- 13 Temmuz 2021
- 383
- 397
- Konu Sahibi Hello Kity
- #1.321
Hepimize uğurlu gelsin inşallah gelsin bebişlerTabi eklerim. Hoşgeldiniz. İnşallah size de uğurlu gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimize uğurlu gelsin inşallah gelsin bebişlerTabi eklerim. Hoşgeldiniz. İnşallah size de uğurlu gelsin
InşaAllah bugün çatlamamıştır o zaman yarın sabah nöbetten eve gider gitmez ovülasyon testi yapayımBenim her ikisindede oluyo kuzum hem yumırtlarken hem çatlama ıslaklık oluyo
InşaAllah bnmde öyle olur bu ay boş geçecekti yoksaBenim yaptığım ovulasyon testlerinden anladığım kadarıyla akintınınin durumuna göre değişiyor.Seffaf uzayan akıntı yumurtlama dönemine girdiğini gösteriyor.Birkac gün sürüyor.
Ay ins kuzmmmAy yap ozaman içinizde kalmasın
İnşallah bebistendir kuzu
İnşallah kuzumInşaAllah bugün çatlamamıştır o zaman yarın sabah nöbetten eve gider gitmez ovülasyon testi yapayım
Olur canım ya ben bu ovu testlerinden pek anlamıyorum ama sen değerlendir illa ki yumurtlarsında çatlar da Allah ın izniyleOlmamıştı canım 14 veya 15. Gün pik görüyordum. Bugün 15. Gün ama pik değil acaba yumurtlama olmayacak mı bu ay
Ben zor da olsa bıraktım kahveyi 1 2 aydır hiç içmiyorum günde 5 fincanı bulurdum her şeyin fazlası zarar, ama o kahve kokusuBen de kahveyi birakamiyorum. Bagimliligin her turlusu kotu.
İnşallah canım akıntı var ama pik görünmüyor testte iki aydır testler gayet normaldi şimdi noldu anlamadım.Olur canım ya ben bu ovu testlerinden pek anlamıyorum ama sen değerlendir illa ki yumurtlarsında çatlar da Allah ın izniyle
Sen iç sesine ve akıntına güven o akıntı boşuna değil şu ovu testini de kendine stres yapma artık, bırak akışa tadını çıkarın mis gibi zaten doğurgan dönemdesin misssss, al sana çiçek gönderiyorumİnşallah canım akıntı var ama pik görünmüyor testte iki aydır testler gayet normaldi şimdi noldu anlamadım.
Çiçeklerini sevgiyle kucaklıyorum. Çok teşekkür ediyorum canım degerlendircegim inşallahSen iç sesine ve akıntına güven o akıntı boşuna değil şu ovu testini de kendine stres yapma artık, bırak akışa tadını çıkarın mis gibi zaten doğurgan dönemdesin misssss, al sana çiçek gönderiyorum
iyilikperisi92 etiketlemeyi unutmuşumOlması gerektiği gibi çıkmış inşallah bir hafta sonra da koyu çizgiler görürsünüz canım
İns kuzum inssssOlması gerektiği gibi çıkmış inşallah bir hafta sonra da koyu çizgiler görürsünüz canım
olsunduiyilikperisi92 etiketlemeyi unutmuşum
Kızlar ben testi yaptım iğnenin 5 günü
Öyle mi diyosun kuzum iyi mi kotunmuKizzzz demekki erkenn gidecek sende iğne etkisi
Kuzum onu gün içinde değil sabah uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan ölçmek gerekiyomuş hergünKızlar ateş ölçümü yaparak da yumurtlama takibi yapılıyormuş. Yumurtlama günlerinde yüksek çıkıyor sanırım. Benim bugün acilde baktıkların da 36.2 idi. Vücut sıcaklığı artıyormuş
İyi bence 10gunde.bitebilir iğne etkisi sonrasında inşallah pozitif e dönerÖyle mi diyosun kuzum iyi mi kotunmu