- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
Yok cnm bazı bebekler geç düşürüyorlar korkmaBugun 14. Gun hala düşmedi endişelenmeli miyim
Ay insallah sorun yoktur ya cocugu yikamak istiyoruz gobek bir turlu dusmedi ananeyi zor zaptediyorumYok cnm bazı bebekler geç düşürüyorlar korkma
Maşallah subhanallah o saçlardan azcik bize verin annesiBiz bayramlıklarımızı giydik bile :)
Cocuk doktorumuz 20 gune kadar normal demisti canim.Bugun 14. Gun hala düşmedi endişelenmeli miyim
Ben hep müslin bez kullanıyorum bazen 2 kat bazen tek kat .. ince değil yetiyor ..Merhaba. İyi bayramlar herkese. Bugün bebeğimin yüzündeki ve kafasının içindeki sivilveler için Dra gitmiştik. Dr bebeği çok fazla sarıp sarmalama dedi . Nohut battaniyeye Sarılıydı buna sarma üzerine muslin bez ser onunla uyut dedi. Sıcaktan oluuyor dedi. Hergun duş aldır, ıslak vücuduna nemlendirici sür dedi. Ama ne yaparsan yap o battaniyelerle uyutursan geçmez sivilcesi dedi. Anlamadım müslin bez çok ince değil mi ya yeni doğmuş bebek için gece ayaz olur incecik şeyle.
Anladım canım benim müslin bezler baya bı ince olmadı kalın olanlardan alayım onlara sarıp uyutayımBen hep müslin bez kullanıyorum bazen 2 kat bazen tek kat .. ince değil yetiyor ..
Kız benimki kundakdan çıkmadı uyku düzeni bozulmasın diye gelen giden sordu uyuyor dedim Allah bağışlasın çok tatlı olmuşBiz bayramlıklarımızı giydik bile :)
Bende müslin beze sarıyorum üstelik burası soğuk bir şehir birde kumaş da önemli pamuklu olursa rahat eder kv höllüge sardı o gün sıcak diye uyumadı terledi meselaMerhaba. İyi bayramlar herkese. Bugün bebeğimin yüzündeki ve kafasının içindeki sivilveler için Dra gitmiştik. Dr bebeği çok fazla sarıp sarmalama dedi . Nohut battaniyeye Sarılıydı buna sarma üzerine muslin bez ser onunla uyut dedi. Sıcaktan oluuyor dedi. Hergun duş aldır, ıslak vücuduna nemlendirici sür dedi. Ama ne yaparsan yap o battaniyelerle uyutursan geçmez sivilcesi dedi. Anlamadım müslin bez çok ince değil mi ya yeni doğmuş bebek için gece ayaz olur incecik şeyle.
Yaa yalnız olmak ilk başta zor gelir sonra alışırsın ..Benim de eşim gelemedi doğumdan sonra gittiydi çok yalnız hissediyorum sonra çocuklarım var diyorum sende tüm ilgini oğluna ve eşine verHayirli bayramlar kizlar.
Hastane tipi pompa kiraladik maalesef cikan sut miktari hala az, moralim cok bozuk. Annem gitti ona ayri uzuldum. Arada anneme kizsam da torunuyla ve bizimle cok ilgiliydi. Yemek, temizlik herseye kosturdu. Buzluga bir suru sey atti. 40i cikana kadar sadece corba yap ve buzluktakileri cikar ye dedi. 1 haftalik yesilligimi bile yikayip kurulayip dolaba atti. Annem gittiginden beri agliyorum buyuk bi bosluga dustum. Hicbir sey yapmasa bile varligi yeterliymis... Umarim birkac gune toparlarim.
Bebegimin beslenmesine gunde 3 kere mama vererek devam ediyorum. Cuma gunu cocuk doktorumuzla kontrolumuz var bakalim mamaya devam edecek miyiz. Doktorumuza gore cuma mamayi birakacagiz ama benim umudum yok.
Canım benim de 30cc çıkıyordu max. Şimdi sağmıyorum, uyanınca emzirip 60 cc mama veriyorum neredeyse 3 saate bir denk geliyor maması. Senin kaç cc çıkıyor sütün? Bizim mama çok mu acabaHayirli bayramlar kizlar.
Hastane tipi pompa kiraladik maalesef cikan sut miktari hala az, moralim cok bozuk. Annem gitti ona ayri uzuldum. Arada anneme kizsam da torunuyla ve bizimle cok ilgiliydi. Yemek, temizlik herseye kosturdu. Buzluga bir suru sey atti. 40i cikana kadar sadece corba yap ve buzluktakileri cikar ye dedi. 1 haftalik yesilligimi bile yikayip kurulayip dolaba atti. Annem gittiginden beri agliyorum buyuk bi bosluga dustum. Hicbir sey yapmasa bile varligi yeterliymis... Umarim birkac gune toparlarim.
Bebegimin beslenmesine gunde 3 kere mama vererek devam ediyorum. Cuma gunu cocuk doktorumuzla kontrolumuz var bakalim mamaya devam edecek miyiz. Doktorumuza gore cuma mamayi birakacagiz ama benim umudum yok.
Haklisin ama bi boslukta gibiyim, neyseki az once ucagi inmis hemen goruntulu aradi, gormek konusmak iyi geldi. Tabi o beni degil torununu gormek istedi. Tosun oglumu goster dediYaa yalnız olmak ilk başta zor gelir sonra alışırsın ..Benim de eşim gelemedi doğumdan sonra gittiydi çok yalnız hissediyorum sonra çocuklarım var diyorum sende tüm ilgini oğluna ve eşine ver
Benim de saginca 30cc cikiyorBenim oğlanın göbeğinde
Canım benim de 30cc çıkıyordu max. Şimdi sağmıyorum, uyanınca emzirip 60 cc mama veriyorum neredeyse 3 saate bir denk geliyor maması. Senin kaç cc çıkıyor sütün? Bizim mama çok mu acaba
Sagol canim bi aksilik olmasin da gec düşsün napalimYok cnm bazı bebekler geç düşürüyorlar korkma
İnsallah düşer bir an önce cok kafama takilmaya basladiCocuk doktorumuz 20 gune kadar normal demisti canim.
Canim ben müslin battaniye kullaniyorum 4 katli zeypba markası bir bak istersenMerhaba. İyi bayramlar herkese. Bugün bebeğimin yüzündeki ve kafasının içindeki sivilveler için Dra gitmiştik. Dr bebeği çok fazla sarıp sarmalama dedi . Nohut battaniyeye Sarılıydı buna sarma üzerine muslin bez ser onunla uyut dedi. Sıcaktan oluuyor dedi. Hergun duş aldır, ıslak vücuduna nemlendirici sür dedi. Ama ne yaparsan yap o battaniyelerle uyutursan geçmez sivilcesi dedi. Anlamadım müslin bez çok ince değil mi ya yeni doğmuş bebek için gece ayaz olur incecik şeyle.
Bişey kullanmıyorumSen krem kullanıyor musun
Aynı sorun benim bebeğimde de var. Her gün daha sivilce oluuyor yüzü. Kafasının içi bile sivilce ve kızarık sırf bunun için pazartesi gününe çocuk druna randevu aldık. Sizin yazdıklarınızın dışında Dr bişey derse yazarım canım.
Ay bende nabcam sasırdım 2kat giyiyo hala e hep battaniyeli, eldiven dogdugundan beri hiç takmadım sapkada tutmadı hiç yani neden sıcaklasın, tek kat giydirin e hapşurıyo, altını alırken bile cenesi titriyor ki hem petek yanarken hem üsşeme sıcak alet acıyorum, yıkarken kayitılıyo suyu cıplaklıgı hiç sevmiyor, dün akşam tek yıkadım cok zorlandım ilk dakikadan fikeye sıçtıMerhaba. İyi bayramlar herkese. Bugün bebeğimin yüzündeki ve kafasının içindeki sivilveler için Dra gitmiştik. Dr bebeği çok fazla sarıp sarmalama dedi . Nohut battaniyeye Sarılıydı buna sarma üzerine muslin bez ser onunla uyut dedi. Sıcaktan oluuyor dedi. Hergun duş aldır, ıslak vücuduna nemlendirici sür dedi. Ama ne yaparsan yap o battaniyelerle uyutursan geçmez sivilcesi dedi. Anlamadım müslin bez çok ince değil mi ya yeni doğmuş bebek için gece ayaz olur incecik şeyle.
Anladım canım bende sarayım herkes sarıyor anladığım. Ben kendim üşüyunce bebekte üşüyor gibi geliyor o yüzden biraz kalın örtüyorum dikkat edecemBende müslin beze sarıyorum üstelik burası soğuk bir şehir birde kumaş da önemli pamuklu olursa rahat eder kv höllüge sardı o gün sıcak diye uyumadı terledi mesela