- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- Konu Sahibi Hello Kity
- #1.421
Belki geç yumurtlarsin masaj felan yapAma şöyle bence, yoğun akıntım var. Sadece testte görünmedi. Yumurtlama ağrısı ve akıntısı 3 gündür devam ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki geç yumurtlarsin masaj felan yapAma şöyle bence, yoğun akıntım var. Sadece testte görünmedi. Yumurtlama ağrısı ve akıntısı 3 gündür devam ediyor
Valla sıkıldım artık doktora gitmek istemiyorum yaaa diş ağrısını bile çektim günlerce gitmedim doktoraBenım ılk oldu ya kız gitsene doktora
İnşallah canım bu ay boş geçmesin yoksa yıkılabilirimBelki geç yumurtlarsin masaj felan yap
Evet kuzum. Darısı benim başımaEki Görüntüle 3032371
Bende bir kaç güne yumurtlarim herhalde demi
Çok iyi anlıyorum seniİnşallah canım bu ay boş geçmesin yoksa yıkılabilirim
Pekmez iç canım hergunKızlar bende düzelmeyen kansızlık problemi var tekrar dan demir şurubuna başladım başka ne yapsam çabuk düzelir hamilelik ten önce düzelsin istiyorum
Takviyeler vitaminler hiç anlamadığım mevzular canım. Bugün gidip bi folik asit Alicam. Bana onerdiginiz başka bişey varsa siz soyleyiverinKızlar bende düzelmeyen kansızlık problemi var tekrar dan demir şurubuna başladım başka ne yapsam çabuk düzelir hamilelik ten önce düzelsin istiyorum
D-colefor tavsiye ederim haftada 2 kapsül bir kutu bitir d vitamini her zaman eksik çıkar güneş olmadığı içinTakviyeler vitaminler hiç anlamadığım mevzular canım. Bugün gidip bi folik asit Alicam. Bana onerdiginiz başka bişey varsa siz soyleyiverin
Ya bir ara içtim de prolaktin i yükseltiyor diye duydum onu da bıraktım benim prolaktin problemi var bide yükselip düşüyor felanPekmez iç canım hergun
Kuzum çinko şurubu d vitamini takviyesi b12 vitamini takviyesi bide kan değerlerin normal mi ona baktır eğer demir de problem varsa o da engelmiş gebeliğe bide bebeğe de çok lazımmış ilk haftalar yani demir değerimizin yüksek olması lazım yumurta kalite si içinde mutlaka d vitamini ve b12 yüksek olması lazımTakviyeler vitaminler hiç anlamadığım mevzular canım. Bugün gidip bi folik asit Alicam. Bana onerdiginiz başka bişey varsa siz soyleyiverin
Benim bildiğim incir yükseltir ama bende de vardı benim 50 kusur du doktor ilaç yazdı bir kutu bitirdim düştüYa bir ara içtim de prolaktin i yükseltiyor diye duydum onu da bıraktım benim prolaktin problemi var bide yükselip düşüyor felan
Ben en iyisi kan değerlerime bı baktirayim. Sağlık ocağında yaparlar mı yoksa hastaneye mi gitmem gerekirKuzum çinko şurubu d vitamini takviyesi b12 vitamini takviyesi bide kan değerlerin normal mi ona baktır eğer demir de problem varsa o da engelmiş gebeliğe bide bebeğe de çok lazımmış ilk haftalar yani demir değerimizin yüksek olması lazım yumurta kalite si içinde mutlaka d vitamini ve b12 yüksek olması lazım
Sağlık ocağından yaparlar genel kan vericem dersen alırlar bence hormonlarınada baktır eğer hiç bakmadiysanBen en iyisi kan değerlerime bı baktirayim. Sağlık ocağında yaparlar mı yoksa hastaneye mi gitmem gerekir
Kuzum benim düşüyor sonra yavaş yavaş geri yükseliyor sinsi sinsi eğer sende de uzun zamandır gebelik olmuyorsa tekrar baktır prolaktin eBenim bildiğim incir yükseltir ama bende de vardı benim 50 kusur du doktor ilaç yazdı bir kutu bitirdim düştü
Kasım'da baktirmistim da buraya atsam bı bakar mısınız. Hormonlardan anlamıyorum doktor sorun yok demişti ama bilemiyorum.Sağlık ocağından yaparlar genel kan vericem dersen alırlar bence hormonlarınada baktır eğer hiç bakmadiysan
Sağlık ocağı yapar kuzum ama sabah erken gitmen lazım bide bazı yerlerde belirli günler de kan alınıyor ona göre gidip kan ver yarın sonra vitamin takviye lerine başlarsınBen en iyisi kan değerlerime bı baktirayim. Sağlık ocağında yaparlar mı yoksa hastaneye mi gitmem gerekir
At kuzum bakalımKasım'da baktirmistim da buraya atsam bı bakar mısınız. Hormonlardan anlamıyorum doktor sorun yok demişti ama bilemiyorum.