- 23 Kasım 2021
- 2.076
- 3.293
- 83
- 28
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #1.181
Öylede kuzum bu ay da böyle deneyelim dedik ya aylardır günlere dikkat ediyoruz olmuyorBen ayda 2 ye şükrediyorum H Hello KityHayat su şaka bir yana günde 2 ye gerek yok gün aşırı sperm kalitesi ciddi anlamda düşer
Geçmiş olsun kuzum ya aksilik işte Allah şifa versinKizlar benim migrenim tuttu sabah sabah gözüme vuruyor ağrısı dayanamıyorum acile gitmeden geçmez bu birazdan acile gidicem
İnşAllah faydası olur ya kuzum bakalım sonucu merakla bekliyorumGünde iki kere mimaşallah sübhanallah ben iki günde bir kere yapsak şükrediyorum
İnşallah canım ise yararsa bir daha ki ay gör bak gülenler (biz) aynısını denerizİnşAllah faydası olur ya kuzum bakalım sonucu merakla bekliyorum
Ya kuzum diğer aylarda ona çok dikkat ettim olmadı bebiş kocam da bu ay böyle yapalım dedi bana da mantıklı geldi tamam dedim günde iki kere farklı saatlerde deniyoruz inşallah olur sağlıklı bir şekilde bu ay çünkü gerçekten tüp bebek gözümde büyüyor yaaGünde iki kere mimaşallah sübhanallah ben iki günde bir kere yapsak şükrediyorum
Ayyyy o migren bende de var çok geçmiş olsun canım.Kizlar benim migrenim tuttu sabah sabah gözüme vuruyor ağrısı dayanamıyorum acile gitmeden geçmez bu birazdan acile gidicem
İnşAllah kuzum ya valla ne yapalım her yolu deniyoruz artıkİnşallah canım ise yararsa bir daha ki ay gör bak gülenler (biz) aynısını deneriz
Ben istesem de yok zaman yok ühü ühüİnşallah canım ise yararsa bir daha ki ay gör bak gülenler (biz) aynısını deneriz
Geçmiş olsun canım da gebelik olabilirse ilaç veremezler ki ancak damardan parol ya da hap parolKizlar benim migrenim tuttu sabah sabah gözüme vuruyor ağrısı dayanamıyorum acile gitmeden geçmez bu birazdan acile gidicem
Ahaha çok güldüm.. biz de öyleyiz valla.. herkes gün aşırı yapıyor biz de ay aşırıBen ayda 2 ye şükrediyorum H Hello KityHayat su şaka bir yana günde 2 ye gerek yok gün aşırı sperm kalitesi ciddi anlamda düşer
Canım seninle batlar aynı bizim yerleşme de olabilir hemen test yap garantiye al ben oğlumda yaşadım yerleşmeyi çünkü hamileysen de ilişkiye girip durmazsınKizlar is yerinde lavaboya girdim ic camasirimda cok cok acik renkli pembe kahve gibi leke... catlamadan sonraki 10. Gunum. Dun gece esimle iliskimz oldu ama normalde hic iliskiden snra boyle bisi olmaz , acaba yerlesmemi diyorum ya insallah bu ay olur
Gülelim eğlenelimAhaha çok güldüm.. biz de öyleyiz valla.. herkes gün aşırı yapıyor biz de ay aşırı
Kız mesela işten geldik ya yemekten önce deniyoruz yarım saat yatıp kalkıyorumBen istesem de yok zaman yok ühü ühü
Azminize hayran kaldım tadını çıkarın canımKız mesela işten geldik ya yemekten önce deniyoruz yarım saat yatıp kalkıyorumsonraki de gece uyumadan önce işte hafta içi böyle hafta sonu daha rahat oluyor tabi evde olduğumuz için
Ümitlendirmek istemem ama Tarih tutuyo yerleşme olabilirKizlar is yerinde lavaboya girdim ic camasirimda cok cok acik renkli pembe kahve gibi leke... catlamadan sonraki 10. Gunum. Dun gece esimle iliskimz oldu ama normalde hic iliskiden snra boyle bisi olmaz , acaba yerlesmemi diyorum ya insallah bu ay olur
Sağol kuzum benim biz çok uğraştık ya inşallah son aydır bu uğraştığımız üç buçuk yıl oldu bebiş isteyeli hem eşim hem ben bir sürü ilaç iğne ameliyat tedavisi olduk tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu çok yıpratıcı süreçlerden geçtik o yüzden artık tek sorunumuz benim pko olmam onun için de bu ay clife macun kullandım inositol içiyorum ve yumurtlamayı bariz bir şekilde hissediyorum umarım faydası olur bu kadar emeğin çabanın ramazan bayramı nda bebişlerimizin müjdesini verelim sevdiklerimize inşallahAzminize hayran kaldım tadını çıkarın canım❤
bat 4 şubat hamileyim <3Merhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
Kullanıcı İsmi Bat Sonuç@Mutleml 1 Nisan@Izabellaaa 1 NisanHeartofqueen 1 Nisangokceoz09 1 Nisan@asunny @marshmelov 1 Nisan@iyilikperisi92 1 Nisan 1 Nisan@minezmn41 2 Nisan@iyilikperisi92 4 Nisan@E L B A 4 Nisan@melindamel 4 NisanMucize1357 5 Nisan@Feyzaakncc 5 Nisan H Hello Kity 6 Nisan@undomielk 6 Nisan@PrensesAriel 6 NisanHayat su 6 Nisan@lacivertgibimi 7 Nisanpartalina_ 7 Nisan@TkCnDE2021 8 Nisan 8 Nisan@Gzmyts53 8 Nisan@aysemah 8 Nisan@LadyRuby 8 Nisan@Teach_ 9 Nisan@jadeysm 9 Nisan@Kelebenkk 9 Nisan@Mavihali 9 Nisan@Elif_edanur_61_61 9 Nisan@niidos 10 Nisan@Lazgulu5561 11 Nisan@Random33 12 Nisan@hzlsel 13 Nisan@bshk1993 14 Nisan@A R Y A 15 Nisan@Birbuketcicek 15 Nisan@ozguss 16 Nisan@Mrs Electrical Engineer 18 Nisan@Oooyyykuuuuuu 19 Nisan
Hayırlı olsun kuzum belirtilerin oldu mu bat şubat mı mart mıbat 4 şubat hamileyim <3
bat subat yumurtlama günüm 17 şubat ovülasyon testiyle hamile kaldım suan 6 haftalık bebişi gördüm geçen sene temmuzda boş gebelik geçirdim kürtaj olmuştum herkese şimdiden hayırlı olsun allah isteyen herkese nasip etsin inşallah göğüs ucu dışında hiçbir belirtim yokHayırlı olsun kuzum belirtilerin oldu mu bat şubat mı mart mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?