye bütün içimi inceledi ultrason la ödem gördü alttan bakalım dedi, catalda yarım saatten fazlabisürü sey cıkardı plezanta parçaları falan dedi batikon la icersini temizledi maf oldumartık ip değildir belki benzetmişimdir dedim bayabi içersini kurcaladı, ameliyat GB heryer alet kan revan oldu
Utrasonda yolladı safra kesesinde tasvarmış o bacama agrı yapabilirmiş ödem filan gördü oda iç organlarda bişi yokmuş
Antibiyotik, fitil, agrı kesici, bide diliş yeri için krem verdi haftayakpntrole gidicem
Bida cocuk istemiyorum nasıl koruncam ilişki ne zaman olucak dedim. Sezeryan da zaten 2 ay istemiyoruz senin durumunda 3ay bile diyebiliriz dedi.
Bilmiyorum ya diğer dogumlarımda önce cok zor gecerdi sonra hiç rahatsız olmazdım bundada ilk günler bile cok iyiydim sonra sonra içim acımaya şişeye basladıOfff neden böyle oldu yahu. Çok çok geçmiş olsun
Valla erkek olmak ne kolayÇok çok geçmiş olsunerkeklerin biyerlerini bağlamıyolar mı ya onuda mı biz yapalım deri altına yerleştirilen birşeyler vardı diye hatırlıyorum erkekler için. Bu durumda bir de onun için vücudunu yorma, araştırıp eşin korunsun
Çok geçmiş olsun Sezaryen de nasıl bırakmış dr plasenta barcasi kardeşimde normal doğum da kalmıştı kan kaybı yaşadı kürtaj oldu ölümden döndü resmen 15 inci gün farketti odaSabahtan beri doktordayım, normal dogum yaptım sanki bugün
Birdaha çocuk istemiyorsanız kordon bağlatmak iyi olurdu Bende 2 cocuktan sonra istemedim 6 sene sonra spiralle hamile kaldım 4 çocuğu da kordon bağlatmak için istedik 2 sene korunmadık çocuk isteğinden vazgeçtik 5 sene sonra oldu.eşim korunurken korunmak zor iş hepsinde gebe kalma ihtimali varValla erkek olmak ne kolay
Canım biz senelerdir cocuk istedik ilk 7 sene olmadı olsun diye amuda bile kalkmışlıgım vardır tüp bebek iptal oldugu ay oldu ilk cocugu 7 sene sonra sonrası onu emzirirken hamile kaldım sok olduk... 5aylık hamileyken, 1bucuk yasında kızımızı kaybettik dünya basımıza yıkıldı... Zor dogurdum kızımı korkularla büyüttüm büyütüyorum bida cocuk istemezdik ama kızım karides cok istedi korunmayı bıraktık yine olmadı artık tüp bebek bölümüne baslıcaktım sülük tedavisiyle hamile kaldım ogluma... Yani biz senelerdir korunmadıgımız için beceremiyoruz Bi türlü, sipral bana yaramadı vucudımkabul etmiyo cıkarttırdım o zamanlar korunurken esinde beceremiyor kendi korunmayı yanlışlıkla unutuyor güya e bu sefer benim ödüm kopuyor oldu mu diyeyani ona bırakamam ama bakalım nabcam, daha 1bucuk ay daha yok zaten
Var canım onlardada bağlatma oluyor ama %100 çözüm değil haberlerde eşine dava açan bir adam vardı dna testi istiyordu cocuk kendinden cıktı kordon bağlatmış çocuğu olmasın diye % 80 koruyor zaman geçince kendiliğinden acilabiliyormuş sonra dr dava açtıydıÇok çok geçmiş olsunerkeklerin biyerlerini bağlamıyolar mı ya onuda mı biz yapalım deri altına yerleştirilen birşeyler vardı diye hatırlıyorum erkekler için. Bu durumda bir de onun için vücudunu yorma, araştırıp eşin korunsun
Maşaallah yakışıklıyaoğlum doğduğu gün yapmak istemiştim kısmet 25. Güneymiş .. Annem tüm heveslerimin katili ..
Cok cok gecmis olsun. Basina gelenler gercekten korkunc. Sezeryanda boyle bisey olmasi enteresan.. Doktorun sorumsuzlugundan kaynakli olmali. Umarim tez vakitte sagligina kavusursun.Sabahtan beri doktordayım, normal dogum yaptım sanki bugün
Masallah yakisikliya.oğlum doğduğu gün yapmak istemiştim kısmet 25. Güneymiş .. Annem tüm heveslerimin katili ..