- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #1.781
9. Gündeyim kuzum ben bu ay ilk kez deniyorum ama genelde 25 günde bir adet oluyorum ve takvimdeki yumurtlama günlerinde hep akintimoluyor galiba bir sonraki adete 14 gün kala yumurtlama yaşıyorum o civarlar yaniCan son adetin ilk gününden itibaren kaçıncı gündesin bide genelde kaçıncı günlerde yumurtlama oluyor sende benim mesela 26 günde bir regl oluyorum genelde de döngünün 12.günü yumurtlama oluyor
Canım bugün değerlendirebilirsen iyi olur bide pazar gelirse de çok iyi olur9. Gündeyim kuzum ben bu ay ilk kez deniyorum ama genelde 25 günde bir adet oluyorum ve takvimdeki yumurtlama günlerinde hep akintimoluyor galiba bir sonraki adete 14 gün kala yumurtlama yaşıyorum o civarlar yani
Dün degerlendirmistik her gün olunca sperm kalitesi düşüyor diyorlar yaCanım bugün değerlendirebilirsen iyi olur bide pazar gelirse de çok iyi olurinşallah tutar bu şekilde çünkü spermler üç gün yaşayabiliyormuş rahimde
Evet kuzum yarın olursa daha iyi o zaman ben bugün gidecek sandımDün degerlendirmistik her gün olunca sperm kalitesi düşüyor diyorlar yayarın okuldan koşa koşa eve yetişip gitmeden sıkıştırsam mi
Eki Görüntüle 3032827 Kızlar adetim dün bitti bugün ovulasyona başladım. Böyle koyu çıktı normal mi?
Canım çok normal ovulasyonda böyle dalgalanmalar oluyor. Yumurtlama günü ikisi de koyu çıkacak. Birde her gün yapmalısın. Yapmadığın güne denk gelir yumurtlama olur boşuna kaçırmış olursun hergün yapEki Görüntüle 3033612
Bugünki testim daha silik kızlar. Bugün 9. Günüm. Ovulasyonu 2 günde bir yapsam tehlikeli olur mu sizce
Aaa öncekine baktım yumurtlama olmuş bence bugünde çatlama olmuş gibi.Eki Görüntüle 3033612
Bugünki testim daha silik kızlar. Bugün 9. Günüm. Ovulasyonu 2 günde bir yapsam tehlikeli olur mu sizce
kacırabılırsın yumurtlamayı, pık gormedın dmı daha ??Eki Görüntüle 3033612
Canım testin fotosunu atsana bakalımarkadaslar merhaba dört aydır bebek için uğraşıyoruz umarım hepimizin en yakın zamanda sağlıklı bebekleri olur. benim döngüm genelde 29-30 gün arasında bugün 31. günüm. sabah normal kaset test yaptım ve negatif çıktı sizce ne yapmalıyım? birkaç gün bekleyip kan testi mi versem (tabi beklerken heyecandan kalpten gidebilirim) ya da erken gebelik testi alıp yarın onu mu yapsam? adeti geciktikten bir gün sonra kasette negatif çıkıp sonradan pozitif olduğunu öğrenen var mi? :)
Görmüş bence eki görüntüleye tıkla bi canım yumurtlama bence okacırabılırsın yumurtlamayı, pık gormedın dmı daha ??
TabikiCanım testin fotosunu atsana bakalım
canım bu test dımı pıke yakın ama pık degıl henüzEki Görüntüle 3033612
2 günde bir yaparsan kaçırırsın canım önceki daha belirginse bu çatlamadırAaa öncekine baktım yumurtlama olmuş bence bugünde çatlama olmuş gibi.Papatyamveben-Mavi H Hello Kity Mucize1357 Hayat su birde siz bakın kızlar
koyu degıl canım cok baktım ona, yarın pık olur sanırımGörmüş bence eki görüntüleye tıkla bi canım yumurtlama bence o
Sperm 3 gün canlı kalıyor muş zaten bnce bugünü de değerlendirin kaçırmamış olursunuzYa benim buraya attigim mesajlar hep cevapsız kalıyorkızlar bugun ilk ader gününden sonraki 9. Gün 6. Ve 8. Gün degerlendirildi fakat eşim yarın şehir dışına çıkıyor cuma cumartesi yok pazar gece gelebilir büyük ihtimalle ovu dönemine denk gelicek kaçırır miyiz diye stres yapıyorum
Bugün yaptığı da silik çıkmış ya o yüzden dedimkoyu degıl canım cok baktım ona, yarın pık olur sanırım
kacırabılırsın yumurtlamayı, pık gormedın dmı daha ??
Canım hayalet çizgi var mı diye baktım da göremedim bişey birkaç gün daha bekle bakalımTabiki
Arkadaşın dün yaptığı bu galiba.koyu degıl canım cok baktım ona, yarın pık olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?