- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #1.861
Bence bende isteğin artması artık aynı noktada olduğumuz için ikimiz de ortak bir heveste olduğumuz hayaller kurduğumuz için oldu. Aynen söyledim zaten bunu önceden yorgunluk vs çalışıyorum da zaten o yüzden normalim öyleydi şimdi seninle ortak hayalimizi gerçeklestirecegimiz için daha motive daha hevesliyim ister istemez dedimCanım çocuk isteme konusunda aranızdaki bağı bilemeyiz tabiki ama eşine bu gibi durumlarda kırgınlığını bekletmeden hemen dile getirmesini söyle bu şekildeki iletişim kopukluklarından kaynaklı eşler arasında ilerde büyük problemler çıkıyo. Bizdeki psikolojide şu cinsellik erkekler için biraz daha zevk işi ama bazı kadınlarda bende öyleyim üreme zevkten daha fazla üreme annelik içgüdüsü barındırıyo senin istekliliğin bu yüzden artmış eşine bundan kaynaklı olduğunu onunla yada soğumakla bi ilgisi olmadığını anlat
Kendi bedenini en iyi sen tanırsın tabiki sen devam et koyulaşırsa o zaman oldu bu işNormalde pikten sonra xok silik olurdu simdi koyu normal bakildigind koyuluk daha belli bakalim hayirlisi bat 1nisan test icin de erken
cok sağol yorum icin
İyi demişsin kuzum doğrusu bu bi tek sende bende değil ben tahmin ediyorumki bizim gibi bebek isteyen kadınların nerdeyse hepsinde artar isteklilikBence bende isteğin artması artık aynı noktada olduğumuz için ikimiz de ortak bir heveste olduğumuz hayaller kurduğumuz için oldu. Aynen söyledim zaten bunu önceden yorgunluk vs çalışıyorum da zaten o yüzden normalim öyleydi şimdi seninle ortak hayalimizi gerçeklestirecegimiz için daha motive daha hevesliyim ister istemez dedim
Bi de beklemeler olmasa şu bata son hafta çok tuhaf bi sekilde geciyorKendi bedenini en iyi sen tanırsın tabiki sen devam et koyulaşırsa o zaman oldu bu iş
Önceden bazen üşeniyordum artık öyle bi luksum yok Usenenin çocuğu olmazmışİyi demişsin kuzum doğrusu bu bi tek sende bende değil ben tahmin ediyorumki bizim gibi bebek isteyen kadınların nerdeyse hepsinde artar isteklilik
Yumurtlamadan sonrası geçmek bilmiyoBi de beklemeler olmasa şu bata son hafta çok tuhaf bi sekilde geciyor
Üşenmek yok herşey bebek içinÖnceden bazen üşeniyordum artık öyle bi luksum yok Usenenin çocuğu olmazmış
Rica ederim ne demek inşaAllah denk gelir de olur bebişiniz :)Öyle yapayım o zaman çok teşekkür ederim
Bi test yapasim var ama tutuyorum kendimi . erken gebelik testi aldimYumurtlamadan sonrası geçmek bilmiyo
4 gün kala falan yap çok erken dahaBi test yapasim var ama tutuyorum kendimi . erken gebelik testi aldimbakalim ne kadar dayanicam
Tamam haftasonu yapayim o zaman ayyy çok heyecam yaptim yaa4 gün kala falan yap çok erken dahabizede at sonucu nisanı iple çekiyorum pozitif test gördükçe mutlu oluyorum
Bizde de aynı kuzumEvet kuzum ya öyleydiama asıl yapmamız gereken günde ikimizde stres oluyoruz yaaa bugün mutlaka olması lazım çünkü sancılarım da hafifledi bugün bide ıslaklık hissediyorum ama beyaz akıntı yok daha normal mi acaba çatladığı için mi olur ıslaklık dün çatladı bence ya inşallah önceki spermler tutar ya valla yoruldum yaaa sende durumlar nasıl gidiyor
Hic sorma bende daha dün bir bugün iki diyorum nasıl gececek zamanYumurtlamadan sonrası geçmek bilmiyo
Ben hiç söz vermiyim 13 14 belki daha erken yapabilirm benim işim belli olmazHic sorma bende daha dün bir bugün iki diyorum nasıl gececek zamanama ben kendime soz verdim 17 gün sonra yapicam test dayanabilirsemmm
Kiz bekleyelim ya en sağlıklısı sonra çıkmayınca moral bozuluyor. Ben hamile kaldığımda 11 gün sonra yapmistim negatifti 14. Günde pozitifti. Simdi garantiye alıp 17. Gün yapicam 10 nisana falan denk geliyor o zamana kadar adet olmazsam tabiBen hiç söz vermiyim 13 14 belki daha erken yapabilirm benim işim belli olmaz
Aa seninle ayniyiz bak benimde bugün çatlamaBizde de aynı kuzumbugün çatlama büyük ihtimalle.. dün değerlendirmeler yapıldı, bugün ve yarın da yapmamız gerekiyormuş, ptesi doktor öyle söylemişti.. sonra da dükkan kapanır, geri sayım başlar valla
Benim 14 gün sonrası bat tarihim zaten yoksa adet olurumKiz bekleyelim ya en sağlıklısı sonra çıkmayınca moral bozuluyor. Ben hamile kaldığımda 11 gün sonra yapmistim negatifti 14. Günde pozitifti. Simdi garantiye alıp 17. Gün yapicam 10 nisana falan denk geliyor o zamana kadar adet olmazsam tabi
Canım senin bel ağrın oldu mu ya benim ki yumurtlamanin 2 gün öncesinde basladi hala devam ediyor ara ara yokluyor beniBenim 14 gün sonrası bat tarihim zaten yoksa adet olurum
Benim yumurtlama günü başladı hala devam bu ay baya ağrılıyım ya kasık batmaları bel ağrısı akıntı ne ararsan varCanım senin bel ağrın oldu mu ya benim ki yumurtlamanin 2 gün öncesinde basladi hala devam ediyor ara ara yokluyor beni
Inslaah canim benim bu ay guzel olacak herşeyKesinlikle harika bir gün bebişin gelsin gün anlamına uygun yaşansın inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?