- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
-
- Konu Sahibi Hello Kity
Aminn ALLAH razı olsun RABBİM bütün isteyen herkese nasip etsinnnYa ben de Mart'ta çok mesaj var görmüyorum kim hamileburaya bir bakayım dedim mesajını gördüm hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
Arada yazıyorum canım ama görmeyenler oluyor sizde yaziverin bazen ,Marta düzenli mesaj yaz nisan topiğime bekliyorum diye canım diğerine gitmesinler
Ben bugün başlıyorumOvulasyon testi kullanacak mısınız kızlar
ben geçen ay kullandım işe yaramadı acaba diyorum kullanmasam mı ama ovulasyon günü mü bilmekte Avantajlı oluyorBen bugün başlıyorum
8 nisan beni de ekler misinizMerhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
Kullanıcı İsmi Bat Sonuç@asunny @marshmelov 1 Nisan 1 Nisan@minezmn41 2 Nisan@E L B A 4 Nisan@Mucize1357 5 Nisan H Hello Kity 6 Nisan@PrensesAriel 6 Nisan@Hayat su 6 Nisan@TkCnDE2021 8 Nisan@papatyamveben 8 NisanG Gzmyts53 8 Nisan@Mavihali 9 Nisan@A R Y A 15 Nisan
Hoşgeldiniz tabi ekliyorum hemen8 nisan beni de ekler misiniz
Ah Aryacımm ben de 1.5 yıldır ay ay geziyorum.. Uğurlu gelir belki diye her ay her gruba adımı yazdırıyorum ama sonuç alamadım henüz..Ayyy ne çabuk nisan ayına geçtik ya şaka gibitopic ismini görünce bi duraksadım seneye Nisan anneleri topiği gibi geldi bi an
14 aydır geze geze buraya geldim, hadi uğurlu olsunbu ay bebiş haberlerimizi alalım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin amin
Beni de 15 Nisan'a yaz şimdilik canım.
Yüreğimize baharlar gelsin bu ay
Ben aslında aldım hatta kullanmak istiyorum ama doktorum da kafana takma akışına bırak düşünme olur diyor adet bitiminin 10 ve 16. Günlerinde gün aşırı ilişkiye gir dedi ovülasyon kullanınca insan bugün yapmak zorundayım gibi düşünüyorben geçen ay kullandım işe yaramadı acaba diyorum kullanmasam mı ama ovulasyon günü mü bilmekte Avantajlı oluyor
Yazıyorum canım. Bu son yazılışın olsun inşallah bebek müjdesini vereceğimiz bı ay olsunAh Aryacımm ben de 1.5 yıldır ay ay geziyorum.. Uğurlu gelir belki diye her ay her gruba adımı yazdırıyorum ama sonuç alamadım henüz..
Beni de 9 Nisan'a yazar mısın H Hello Kity
Ah inşallahh ilk aşılama olacak son olsun inşallahhhYazıyorum canım. Bu son yazılışın olsun inşallah bebek müjdesini vereceğimiz bı ay olsun
Evet aslında o yüzden bende bilemedim alsam mı diye almasam mı bende 10 ile 21. Günler arası gün aşırı düşündüm aslındaBen aslında aldım hatta kullanmak istiyorum ama doktorum da kafana takma akışına bırak düşünme olur diyor adet bitiminin 10 ve 16. Günlerinde gün aşırı ilişkiye gir dedi ovülasyon kullanınca insan bugün yapmak zorundayım gibi düşünüyor
İnşallah güzelce tutsun aşılamanAh inşallahh ilk aşılama olacak son olsun inşallahhh
Ben ovülasyon testine bağlı kalmadan gün aşırı yapmayı düşünüyorum ama yine de test yaparım sanırım çünkü bazen 10-16 gün dışına çıkabiliyorEvet aslında o yüzden bende bilemedim alsam mı diye almasam mı bende 10 ile 21. Günler arası gün aşırı düşündüm aslında
Merhaba benı de ekleyin 1 nisana :)
Canim nasipte varsa oluyor ama yumurtlama günlerimizi bildigimiz icin dediğin gibi daha avantajlı. En azından yumurtladigimizi görüyoruz, ben yarın yumurtlama masajina da baslicam bakalim inşallah görürüm.ben geçen ay kullandım işe yaramadı acaba diyorum kullanmasam mı ama ovulasyon günü mü bilmekte Avantajlı oluyor
Evet canım beklenen adet tarihi demekAdet bekledıgımız tarihi yazıyoruz değil mi :) bu arada 17 sinde çatlatma iğnesi vurulucam ilk benımm için
Sen geçen ay famera kullanmıştın değil mi bu ay kullanacak mısın canımCanim nasipte varsa oluyor ama yumurtlama günlerimizi bildigimiz icin dediğin gibi daha avantajlı. En azından yumurtladigimizi görüyoruz, ben yarın yumurtlama masajina da baslicam bakalim inşallah görürüm.
Yok canım ya o bende işe yaramadı. Yumurtlama masajı yapıcamSen geçen ay famera kullanmıştın değil mi bu ay kullanacak mısın canım