2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Dün Cerrahpaşa da test yaptık malesef tanı konuldu. Sürekli takip edileceğiz bundan sonra. Bende çok Ümit ettim inşallah yanlıştır diye Ama olmadı. Çok üzgünüm ağlamaktan helak oldum
Canım üzülme yeni doğan bebeklerin hemen hemen hepsinde oluyo renk degisimi benim oglandada var bir haftadır sağlık odağındaki hemsirede dedi rengi değişmiş biraz bol bol emzir uayndirip emzir bunun çaresi bol bol emzirmek hatta b3n çok ekliyor meme üstünde uyuyo dedim bana elinden geldiğince uyandır ve emzir dedi

Malesef tanı konuldu. Daha 8 günlük. düne kadar çok mutluydum dünyam başıma yıkıldı. Ömür boyu izlemek gerekecek herşeyini. Bende ilk defa duydum bu hastalığı. Kahroldum dünden beri ağlamaktan
Canım ne tanısı konulmuştu ben konularımı karıştırdım acaba kaç gündür çok girmiyorum diyede konularımı karıştırdım diye düşünüyorum üzülme bol bol dua et evet bir anneye üzülme demek çok saçma oluyo ama metanetli olman lazım cnm Rabbim yormasın sizi evladımızın hep güzel günlerini göstersin insAllah cnm Allahtan ümit kesilmez Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Canım Rabbim yardımcınız olsun konu evlat olunca neler neler yapmıyoruz bizde 2017 de büyük kizimin benzindeki tümör yüzünden perişan olduk neler neler yaşadık 3 yıl boyunca ve daha 2,5 yaşında 6 7 ameliyat geçirdi annesinden 2 sene boyunca ayrı kaldı yavrum hatta bir ara ölüme terk edildi Rabbimden hic umit kesmedim cok dua ettim cok zor biliyorum herkesten gizli ne kadar agladim anlatamam ne konustum ne guldum hayattan koptum resmen ki kizimla hic gorusemiyordum tedavi icin almanya ya gittiler bir sene esim ve kizim ve bir sene boyunca kizimla konusmadim cunku benimle konustugunda huzursuz olup agliyordu ben onun oda benim hasretimle yaniyordu cok sukur Rabbime simdu 7,5 yasinda ve atlattik cogu seyi okula bile gidiyo benim en buyuk yardimcim sende umidini kaybetme lütfen sana bolbol dua edicem sen evladına sarıl bak herşey çok güzel olacak

Valla benim oğlanında vücudunda var bence sıcaktan oluyo cnm ağlarken debeleniyorlar emerken falan sıcak oluyorlar havalarda ısındı ondan sanırım bende bayramdan sonra daha sık yikayacam hem havalar biraz daha sıcak olmuş olur hemde bebislerde biraz daha büyümüş olur cnm

sizde çok zor günler geçirmişsiniz. Allah bir daha göstermesin inşallah. Bende Ümit ve dua ediyorum ki en hafif şekilde atlatacağız inşallah. Desteğimiz için teşekkür ederim Allah razı olsun

Ay bizde tablomuzu güncelleyelim

20Nisan
40+2
4.660kg
FURKAN ALP

sizde çok zor günler geçirmişsiniz. Allah bir daha göstermesin inşallah. Bende Ümit ve dua ediyorum ki en hafif şekilde atlatacağız inşallah. Desteğimiz için teşekkür ederim Allah razı olsun
Evlatlarımız en hassas noktalarımız cnm ama bizim.onlar için çok daha güçlü durmamız gerekiyo Allah büyüktür insAllah en hafif şekilde atlatacaksınız dualarım sizinle Rabbim yormasın sizi evlatlarımıza sınamasın bizleri

Yaaa anlattığınızın aynısını yaşıyorum bende ve çözüm bulamadım kıpkırmızı oluyor neden niye oluyor çözüm ne bilmiyorum bugün kimyon yemeği düşünüyorum belki fayda eder
Doktorla görüştüm ben. Bu ıkınma durumunun normal olduğunu söyledi. Gazından dolayı yapıyormuş. Gazı da azaltmak için emzirme zamanlarını düzene sokmamız gerektiğini söyledi. 2 saat arayla aralarla istese de verme dedi. Tabi ben dayanamıyorum. Ama ne yaparsak yapalım gaz problemi 3. Aydan itibaren düzelmeye başlıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…