-
- Konu Sahibi Hello Kity
Pikten sonra silinmeye başlayınca çatlama olmuş sayılıyor sanırım. Gün aşırı ilişkide denk gelmez mi ki hiç ovülasyon uğraşmasak zaten spermler 72 saat canlı kalmıyor muBende bu ay ilk defa düzenli yapıcam. Normalde piki görüyor bırakıyordum. Çatlama olayını yeni öğrendim.
Anlamadığım bir şey daha var. Eğer testte pik gördüysek bu yumurtanın büyüyüp geliştiğini de gösterir mi ? Büyümeden yumurtlayıp çatlama olur mu ?
Öyle tabi neden olmasın.Pikten sonra silinmeye başlayınca çatlama olmuş sayılıyor sanırım. Gün aşırı ilişkide denk gelmez mi ki hiç ovülasyon uğraşmasak zaten spermler 72 saat canlı kalmıyor mu
gunaydın canımmmGünaydın güzel anne adaylarıeğer kader her birimizi farklı farklı yerden burda topladıysa bunda da vardır bir hayır biz burda birbirine destek veren moral veren kardeş gibi olduk hepinizi çok seviyorum inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat sahibi oluruz hep birlikte bu hayırlı aylarda dilimizden düşmesin bu dua ayrıca ne kadar ağladıysak ta düştüysek de yorulduysak ta düştüğümüz yerden yine kalkmasını biliriz sakın umudunuzu kaybetmeyin olumlu düşünüp bebişleri kendimize çekicez hep birlikte hadi bakalım
Günaydın sabah sabah böyle güzel mesajlar görmek motivasyonumu arttırıyo resmenGünaydın güzel anne adaylarıeğer kader her birimizi farklı farklı yerden burda topladıysa bunda da vardır bir hayır biz burda birbirine destek veren moral veren kardeş gibi olduk hepinizi çok seviyorum inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat sahibi oluruz hep birlikte bu hayırlı aylarda dilimizden düşmesin bu dua ayrıca ne kadar ağladıysak ta düştüysek de yorulduysak ta düştüğümüz yerden yine kalkmasını biliriz sakın umudunuzu kaybetmeyin olumlu düşünüp bebişleri kendimize çekicez hep birlikte hadi bakalım
Amin kuzum inşallahgunaydın canımmm
ne guzel yazmısssıınnn, aynen oyle umudumuz tam ınsallaahh hayırla gelecek mınnoslar
Amin kuzum inşallahGünaydın sabah sabah böyle güzel mesajlar görmek motivasyonumu arttırıyo resmenBöyle güzel insanlara en kısa zamanda güzel güzel evlatlar nasip etsin rabbim bekletmeden aratmadan
Ne güzel yazmışsın canım. Allah'ım hepimiz için en hayırlı zamanda nasip etsin bebislerimizi. Dedin gibi bizi burada buluşturdu. Tanımadan çok yakın hissediyorum sizlere kendimi. Aynı duyguları paylaşıp aynı bekleyiş içindeyiz. Rabbim muhabbetimizi daim eylesin anne olup bebeklerimizi büyütürken deGünaydın güzel anne adaylarıeğer kader her birimizi farklı farklı yerden burda topladıysa bunda da vardır bir hayır biz burda birbirine destek veren moral veren kardeş gibi olduk hepinizi çok seviyorum inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat sahibi oluruz hep birlikte bu hayırlı aylarda dilimizden düşmesin bu dua ayrıca ne kadar ağladıysak ta düştüysek de yorulduysak ta düştüğümüz yerden yine kalkmasını biliriz sakın umudunuzu kaybetmeyin olumlu düşünüp bebişleri kendimize çekicez hep birlikte hadi bakalım
Çok normal canım. Günlerce silik olabilir. Bir anda pik olabilir. Hepsi normal merak etmeKizlar ya ben dun ovulasyona başladım. Dün daha koyuydu bugün daha silik normal bu dimi ya
Amin kuzum inşallahNe güzel yazmışsın canım. Allah'ım hepimiz için en hayırlı zamanda nasip etsin bebislerimizi. Dedin gibi bizi burada buluşturdu. Tanımadan çok yakın hissediyorum sizlere kendimi. Aynı duyguları paylaşıp aynı bekleyiş içindeyiz. Rabbim muhabbetimizi daim eylesin anne olup bebeklerimizi büyütürken de
karışımları çok pahalı canım biraz bakınmıştımda bilemedim hamile kalanlarda var yaniKızlar bu arada çalışmalar ne durumda. Dün komşumla otururken mfk yöntemi diye bişey dedi pek anlamadım internette de yeterli bişey bulamadım. Ayrıca doktorun sayfasına baktım orada da detaylı bişey göremedim sadece bu yöntemle hamile kalanları filan paylaşmış. Bilgisi olan varsa bekliyorum
Canım mfk yöntemi doktorun kendi adını koyduğu bi yöntem tamamen doğal gebeliği destekliyor. Bol yeşillikli kahvaltı, spor yürüyüş, sağlıklı beslenme ve satışını yaptığı karışımlar takviyeler var. Ovulasyon testlerine de kesinlikle karşı sidikçi çubukçu falan diyorKızlar bu arada çalışmalar ne durumda. Dün komşumla otururken mfk yöntemi diye bişey dedi pek anlamadım internette de yeterli bişey bulamadım. Ayrıca doktorun sayfasına baktım orada da detaylı bişey göremedim sadece bu yöntemle hamile kalanları filan paylaşmış. Bilgisi olan varsa bekliyorum
2 günde bir ilişki aslında önerdiği bana göre. Gerçi onu bile uygulayamıyorumkarışımları çok pahalı canım biraz bakınmıştımda bilemedim hamile kalanlarda var yani
Adetin 8. Gününden itibaren 3-2-3-2 diye öneriyor bildiğim kadarıyla bide pcoslular için mutlaka 21. Gün değerlendirin diyor2 günde bir ilişki aslında önerdiği bana göre. Gerçi onu bile uygulayamıyorum
Hoşgeldin canım. Hayırlısı olsun diyelim canımızı sıkmadan yolumuza devam edelim. Bende kendimde hep belirti arayıp duran biriyim. Ama topigi açarken kendime söz verdim bu ay belirti uydurmak yok. Ve erken test yapmak da yok. İnşallah güzel haberleri alacağızBende şubattan buraya transfer oldum tam da bat günümde canım topiğin sana ve bizlere şans uğur getirsinbugun içim çok tuhaf yumurtlama görüp bayağı değerlendirmiştik üzgünüm bir dünya belirti aradım kendimde yumurtlamadan sonra ama olmadı yeni bat 9 nisan benide eklermisin listeye H Hello Kity
Yumurtlama gördüğümüz halde neden olmuyor acaba yaBende şubattan buraya transfer oldum tam da bat günümde canım topiğin sana ve bizlere şans uğur getirsinbugun içim çok tuhaf yumurtlama görüp bayağı değerlendirmiştik üzgünüm bir dünya belirti aradım kendimde yumurtlamadan sonra ama olmadı yeni bat 9 nisan benide eklermisin listeye H Hello Kity
Bende bugun sabah aklımdan geçirdim bir daha belirti aramıcam testlerimde bitmişti söz verdim alıp yapmıcam erkenden eğer dayanamıcak duruma gelirsek heyecandan buradan yazalım durduralım birbirimizi sonra daha çok üzülüyoruzHoşgeldin canım. Hayırlısı olsun diyelim canımızı sıkmadan yolumuza devam edelim. Bende kendimde hep belirti arayıp duran biriyim. Ama topigi açarken kendime söz verdim bu ay belirti uydurmak yok. Ve erken test yapmak da yok. İnşallah güzel haberleri alacağızşimdi ekliyorum hemen seni de.