- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
- #1.481
İlle de hastaneye gidilecek belli oldu . Teşekkürler canımSağlık ocakları vitamin d ve b12 ye bakmıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlle de hastaneye gidilecek belli oldu . Teşekkürler canımSağlık ocakları vitamin d ve b12 ye bakmıyor.
Haklısın kuzumBen hastaneleri hiç sevmiyorum. Yumurta kapıya dayanmadan gitmiyorum. Hele pandemide hiç gitmedim nerdeyse bir iki test hariç. Allah düşürmesin ama hamile kalınca mecbur gidicez nasıl olcak bilmem
Bende ocak ayında klomen tedavisi oldum ama bebiş olmadı nasip kısmet ya bakalım ne zaman olacak4 ay önce gittim yumurtalıkların zayıf dedi klomen ve hormon ilaç yazdı ama tık yok
Canım ben yaptırdım ya b12 ye bakıldı da d vitamini ni unutmuş ama daha önce de sağlık ocağında baktırdım hep demek ki yerden yere değişiyorSağlık ocakları vitamin d ve b12 ye bakmıyor.
Ben iki gün önce kan verdim bakmadiklarini söyledi doktor. Demek ki dedigin gibi degisiyorCanım ben yaptırdım ya b12 ye bakıldı da d vitamini ni unutmuş ama daha önce de sağlık ocağında baktırdım hep demek ki yerden yere değişiyor
Ayy inşaAllah geçen her günü değerlendirmiştik bu defa gün aşırı olsun diye düşündük doktor spermin kalitesi düşüyor dedi
Sana her zaman yerim var canım ama keşke gelmesen yahu. Belli olmaz regl olmadan inşallah güzel haberlerle gelirsinSanırım ben tertemizim testler öyle diyor bir kaç güne gelirim H Hello Kity yerimi ayır canım
Amin canım nasip her şeySana her zaman yerim var canım ama keşke gelmesen yahu. Belli olmaz regl olmadan inşallah güzel haberlerle gelirsin
Olmuş canım bol bol havuç ye ve değerlendirmeye devamKızlar bunlar da bugün yaptıklarım tam pik oldu sanırım
Oo yumoşlar el sallıyoKızlar bunlar da bugün yaptıklarım tam pik oldu sanırım
Bebişim senden güzel haberler bekliyorum bu ay. totemi unutma Bat geçmeden test yapma lütfenSana her zaman yerim var canım ama keşke gelmesen yahu. Belli olmaz regl olmadan inşallah güzel haberlerle gelirsin
Oyle yapıcam canım inşallah yarına çatlamış olur ya acaba bitane midir yumurta cok merak ediyorumOlmuş canım bol bol havuç ye ve değerlendirmeye devam
Yarın da çatlar inşallahOo yumoşlar el sallıyo
İnşallah boşver düşünme sen değerlendirmene bakYarın da çatlar inşallah
olmuş bu canımKızlar bunlar da bugün yaptıklarım tam pik oldu sanırım
Çok şükürolmuş bu canım
Kız 2 gecedir üst üste oluyor bu geceyi es geçsem mi bilemedimİnşallah boşver düşünme sen değerlendirmene bak