- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #1.441
Ohhh süper valla bizim çalışkan arılar yine iş başındaAynen kuzum ya benimde ağrım var dört gündür bugün pik büyük ihtimalle dün değerlendirdim bugün ve yarın da değerlendirip avokado yemeye başlıcam
Evet kuzum ağrın akıntın olmadı diye yumurtlama olmuyor diye düşünme mesela her ay farklı olabiliyor her şeyanladım kuzum, vucut ıle alakalı ozaman
Hay maşallahGünaydın canımcım, ben de pazartesi gittim, 7-8 tane yumurtam vardı, çok sevindi doktor, Geçen 2 ay 3-4 taneydinbi tanesi 16mm. Bu çarşamba perşembe çatlar dedi. Bu ay iğne yapmak istemedi… çalışmalara başladık
Tamam canım.cok teşekkür ederimSağlık ocağı yapar kuzum ama sabah erken gitmen lazım bide bazı yerlerde belirli günler de kan alınıyor ona göre gidip kan ver yarın sonra vitamin takviye lerine başlarsın
Attım canım etiket yapmadım yukarda bı yerde mesajımAt kuzum bakalım
Valla benim 10 aydır olmuyor bu ayda olmazsa doktora gidicez eşimle.Kuzum benim düşüyor sonra yavaş yavaş geri yükseliyor sinsi sinsi eğer sende de uzun zamandır gebelik olmuyorsa tekrar baktır prolaktin e
Canım gün olarak hangi gün yaptın bunları adetli miydin hangi dönemdeydin bide biraz kansızlık sende de var kan değerleri alt değere yakın çıkmış sen bidaha kan tahlili ver yarın benceŞunlara bakar mısınız kızlar bilenler anlayanlar
Adetimin 2. Günüydü canım. Tekrar bir gitmem gerekiyor kesinlikle haklısınCanım gün olarak hangi gün yaptın bunları adetli miydin hangi dönemdeydin bide biraz kansızlık sende de var kan değerleri alt değere yakın çıkmış sen bidaha kan tahlili ver yarın bence
Bat ne zaman canımBeni de topigine yazsana H Hello Kity inşallah hepimize uğur şans getirir sağlıklı evlatlar nasip olur amiin
Ben doktor dan korkuyorum ondan gitmiyorumValla sıkıldım artık doktora gitmek istemiyorum yaaadiş ağrısını bile çektim günlerce gitmedim doktora
15 nisanBat ne zaman canım
Ben hastaneleri hiç sevmiyorum. Yumurta kapıya dayanmadan gitmiyorum. Hele pandemide hiç gitmedim nerdeyse bir iki test hariç. Allah düşürmesin ama hamile kalınca mecbur gidicez nasıl olcak bilmemBen doktor dan korkuyorum ondan gitmiyorum
Hormon değerlerin güzel kuzum hemogramdan pek anlamamŞunlara bakar mısınız kızlar bilenler anlayanlar
Ekliyorum canım15 nisan
Çok teşekkür ederim mucizemHormon değerlerin güzel kuzum hemogramdan pek anlamam
Bebek isteyenlerin geniş giymeleri tavsiye ediliyo kuzum doktorlar dar yasak diyo diye biliyorumKızlar korse kullanmak şu dönemde zararlı olur mu sizce. Termal tayt gibi yani. 5 kilo filan fazlam var da hamile kalmadan vermek istiyorum aslında. O kiloyu hamileyken alayım istiyorum
Anladım canım. Minyon tombik bir hamile olacağım o zaman nasipseBebek isteyenlerin geniş giymeleri tavsiye ediliyo kuzum doktorlar dar yasak diyo diye biliyorum
Ya bebişler gelsinde artık doğumdan sonra veririz kiloları kız nolcakAnladım canım. Minyon tombik bir hamile olacağım o zaman nasipse
Haha valla benimde 5 kilom fazla bende giyiyorum ama bir zararı yoktur inşallah detox felan yapıyorumKızlar korse kullanmak şu dönemde zararlı olur mu sizce. Termal tayt gibi yani. 5 kilo filan fazlam var da hamile kalmadan vermek istiyorum aslında. O kiloyu hamileyken alayım istiyorum
Hamileliğim zor geçer diye korkuyorum kilodan ama haklısın olsun da katlaniriz o zorluğaYa bebişler gelsinde artık doğumdan sonra veririz kiloları kız nolcak
Detox zararlı olmaz mı ya. Allah korusun hamile kalsan düşük olabilirHaha valla benimde 5 kilom fazla bende giyiyorum ama bir zararı yoktur inşallah detox felan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?