- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- Konu Sahibi Hello Kity
- #1.381
Sen catlama gördün dimiBendelk geçen ay yaptım bu ay 12. Gnde yapmaya başlamak zorunda kaldım insan merak ediyo gününü bilse bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen catlama gördün dimiBendelk geçen ay yaptım bu ay 12. Gnde yapmaya başlamak zorunda kaldım insan merak ediyo gününü bilse bile
Bugün gördüm kuzumSen catlama gördün dimi
Yarin yumurtlama devam ederse havuc yicem bende baya ise yarıyorBugün gördüm kuzum
Eyvah eyvah. Bazi gunler es gecmeye calis, ben kahve konusunda oyle yapiyorum. Haftanin bazi gunleri yogun olmadigimda hic icmiyorum. Bi faydasi olmuyor ama ic rahatlatmak maksatKahvesiz asla güne başlayamam. Gözümü açar açmaz yaptığım ilk şey kahve ve sigara içmek ne yazık ki.. ilk hamlileğimde sigarayı bırakınca kahveyi de bırakmak zorunda kalmıştım onu çağrıştırdığı için ama gel de bana sor, terör estirdim aylarca en korktuğum ve zorlanacağım kısmı da o zaten
Benim geçen ay pik 3 gün sürdü bu ay 1 gün, pik gördüğüm gün bol havuçlu salata yedim ondan heraldeYarin yumurtlama devam ederse havuc yicem bende baya ise yarıyor
Hahahha belkideBenim geçen ay pik 3 gün sürdü bu ay 1 gün, pik gördüğüm gün bol havuçlu salata yedim ondan heralde
Oh maşallah bu arada düşündüm de ben iki gündür fena griptim probiyotik yoğurt, ıhlamur ve limonu fazla abarttım acaba böyle şeyler pik üzerinde etkili olmuş olabilir mi? Yada direkt gribin kendisi?2 aydır kullanıyorum daha 30dan fazla var elimde
Hiç bilmiyorumki kuzum ama bana sen bu ay geç yumurtlayacaksın gibi geliyo geçen attığın test belirgindi çünkü silik değildiOh maşallah bu arada düşündüm de ben iki gündür fena griptim probiyotik yoğurt, ıhlamur ve limonu fazla abarttım acaba böyle şeyler pik üzerinde etkili olmuş olabilir mi? Yada direkt gribin kendisi?
Valla bu ay çok kafamı karıştırdı bu testler canım. Keşke hiç denemeseydim bu ay diyorum testleri. Bilemedim işte ya hayırlısı artık napimHiç bilmiyorumki kuzum ama bana sen bu ay geç yumurtlayacaksın gibi geliyo geçen attığın test belirgindi çünkü silik değildi
İki saat hiç bişey içmedim kuzum özellikle gorcemmi..pik diye yaptım.hatta.O zaman cok koyu goremedik diye uzulmeyelim. Belki yaptigimiz saatle, sivi alimiyla filan ilgilidir. Yoksa gormen gerekirdi.
Pik görüceğin gün sıvı alımından kaynaklı silik çıkmış olabilir, test bozuk olabilir bi sürü etken var kuzum takma hiç kafanaValla bu ay çok kafamı karıştırdı bu testler canım. Keşke hiç denemeseydim bu ay diyorum testleri. Bilemedim işte ya hayırlısı artık napim
Evet bende öyle düşünüyorum canım. En azından değerlendirdiğim için içim rahatPik görüceğin gün sıvı alımından kaynaklı silik çıkmış olabilir, test bozuk olabilir bi sürü etken var kuzum takma hiç kafana
Aynen öyle önemli olan o zatenEvet bende öyle düşünüyorum canım. En azından değerlendirdiğim için içim rahat
Döngün uzun değilse olabilir kuzumKızlar bugün adetimden bu yana 11ci günüm ve lekelenme var erken yimirtliyo olabilir miyim sizce
28 gün sürer nadiren 2 veya en fazla 3 gün uzarDöngün uzun değilse olabilir kuzum
O zaman yumurtlamadır28 gün sürer nadiren 2 veya en fazla 3 gün uzar
Tebrik ediyorumm benim adet biteli 2 gun oldu hala devamBende sıgarayı bıraktım kızlar adet biter bitmez otlanıyordum arkadaşlardan onunda bıraktım
hadı ınsallah guzel haberler alırsın canım, akıntın var mı gelişmiş olabilirpartalina_ hepsonradan Hayat su kızlar durum güncellemesi yapın, ne durumdasınız
Bugün ilişki günüm, yarın doktora gidicem. Reglimin 11.günü oluyor, şehir dışına çıkacağı için erken çağırdı bu sefer. Yumurta gelişmiş olursa yarın çatlatma iğnesi yapacak. Ki bence gelişti çünkü geceden beri iki taraflı hassasiyet ve ağrı var.