- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
- Konu Sahibi Hello Kity
- #1.461
Evet ya normalde kilo takıntım var ama şuan hiç umrumda değilHamileliğim zor geçer diye korkuyorum kilodan ama haklısın olsun da katlaniriz o zorluğa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya normalde kilo takıntım var ama şuan hiç umrumda değilHamileliğim zor geçer diye korkuyorum kilodan ama haklısın olsun da katlaniriz o zorluğa
Hangimiz takmadik çılgınlar gibi her regl sonrası yumurtlama günüme kadar detox diyet yapıyorum sonra bırakıyorum bebiş olabilir diyeEvet ya normalde kilo takıntım var ama şuan hiç umrumda değil
Aman yumurtlama önemli denk gelmesin hatta mümkünse sadece regliyken yapHangimiz takmadik çılgınlar gibi her regl sonrası yumurtlama günüme kadar detox diyet yapıyorum sonra bırakıyorum bebiş olabilir diye
Regl olduğumda iştahım açılıyor çok zor oluyorAman yumurtlama önemli denk gelmesin hatta mümkünse sadece regliyken yap
Yumurtlama görünce bırakıyorumDetox zararlı olmaz mı ya. Allah korusun hamile kalsan düşük olabilir
Nolcak bizim bu hallerimiz bilmem bende öyleyimRegl olduğumda iştahım açılıyor çok zor oluyor
Haaa sende bendensin bende adet bittikten sonra yumurtlamaya kadar yapıyorumYumurtlama görünce bırakıyorum
Bu sefer yumurtlama dönemimde de iştahım açıldı ya şaşırdım. Hiç tatlı sevmem ama eşim bayılır. Söylemesi ayıp tatli almış çoğunu ben yedimNolcak bizim bu hallerimiz bilmem bende öyleyim
Dönemsel geliyo bu krizler ye gitsin bebiş varsa nasiplenirBu sefer yumurtlama dönemimde de iştahım açıldı ya şaşırdım. Hiç tatlı sevmem ama eşim bayılır. Söylemesi ayıp tatli almış çoğunu ben yedim
Dimi ya nasibiyle geliyordur işte dedikleri bu olsa gerekDönemsel geliyo bu krizler ye gitsin bebiş varsa nasiplenir
Foto ekler misin canım. İki çizgi de çok koyuysa Yumurtlamadır. Yarın bir daha test yaparsın bir çizgi silikse çatlama olmuş demektirKızlar bugün ovülasyonda pik gördüm bu yumurtalama demi? Çatlama henüz olmamış
Hahahah tabi nasılda istediğimiz yöne çekiyoruzDimi ya nasibiyle geliyordur işte dedikleri bu olsa gerek
Canım adetin ikinci gününe göre lh yüksek çıkmış gibi kadın doğum a da tekrar git eğer adet olursan inşallah bebiş olurda bu ay gerek kalmazAdetimin 2. Günüydü canım. Tekrar bir gitmem gerekiyor kesinlikle haklısın
Öyle mi tamam canım bu ay da bebiş olmazsa bı gideyim detaylıcaCanım adetin ikinci gününe göre lh yüksek çıkmış gibi kadın doğum a da tekrar git eğer adet olursan inşallah bebiş olurda bu ay gerek kalmaz
Aynen git mutlaka canım nerdeyse bir sene olacak ama inşallah gerek olmaz bebiş olur bu ayValla benim 10 aydır olmuyor bu ayda olmazsa doktora gidicez eşimle.
4 ay önce gittim yumurtalıkların zayıf dedi klomen ve hormon ilaç yazdı ama tık yokAynen git mutlaka canım nerdeyse bir sene olacak ama inşallah gerek olmaz bebiş olur bu ay
Sağlık ocakları vitamin d ve b12 ye bakmıyor.Ben en iyisi kan değerlerime bı baktirayim. Sağlık ocağında yaparlar mı yoksa hastaneye mi gitmem gerekir