- 1 Aralık 2021
- 12.149
- 40.827
- 34
Güzün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsunHerkese iyi bayramlar,bende 37+4 de geçen cuma doğum yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsunHerkese iyi bayramlar,bende 37+4 de geçen cuma doğum yaptım
Keşke tüm üzülecek olaylar yok olsa en azından hamile ve emzirme döneminde daha hhassasız küçük şeylere de ağlıyoruzNe zaman sebebi ne olursa olsun ağlasam sütüm azalıyor direkt. Birini cocuk emerken digerine mochi taktigim icin her seferinde takip edebiliyorum. Ne zaman aglasam mochiye düşen süt yarıdan aza iniyor. Kendini hiç bir şey için üzme
Sağlıkla büyüsünHerkese iyi bayramlar,bende 37+4 de geçen cuma doğum yaptım
Ahhh ahhhh .. senin bayağı oldu ben 22 günde kendimi yorulmuş hissediyorum..Süt arttırma çabalarım hala devam ediyor bırakmadım kendimi ama artık yorulmaya başladım sonuç alamamak umudumu kırıyor. Süt sağma, çaylar, bestlak,Solgar vitamin, beslenme rutinleri vs vs internette yazan herseyi yapıyorum ama hala sagdigimda 20-30 CC çıkıyor... Her öğünde mama desteksiz doymuyor. Sarılık zamanı çok fazla beslendikce sanırım midesini büyüttük. Bilmiyorum belki de hayırlısı budur ve nasibi mamadir... Hayırlısı olsun.
Haklısın canım.Aynı durumdayız yalnız değilsin sağlıklı olmaları öncelik. Üzülmek daha kötü yapıyor herşeyi...
İnşallah artar canim bende öyleyim valla ne olsa deniyorum :)Ahhh ahhhh .. senin bayağı oldu ben 22 günde kendimi yorulmuş hissediyorum..
biri diyor ki malt içeçek hemen istiyorum
Başkası diyor ki aşurelik buğday ve üzüm kaynat ye yiyorum
Bir başkası soğan diyor, gaz maz süt olsun diye yiyorum ama yine de mama desteği alıyorum..
bestlak ve mayya diye bü malt var ve dikkatimi çeken uykumu aldığımda süt artıyor.. diğer türlü çok az kalıyor bir şekilde büyütecek bu bebekler canım birbirimize destekle bu macerayı yaşayacağız .. sıvı beslenmeyi düşünüyorum misafirlerim gidince bakalım fark olacak mı ..
Hayırlı olsun gözün aydınHerkese iyi bayramlar,bende 37+4 de geçen cuma doğum yaptım
Keşke… günde en az iki kere ağlıyorum elimde değilKeşke tüm üzülecek olaylar yok olsa en azından hamile ve emzirme döneminde daha hhassasız küçük şeylere de ağlıyoruz
Ben de gunde en azi 2 kere agliyorum. Oglumu cok seviyorum ona baktikca guclu olmam gerektigini anliyorum ama cokta korkuyorum. Anne olmak icin biraz daha mi vaktim vardi diyorum. Sonra daha ne kadar bekleyebilirdim ki diyorum ve yine huzunlenip aglamaya basliyorum. Esim de sagolsun guldurmek icin "bak aglarsan annemi cagiririm" diyor.Keşke… günde en az iki kere ağlıyorum elimde değil
Ben çocukları, bebekleri çok severdim zaten. Bi bebeğim olsun çok istedim ama şuan korkuyorum yalan yok. Yetersiz hissediyorum kendimi. Önce hastanede yatması, şimdi gaz sancıları... Dün sabah 9dan gece 11 e kadar uyumadı nerdeyse. Memede sakinliyor ama karnı gurul gurul. İshal gibi kaka yaptı az önce sonra rahatladı yavrum. Biraz ağladım ama sonra bebeğime bakınca haksızlık ediyomuşum gibi geldi onun yaşadıklarının ya da üstesinden gelmeye çalıştıklarının yanında benimki hiçbirşeyBen de gunde en azi 2 kere agliyorum. Oglumu cok seviyorum ona baktikca guclu olmam gerektigini anliyorum ama cokta korkuyorum. Anne olmak icin biraz daha mi vaktim vardi diyorum. Sonra daha ne kadar bekleyebilirdim ki diyorum ve yine huzunlenip aglamaya basliyorum. Esim de sagolsun guldurmek icin "bak aglarsan annemi cagiririm" diyor.
Hala gecmedi banyoda yıkanıyor işte ama gün içinde bebe sampuanıyla yüzünü mü yıkayayımYa geçmedi mi halen benin de çocukların birinde olmuştu oda uzun sürdü bebek şampuanı ile yıkamıştım ebe söylemişti geçtiydi denedinmiydi sen
Çok geçmiş olsun canım .. inşallah en kısa zamanda sağlıkla yanınıza gelir anneciğin ..Selam kızlar. Bir süredir yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı. Dualarınıza ihtiyacım var. Hamile ve lohusa kadınlarsınız. Kimin duası kabul olacak bilinmez derler. Annem hasta bayramın 1. Günü hastaneye yatırıldı. 2. Günü geldim yanına görüştük konuştuk daha iyiydi. 3. Gün yani dün yoğun bakıma aldılar. Akşama doğru solunum sıkıntısı sebebiyle entübe edildi. Akciğerlerde ödem oluşmuş ve oksijen seviyesi çok düşükmüş. Bugün biraz daha yükselmiş ama kalp kalınlaşması olduğu için kalp zorluyor. Uyutuyorlar şuan nefes almakta zorlandığı için. Doktor iyileşebilir ama yinede hazırlıklı olun demiş. Annem benim en yakın arkadaşım ona bişey olursa naparım bilmiyorum. Çocuğum için ayakta duruyorum o olmasa çoktan salmıştım kendimi. Zaten az sütüm var o da kesilecek diye korkuyorum. Lütfen dualarınızda bize de yer verin. Annem sağ salim yoğun bakımdan çıkıp evine dönsün
Çok geçmiş olsun, Allah yardımcısı olsun. Dualarımız sizinle...Selam kızlar. Bir süredir yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı. Dualarınıza ihtiyacım var. Hamile ve lohusa kadınlarsınız. Kimin duası kabul olacak bilinmez derler. Annem hasta bayramın 1. Günü hastaneye yatırıldı. 2. Günü geldim yanına görüştük konuştuk daha iyiydi. 3. Gün yani dün yoğun bakıma aldılar. Akşama doğru solunum sıkıntısı sebebiyle entübe edildi. Akciğerlerde ödem oluşmuş ve oksijen seviyesi çok düşükmüş. Bugün biraz daha yükselmiş ama kalp kalınlaşması olduğu için kalp zorluyor. Uyutuyorlar şuan nefes almakta zorlandığı için. Doktor iyileşebilir ama yinede hazırlıklı olun demiş. Annem benim en yakın arkadaşım ona bişey olursa naparım bilmiyorum. Çocuğum için ayakta duruyorum o olmasa çoktan salmıştım kendimi. Zaten az sütüm var o da kesilecek diye korkuyorum. Lütfen dualarınızda bize de yer verin. Annem sağ salim yoğun bakımdan çıkıp evine dönsün
Canım inşallah iyileşip dönecek evine. Benim annemde şuan hastanede tedavi görüyor. İnşallah iyilesecek diye dua edelim çok zor seni en iyi ben anlarım..Selam kızlar. Bir süredir yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı. Dualarınıza ihtiyacım var. Hamile ve lohusa kadınlarsınız. Kimin duası kabul olacak bilinmez derler. Annem hasta bayramın 1. Günü hastaneye yatırıldı. 2. Günü geldim yanına görüştük konuştuk daha iyiydi. 3. Gün yani dün yoğun bakıma aldılar. Akşama doğru solunum sıkıntısı sebebiyle entübe edildi. Akciğerlerde ödem oluşmuş ve oksijen seviyesi çok düşükmüş. Bugün biraz daha yükselmiş ama kalp kalınlaşması olduğu için kalp zorluyor. Uyutuyorlar şuan nefes almakta zorlandığı için. Doktor iyileşebilir ama yinede hazırlıklı olun demiş. Annem benim en yakın arkadaşım ona bişey olursa naparım bilmiyorum. Çocuğum için ayakta duruyorum o olmasa çoktan salmıştım kendimi. Zaten az sütüm var o da kesilecek diye korkuyorum. Lütfen dualarınızda bize de yer verin. Annem sağ salim yoğun bakımdan çıkıp evine dönsün
İnşallah Rabbim annelerimizi bize bağışlasınCanım inşallah iyileşip dönecek evine. Benim annemde şuan hastanede tedavi görüyor. İnşallah iyilesecek diye dua edelim çok zor seni en iyi ben anlarım..
Selam kızlar. Bir süredir yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı. Dualarınıza ihtiyacım var. Hamile ve lohusa kadınlarsınız. Kimin duası kabul olacak bilinmez derler. Annem hasta bayramın 1. Günü hastaneye yatırıldı. 2. Günü geldim yanına görüştük konuştuk daha iyiydi. 3. Gün yani dün yoğun bakıma aldılar. Akşama doğru solunum sıkıntısı sebebiyle entübe edildi. Akciğerlerde ödem oluşmuş ve oksijen seviyesi çok düşükmüş. Bugün biraz daha yükselmiş ama kalp kalınlaşması olduğu için kalp zorluyor. Uyutuyorlar şuan nefes almakta zorlandığı için. Doktor iyileşebilir ama yinede hazırlıklı olun demiş. Annem benim en yakın arkadaşım ona bişey olursa naparım bilmiyorum. Çocuğum için ayakta duruyorum o olmasa çoktan salmıştım kendimi. Zaten az sütüm var o da kesilecek diye korkuyorum. Lütfen dualarınızda bize de yer verin. Annem sağ salim yoğun bakımdan çıkıp evine dönsün
Minicikler dertlerini anlatamiyolar sabirli ve gucli olmaliyiz canim Zor ama bi o kadar da guzel bi surecBen çocukları, bebekleri çok severdim zaten. Bi bebeğim olsun çok istedim ama şuan korkuyorum yalan yok. Yetersiz hissediyorum kendimi. Önce hastanede yatması, şimdi gaz sancıları... Dün sabah 9dan gece 11 e kadar uyumadı nerdeyse. Memede sakinliyor ama karnı gurul gurul. İshal gibi kaka yaptı az önce sonra rahatladı yavrum. Biraz ağladım ama sonra bebeğime bakınca haksızlık ediyomuşum gibi geldi onun yaşadıklarının ya da üstesinden gelmeye çalıştıklarının yanında benimki hiçbirşey
Cok gecmis olsun canim benim. Dualarim anneciginle Anne konusunda cok hassasim, Allah basimizdan eksik etmesinSelam kızlar. Bir süredir yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı. Dualarınıza ihtiyacım var. Hamile ve lohusa kadınlarsınız. Kimin duası kabul olacak bilinmez derler. Annem hasta bayramın 1. Günü hastaneye yatırıldı. 2. Günü geldim yanına görüştük konuştuk daha iyiydi. 3. Gün yani dün yoğun bakıma aldılar. Akşama doğru solunum sıkıntısı sebebiyle entübe edildi. Akciğerlerde ödem oluşmuş ve oksijen seviyesi çok düşükmüş. Bugün biraz daha yükselmiş ama kalp kalınlaşması olduğu için kalp zorluyor. Uyutuyorlar şuan nefes almakta zorlandığı için. Doktor iyileşebilir ama yinede hazırlıklı olun demiş. Annem benim en yakın arkadaşım ona bişey olursa naparım bilmiyorum. Çocuğum için ayakta duruyorum o olmasa çoktan salmıştım kendimi. Zaten az sütüm var o da kesilecek diye korkuyorum. Lütfen dualarınızda bize de yer verin. Annem sağ salim yoğun bakımdan çıkıp evine dönsün