- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- Konu Sahibi Hello Kity
- #1.341
Onu bilmiyordum bende yeni öğrendimKuzum onu gün içinde değil sabah uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan ölçmek gerekiyomuş hergün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bilmiyordum bende yeni öğrendimKuzum onu gün içinde değil sabah uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan ölçmek gerekiyomuş hergün
Valla ben onu dayapamadım aslında şimdiye kadar ben keyfi içiyorum diyordum ama şimdi bi zorunluluk durumu olunca iyice baglandım. Yani diyete girince de böyle oluyo iyice bunalıp daha çok yiyorumBen de aynı durumdayım maalesef. Azaltmaya çalışıyorum.
O da çok kötü evet. Kahvesiz güne başlayınca vücudum adeta uyandığına ikna olmak istemiyor.Ben de kahveyi birakamiyorum. Bagimliligin her turlusu kotu.
Kuzum bugun 5 i geçti 5 ci günü yanı persembe alsam 8 de vuruldum hayırlısı sırt agrım var bılıyomusjn tutulmusum hamılelık den de plabılıyomus vışİyi bence 10gunde.bitebilir iğne etkisi sonrasında inşallah pozitif e döner
Yasak olan şey daha cazip gelmeye başlıyor yani ne yazık kiValla ben onu dayapamadım aslında şimdiye kadar ben keyfi içiyorum diyordum ama şimdi bi zorunluluk durumu olunca iyice baglandım. Yani diyete girince de böyle oluyo iyice bunalıp daha çok yiyorum
Kuzu benim ilk aşılamada kimyasal.oldu ve kasık ağrım.cok vardı bide aşırı göğüs ağrısıKuzum bugun 5 i geçti 5 ci günü yanı persembe alsam 8 de vuruldum hayırlısı sırt agrım var bılıyomusjn tutulmusum hamılelık den de plabılıyomus vış
Şimdi ne durumdasın 2 ci miydi senın asılama kuzummKuzu benim ilk aşılamada kimyasal.oldu ve kasık ağrım.cok vardı bide aşırı göğüs ağrısı
Kahvesiz asla güne başlayamam. Gözümü açar açmaz yaptığım ilk şey kahve ve sigara içmek ne yazık ki.. ilk hamlileğimde sigarayı bırakınca kahveyi de bırakmak zorunda kalmıştım onu çağrıştırdığı için ama gel de bana sor, terör estirdim aylarca en korktuğum ve zorlanacağım kısmı da o zatenBen zor da olsa bıraktım kahveyi 1 2 aydır hiç içmiyorum günde 5 fincanı bulurdum her şeyin fazlası zarar, ama o kahve kokusu
Ovülasyon tstine ek deneyebilirsinOnu bilmiyordum bende yeni öğrendim
İkinci aşılamam.negatif oldu kuşum.Şimdi ne durumdasın 2 ci miydi senın asılama kuzumm
Ayy ne güzel inşallah bu ay senin ayın olacak canım evet gecikti ya elim şehir dışındaydı, tek başıma da gitmek istemedim eşimin dönmesini bekledim doktor da 11. gün olur dedi, ancak oldu işte hayırlısı işteBence değerlendir canım ya sen biraz geç kalmışsın hsg için hemen adet bitiminde çekilseydi yumurtlama gününe denk gelmezdi yasak ama olsun bunda da vardır bir hayır sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak benimde sol tarafta yapışıklık vardı ilk hsg de ve genelde sol taraftan yumurta gelişiyordu sonraki tedavilerde farkettik en son işte Aralık ayında kazıma işlemi yapıldı tüpler tekrar kontrol edildi doktorum açık sorun yok dedi benim de umudum arttı sabırsızlıkla bekliyorum 6 nisanı
Ben aşırı inatçıyımdır bende sinir yaptım en başta ama yok bağlanmayı sevmem sırada şeker var kahve yerine bir süre çay koydum ben ve azaltmadım direk bıraktım insan isteyince her şeyi yapar yeter ki isteKahvesiz asla güne başlayamam. Gözümü açar açmaz yaptığım ilk şey kahve ve sigara içmek ne yazık ki.. ilk hamlileğimde sigarayı bırakınca kahveyi de bırakmak zorunda kalmıştım onu çağrıştırdığı için ama gel de bana sor, terör estirdim aylarca en korktuğum ve zorlanacağım kısmı da o zaten
Hadi ins olur bu sefer denemeye devammmmmmmmmmmmmmmmİkinci aşılamam.negatif oldu kuşum.
Şimdi yumurta takibi deniyoruz
Dene dene kesınnvardor çatlamaKızlar geçen ay çatlama olduğu günkü gibi akıntım var ve özellikle sağ alt bölgemde de kramplar oluyor. Testte çıkmasa da bence çatlamış bile olabilir bu akıntıya göre. Neyse bugünü degerlendirim bari. Artık alnimiza ne yazildiysa diyip kabullenecegim napim
Hiçbişey azaltarak bırakılmıyor zaten, bıçak gibi kesmek lazım. Ama çay kahveden daha zararlı haberin olsun hadi darısı da diğer bağımlılara o zaman tebrik ederim seniBen aşırı inatçıyımdır bende sinir yaptım en başta ama yok bağlanmayı sevmem sırada şeker var kahve yerine bir süre çay koydum ben ve azaltmadım direk bıraktım insan isteyince her şeyi yapar yeter ki iste
Sağ ol, evet çay da açık işte 2 3 fincan maksimum ☺ darısı diğer bırakmak isteyenlereHiçbişey azaltarak bırakılmıyor zaten, bıçak gibi kesmek lazım. Ama çay kahveden daha zararlı haberin olsun hadi darısı da diğer bağımlılara o zaman tebrik ederim seni
Bende sıgarayı bıraktım kızlar adet biter bitmez otlanıyordum arkadaşlardan onunda bıraktımHiçbişey azaltarak bırakılmıyor zaten, bıçak gibi kesmek lazım. Ama çay kahveden daha zararlı haberin olsun hadi darısı da diğer bağımlılara o zaman tebrik ederim seni
İnşallah tatlımmmm aminnHadi ins olur bu sefer denemeye devammmmmmmmmmmmmmmm
Uf ya bende çok çay kahve icmiyim diyorum kaynanamlara geldik bir bardak içiyorum ısrar üstüne ısrar zaten işyerinde de iciyorumSağ ol, evet çay da açık işte 2 3 fincan maksimum ☺ darısı diğer bırakmak isteyenlere