- 29 Kasım 2010
- 611
- 1.204
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım üzülme yeni doğan bebeklerin hemen hemen hepsinde oluyo renk degisimi benim oglandada var bir haftadır sağlık odağındaki hemsirede dedi rengi değişmiş biraz bol bol emzir uayndirip emzir bunun çaresi bol bol emzirmek hatta b3n çok ekliyor meme üstünde uyuyo dedim bana elinden geldiğince uyandır ve emzir dediDün Cerrahpaşa da test yaptık malesef tanı konuldu. Sürekli takip edileceğiz bundan sonra. Bende çok Ümit ettim inşallah yanlıştır diye Ama olmadı. Çok üzgünüm ağlamaktan helak oldum
Canım ne tanısı konulmuştu ben konularımı karıştırdım acaba kaç gündür çok girmiyorum diyede konularımı karıştırdım diye düşünüyorum üzülme bol bol dua et evet bir anneye üzülme demek çok saçma oluyo ama metanetli olman lazım cnm Rabbim yormasın sizi evladımızın hep güzel günlerini göstersin insAllah cnm Allahtan ümit kesilmez Rabbim yar ve yardımcınız olsunMalesef tanı konuldu. Daha 8 günlük. düne kadar çok mutluydum dünyam başıma yıkıldı. Ömür boyu izlemek gerekecek herşeyini. Bende ilk defa duydum bu hastalığı. Kahroldum dünden beri ağlamaktan
Canım Rabbim yardımcınız olsun konu evlat olunca neler neler yapmıyoruz bizde 2017 de büyük kizimin benzindeki tümör yüzünden perişan olduk neler neler yaşadık 3 yıl boyunca ve daha 2,5 yaşında 6 7 ameliyat geçirdi annesinden 2 sene boyunca ayrı kaldı yavrum hatta bir ara ölüme terk edildi Rabbimden hic umit kesmedim cok dua ettim cok zor biliyorum herkesten gizli ne kadar agladim anlatamam ne konustum ne guldum hayattan koptum resmen ki kizimla hic gorusemiyordum tedavi icin almanya ya gittiler bir sene esim ve kizim ve bir sene boyunca kizimla konusmadim cunku benimle konustugunda huzursuz olup agliyordu ben onun oda benim hasretimle yaniyordu cok sukur Rabbime simdu 7,5 yasinda ve atlattik cogu seyi okula bile gidiyo benim en buyuk yardimcim sende umidini kaybetme lütfen sana bolbol dua edicem sen evladına sarıl bak herşey çok güzel olacakAllah razı olsun. Konuşamıyorum bile içim yanıyor. Neden bizi buldu diye. İlk çocuğumda hiç bi sorun yok, 2 gün öncesine kadar bi daha çocuk istiyorum diye eşimle şakalaşıyordum şimdi ömür boyu takip edilecek bi hastalıkla karşı karşıyayız. Ümidimi kesmiyorum inşallah bi mucize olsun diye dua ediyorum. Herşeyde hata payı vardır kabullenmek istemiyorum. Yanlışlık olmuştur diye dua edecem
bazılarında hafif olıyormuş takipten çıkıp normal hayata geçiyormuş. Nolur dua edin inşallah bizimki de öyledir. Zamanla düzelir de normal bir insan gibi Yaşar oğlum inşallah
Kız bizde 12. Günde dusurduk gobegimizi kızlarım bir haftanın içinde düşürdüler bununki geç dustuKızlar göbeğimiz hala düşmedi
Valla benim oğlanında vücudunda var bence sıcaktan oluyo cnm ağlarken debeleniyorlar emerken falan sıcak oluyorlar havalarda ısındı ondan sanırım bende bayramdan sonra daha sık yikayacam hem havalar biraz daha sıcak olmuş olur hemde bebislerde biraz daha büyümüş olur cnmBenim oğlumun yüzü sivilce doluyo ya uyurken pamuk GB emerken aglarken iyice belli oluyo bugün karnında dolmuş yeni bişey yemiyorum ama benim yediğimde mi yeni dogan da olurmuş, doktor hergün yıkayın dedi haftada 2 yıkadık hep daha yeni yalnız kaldık yarın yıkarım bayram sonra hergün yıkarım inşallah yada gün aşırı en azından sizin bebeklerde varmı böyle bişi
Canım Rabbim yardımcınız olsun konu evlat olunca neler neler yapmıyoruz bizde 2017 de büyük kizimin benzindeki tümör yüzünden perişan olduk neler neler yaşadık 3 yıl boyunca ve daha 2,5 yaşında 6 7 ameliyat geçirdi annesinden 2 sene boyunca ayrı kaldı yavrum hatta bir ara ölüme terk edildi Rabbimden hic umit kesmedim cok dua ettim cok zor biliyorum herkesten gizli ne kadar agladim anlatamam ne konustum ne guldum hayattan koptum resmen ki kizimla hic gorusemiyordum tedavi icin almanya ya gittiler bir sene esim ve kizim ve bir sene boyunca kizimla konusmadim cunku benimle konustugunda huzursuz olup agliyordu ben onun oda benim hasretimle yaniyordu cok sukur Rabbime simdu 7,5 yasinda ve atlattik cogu seyi okula bile gidiyo benim en buyuk yardimcim sende umidini kaybetme lütfen sana bolbol dua edicem sen evladına sarıl bak herşey çok güzel olacak
Cnm isilik varsa gün aşırı yıka ve losyon kullan hemen geciyor ..Gunaydin kizlar benimde oglum isilik sivilce gıdısı dolu 40 i gecsin bakalim bende baharatlara dikkat edeyim biraz
Ay bizde tablomuzu güncelleyelim2022'nin Güzel Nisan Anneleri,
Tablomuza kavuştuk...
Şimdi sıra sağlıkla bebişimize kavuşma vakti...
ANNE ADI YAŞ TAHMİNİ
DOĞUM
TARİHİGERÇEKLEŞEN
DOĞUM
TARİHİDOĞUM
HAFTASIDOĞUM
KİLOSUYDYB ŞEHİR KAÇINCI
ÇOCUKCİNSİYET İSİM @Bittercikolata2 34 1 Nisan 22 Şubat 34+4 2.550 gr Çorum 2. @MeG s 33 1 Nisan 2. Kız sakinsampiyonn 1 Nisan 24 Mart 39+0 İstanbul 2. Erkek @Polyannaa 26 1 Nisan 23 Mart 38+6 3.600 gr Sakarya 1. Erkek Yusuf @Lerrel 1 Nisan 25 Mart 39+1 İzmir Kız @Gamze_karahan 25 2 Nisan Ankara 1. Erkek @Spagetti Bolonezz 30 4 Nisan İzmir 1. Kız @burcuerva 32 4 Nisan 5 Mart 35+5 3.000 gr Ankara 2. Erkek Uraz @Mamafala 37 5 Nisan 2. @Anka6 28 6 Nisan 1. Kız @nopenoname 37 7 Nisan 1. @sleepy05 29 7 Nisan 21 Mart 37+3 2.500 gr İstanbul 1. Erkek Uraz @hakup 28 8 Nisan Sivas 1. Kız @-Lorde- 8 Nisan 18 Mart 37+1 2.120 gr @Minikkurabiyem 8 Nisan İstanbul 1. Erkek @ALNiLAM 31 9 Nisan İzmir 2. @forevermorrenk 31 9 Nisan 30 Mart 38+4 3.400 gr İzmir 1. Kız Lila O Obayram 31 10 Nisan 4 Nisan 39+1 Sivas 1. Erkek Çınar @MissPeaceful 30 10 Nisan İstanbul 1. Kız Eslem @Dnzylkn 25 10 Nisan 1. Kız Gökçe @Mysteriousmom 31 10 Nisan 2. Erkek @Merme03 22 11 Nisan 1. Erkek Berat @pink-jazz 35 11 Nisan İzmir 2. Erkek Kıvanç @haksever 33 11 Nisan 28 Mart Bursa 2. Erkek Ömer Ali @ayprensesii 32 12 Nisan 4 Nisan Bursa 2. Erkek Doruk @wenebe 32 12 Nisan İstanbul 1. Erkek Teoman @kleopat 40 12 Nisan 31 Mart 38+2 3.100 gr İstanbul 2. Erkek Efe Nane Limon Kabugu 31 12 Nisan 24 Mart 37+0 Sivas 4. @Melda_mercan 35 13 Nisan İstanbul 2. Erkek Kutay @tosbaga 39 15 Nisan 10 Mart 34+6 1.900 gr İstanbul 1. @Inquisitive 36 15 Nisan 20 Şubat 32+2 1.900 gr Sakarya 2. İkiz Mustafa & Kemal @yasemncetn 27 15 Nisan Tekirdağ 1. Erkek A alba2009 38 16 Nisan İstanbul 2. Kız Elif @Umutlubiranneadayi 30 17 Nisan 1. Erkek glutensizsevgi 31 17 Nisan İstanbul 1. Erkek @acmes 30 17 Nisan 2. Kız @Yenibirumut45 32 17 Nisan 2. Kız @ggulsahakarsu 32 17 Nisan İstanbul 2. Kız Gökçe @katmoeder 29 18 Nisan Hollanda 1. Erkek Fatos3458 37 18 Nisan İstanbul 3. Erkek @AASSLLII 29 19 Nisan 1. Kız @bombone cicegi 33 20 Nisan 1. pembemanolya 27 20 Nisan 8 Nisan Bulgaristan 1. Kız Aslıhan @Toprak6560 31 21 Nisan 1. @bodrum4855 33 21 Nisan Muğla 2. Erkek Aras @Erguvan16 36 21 Nisan 3. Erkek @Mrshn 38 21 Nisan 3. @Hellokitty1 29 21 Nisan 1. @iremblncglyn 23 21 Nisan Samsun 1. Erkek Yağız @aguo 28 21 Nisan 1 Nisan İzmir 1. Erkek Uraz @mllen 29 22 Nisan İzmir 1. Erkek Ege @sosmivida 33 23 Nisan İstanbul 3. Kız Serra @EslemEslemEslem 35 23 Nisan Diyarbakır 3. S Shinem 30 23 Nisan Kırklareli 1. Erkek Atlas Zynp22 35 23 Nisan İstanbul Erkek Sina @mey94 27 24 Nisan 1. @Yammel90 32 24 Nisan 3. @afili29 31 24 Nisan Bursa 1. Kız @hayat2828 34 27 Nisan 9 Mart 33+0 1.600 gr Gaziantep 1. @biravucmutluluk003 25 27 Nisan 2. @Ask bahcesi00 28 28 Nisan 1. @pinkidea 34 28 Nisan İstanbul 1. Kız @Mlsgncm 24 29 Nisan 1. @elizalin 32 29 Nisan Ankara 2. Erkek Batu @aylinky 29 29 Nisan 2. Kız Ada @Adesadra 38 30 Nisan 2. Kız @sessizharf 32 30 Nisan 2. Kız @Brokilo 27 30 Nisan 9 Mart 32+ 2.190 gr İstanbul 1. Erkek Mert
Evlatlarımız en hassas noktalarımız cnm ama bizim.onlar için çok daha güçlü durmamız gerekiyo Allah büyüktür insAllah en hafif şekilde atlatacaksınız dualarım sizinle Rabbim yormasın sizi evlatlarımıza sınamasın bizlerisizde çok zor günler geçirmişsiniz. Allah bir daha göstermesin inşallah. Bende Ümit ve dua ediyorum ki en hafif şekilde atlatacağız inşallah. Desteğimiz için teşekkür ederim Allah razı olsun
Hayırlı bayramlar âmin insaalah hakkımızda hayırlısı olsunHayırlı bayramlar kızlar gönlünüzden ne geçiyorsa hayırlısıyla kabul olması dilegiyle
Âmin canım..sanada hayırlı bayramlarHayırlı bayramlar cnm kuzularimizin ilk bayramları daha nicelerini görmek nasip eylesin mevlam.
Bugun 14. Gun hala düşmedi endişelenmeli miyimKız bizde 12. Günde dusurduk gobegimizi kızlarım bir haftanın içinde düşürdüler bununki geç dustu
Doktorumuz 15gün süresi vsr demişti.Bugun 14. Gun hala düşmedi endişelenmeli miyim
Doktorla görüştüm ben. Bu ıkınma durumunun normal olduğunu söyledi. Gazından dolayı yapıyormuş. Gazı da azaltmak için emzirme zamanlarını düzene sokmamız gerektiğini söyledi. 2 saat arayla aralarla istese de verme dedi. Tabi ben dayanamıyorum. Ama ne yaparsak yapalım gaz problemi 3. Aydan itibaren düzelmeye başlıyormuş.Yaaa anlattığınızın aynısını yaşıyorum bende ve çözüm bulamadım kıpkırmızı oluyor neden niye oluyor çözüm ne bilmiyorum bugün kimyon yemeği düşünüyorum belki fayda eder