- Konu Sahibi Hello Kity
- #1.841
Merhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi vurulanlar kaç saat sonra ilişki olmalı sizce doktor 36 saat dedi ya kaçırırsam diye korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 8. gün pik olmuş bugün çatlamış. Dün değerlendirmediysen bugün mutlaka değerlendir derim. Zaten adetin 7 gün sürüyorsa tam 15. gün çatlama olmuş.Eki Görüntüle 3033631 koyu olan pik mi anlayamadım ki adetim 7 gün sürüyor. 8. Gün yaptığım üstteki 9. Gün yani bugün yaptığım alttaki. Dünü değerlendirdik.
canım ılla 36 saat demedı bana, pazar aksam 7 de ıgne oldum ben pazartesı gece 11de ılıskı olduMerhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi vurulanlar kaç saat sonra ilişki olmalı sizce doktor 36 saat dedi ya kaçırırsam diye korkuyorum
15. Gün değil aslında, adetim biteli 2 gün oluyor. Döngümün 9. Günü bugün. Yani adet biter bitmez koyuluk gördüm ovulasyonda. Dün değerlendirmiştik.Canım 8. gün pik olmuş bugün çatlamış. Dün değerlendirmediysen bugün mutlaka değerlendir derim. Zaten adetin 7 gün sürüyorsa tam 15. gün çatlama olmuş.
Ben yarın kontrole gideceğim hafta doktorun 3 gün perhiz dedi ama sadece bir gün boşluk bırakıp iğnenin 12. Saati ve 36. Saati ilişki diye düşünüyorumUmutluyum ya bakalım inşallah hepimize en yakın zamanda anne olmak nasip olur
Bak şimdi test yapasım geldi kızevet yaa inşallah bu ay da hepinizin testleriyle oynayacağım özellikle erkenciler beni etketlesin inşallah bu ay yüzümüz güler Allah ımmm
Eşinin sperm problemi yoksa iğneden 12 saat sonrasınıda değerlendir ama sperm problemi varsa belki doktor perhizden dolayı direk 36 saat sonra demiş olabilir yanlış yönlendirmekte istememMerhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi vurulanlar kaç saat sonra ilişki olmalı sizce doktor 36 saat dedi ya kaçırırsam diye korkuyorum
Ayy evet kuzum ya bizde öyle ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun inşallahcanım yalnız değilsin hepimiz aynı dönemlerden geçiyoruz kendine yüklenme. bizimde aynı eşimde bende stres yapıyoruz ve üstümüzde çok baskı olduğu için bişey yapamıyoruz yaptığımızda da robot gibi hiç bişey anlamıyoruz. ben bu ay ovulasyon falan takip etmedim eşimede söylemedim bişey olursa olur olmazssa da napalım tüp bebek. hayır o kadar çok çocuk istiyoruz ki bu süreçte kendimizi o kadar çok yıpratıyoruz psikoloji falan kalmadı yani, kendimize zehir ediyoruz bu günleri aslında bundan zevk almamız gerekirken resmen işkence oluyo.
bu arada ben kullanıcı adımı değiştirdim eski adım undomielk'ti. niye değiştirdim onu da bilmiyorum kafalar pırıl pırıl oldu ya ahahhahahaha
Kuzum geçen gün günde 2 kere değerlendiriyoruz dememiş miydin? Ben karıştırıyorum belki.. tam o günler gelince insan inanki geriliyor ve istemiyor.. ben her ay bunu yaşıyorum ve istemiyorum.. ama işte yapacak bişey yok biraz iteklemeyle bugünü boş geçmeyin.. romantik bişeyler deneYa kızlar benim bu aydan umudum kesildi bizde tam değerlendireceğimiz gün sıkıntı oluyor psikolojik olarak büyük ihtimalle yapamıyoruz bişey benim normalde 12.gün pik oluyor biz 11.gün zorla bir kere yaptık dün yapamadık 12.gündü bugünden de pek umudum yok çünkü çok stres oluyoruz önceki günleri iyi değerlendirdik ama tabiki ihtimal var ama psikolojik olarak stres yaşadığımız için onun da tutamayacağını düşünüyorum sinirden ilaçları da bıraktım dün yok yani tek çare tüp bebek artık bizde modum düştü resmen
Evet kuzum ya öyleydi ama asıl yapmamız gereken günde ikimizde stres oluyoruz yaaa bugün mutlaka olması lazım çünkü sancılarım da hafifledi bugün bide ıslaklık hissediyorum ama beyaz akıntı yok daha normal mi acaba çatladığı için mi olur ıslaklık dün çatladı bence ya inşallah önceki spermler tutar ya valla yoruldum yaaa sende durumlar nasıl gidiyorKuzum geçen gün günde 2 kere değerlendiriyoruz dememiş miydin? Ben karıştırıyorum belki.. tam o günler gelince insan inanki geriliyor ve istemiyor.. ben her ay bunu yaşıyorum ve istemiyorum.. ama işte yapacak bişey yok biraz iteklemeyle bugünü boş geçmeyin.. romantik bişeyler dene
Kuzum zaten günde 2 kere sadece bebek amaçlı yaparsan psikolojik olarak ikinizde etkilenirsiniz bu gibi durumlarda en etkilisi gün aşırı yapmak ve eşinle bu konuda konuşmamaya çalış yumurtlama tarihlerini falan bilmesin meselaEvet kuzum ya öyleydi ama asıl yapmamız gereken günde ikimizde stres oluyoruz yaaa bugün mutlaka olması lazım çünkü sancılarım da hafifledi bugün bide ıslaklık hissediyorum ama beyaz akıntı yok daha normal mi acaba çatladığı için mi olur ıslaklık dün çatladı bence ya inşallah önceki spermler tutar ya valla yoruldum yaaa sende durumlar nasıl gidiyor
Kesinlikle harika bir gün bebişin gelsin gün anlamına uygun yaşansın inşallah canımHepimize uğur getirecek nisan ayı bat 23.nisan günün güzelliğine bak H Hello Kity
Kuzum eşim şehir dışına çıkıyor genelde işi o şekilde yani pazarlamacı o yüzden mecburen yumurtlama haftasını söylemek zorunda kalıyorum söylemesem o hafta şehir dışında olacak komple kaybedecz o ay olma ihtimali niKuzum zaten günde 2 kere sadece bebek amaçlı yaparsan psikolojik olarak ikinizde etkilenirsiniz bu gibi durumlarda en etkilisi gün aşırı yapmak ve eşinle bu konuda konuşmamaya çalış yumurtlama tarihlerini falan bilmesin mesela
Anladım canım o zaman sen gün aşırı devam etKuzum eşim şehir dışına çıkıyor genelde işi o şekilde yani pazarlamacı o yüzden mecburen yumurtlama haftasını söylemek zorunda kalıyorum söylemesem o hafta şehir dışında olacak komple kaybedecz o ay olma ihtimali ni
Lh vücutta her zaman var canım böyle çıkması normalKizlarr bakabilir misiniz yeni ovulasyon test yaptim daha once mart 17 falandi pik oldu adetime 7 gun var
Gebelikten şüpheleniyosun galiba istersen adete kadar hergün yapmaya devam et koyulaşmaya devam ederse o zaman gebeliktir kuzumNormalde cok siliklesirdi simdi koyu baya