- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #1.061
Geçmiş olsun canım en azından ne olduğunu öğrenmiş oldun. Sevindim ağrın olmamasına. Evet tek tüple de gebelik oluyor tabii ki sakın kafana takma yani, her şey nasip. Hiçbir sorun yokken de olmuyor bizim bak 2 yıldır. Allah en hayırlısını en güzel zamanda verirAslında yazım yarım kaldı. O an telefonu bırakmak durumundaydım ama mesaj gitmişÇok teşekkür ederim tecrübeleriniz için. Bu sabah çekildim. Bir tüpüm tıkalıydı. Aslında ilk sıvıyı enjekte ettiğinde sıkıntı yoktu, normal adet sancım gibi gelmişti. Ama sonra bir tüp tıkalı dedi ve ikinci kez daha basınçlı bir şekilde sıvıyı verdi açabilmek için, o zaman gerçekten çok acıdı. Hatta acıdan da ziyade çok panikledim, değişik garip bir durumdu. Sonuçta yine de açılmadı. Doktor buna odaklanmamamı, tek tüple de sağlıklı bir gebelik elde edebileceğimi söyledi, adetin 3. günü itibariyle yumurta takibine başlayacak. Ne düşüneyim, ne yapayım hiç bilmiyorum. Tam bir sersemlik hali içerisindeyim. Bir kaç gün dinlenip kendime gelmem gerekiyor. Şu an karnımda ağrı acı yok sadece kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor.
Bakayım o zaman internetten canım. Yutma zorluğu yaşıyorum maalesefÇokta büyük değil aslında boncuk gibi yada nasıl desem fındık gibi çok büyük değil ama tadı güzel
Teşekkürler canım yazılan ilaçları not alıyorum.arastirip bakacağımO zaman olmaz. Bu kocaman olanlardan. O zaman folbiol alabilirsin canım. Hem minnacık hem yarım içiyorsun.
Önceden böyle bı sorunum yoktu. Panik atak başladığından beri çekirdek ceviz fındık yerken ve hap tutarken sıkıntı yaşıyorumÜzüldüm bazen sıkıntı olabiliyor bu
Üzüldüm ya ama rabbim ins bu konuda çok yardımcın olsun bebeğimBakayım o zaman internetten canım. Yutma zorluğu yaşıyorum maalesef
Minik bir hap mi o canimFolidoce 400 kullandım bende hep
Oyyyyyy kuzum benim rabbim panik atak sorununu teklz vakitte yok etsin çözsün inşallah yaÖnceden böyle bı sorunum yoktu. Panik atak başladığından beri çekirdek ceviz fındık yerken ve hap tutarken sıkıntı yaşıyorum
Çok sağol canımÜzüldüm ya ama rabbim ins bu konuda çok yardımcın olsun bebeğim
Amin canım Allah razı olsunOyyyyyy kuzum benim rabbim panik atak sorununu teklz vakitte yok etsin çözsün inşallah ya
YaaaaaBenim eşimde o günden beri soruyor var mi bir şey,akıntın var mıakıntı bana söyle farklı geldi fazla ve kıvamlı,yumurtlama akintimi bitirmiştir.Insan her şeyden ümitleniyor iste
Kız amin aminnnnnnnRabbim hepimizin gönlünden geçeni kabul eylesin kızlar içimde garip bir sevinç var hadi hayırlısı
Geçmiş olsun bitti gitti öyle düşün rahatla artıkAslında yazım yarım kaldı. O an telefonu bırakmak durumundaydım ama mesaj gitmişÇok teşekkür ederim tecrübeleriniz için. Bu sabah çekildim. Bir tüpüm tıkalıydı. Aslında ilk sıvıyı enjekte ettiğinde sıkıntı yoktu, normal adet sancım gibi gelmişti. Ama sonra bir tüp tıkalı dedi ve ikinci kez daha basınçlı bir şekilde sıvıyı verdi açabilmek için, o zaman gerçekten çok acıdı. Hatta acıdan da ziyade çok panikledim, değişik garip bir durumdu. Sonuçta yine de açılmadı. Doktor buna odaklanmamamı, tek tüple de sağlıklı bir gebelik elde edebileceğimi söyledi, adetin 3. günü itibariyle yumurta takibine başlayacak. Ne düşüneyim, ne yapayım hiç bilmiyorum. Tam bir sersemlik hali içerisindeyim. Bir kaç gün dinlenip kendime gelmem gerekiyor. Şu an karnımda ağrı acı yok sadece kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor.
Çok geçmiş olsun inşaallah çabucak geçer belki terapi telkin iyi gelirBakayım o zaman internetten canım. Yutma zorluğu yaşıyorum maalesef
Baya minik buMinik bir hap mi o canim
Ayyy ben çok minnoş davranırım ona, doğmamış çocuğumun babasıKuzum siz yavaştan da olsa değerlendirin. Eşini yormadan güzelce. Onlar bize nasıl nazik davraniyorlarsa şimdi sıra sendedeğerlendir sonra da iyi bak baba adayına tekrardan cookk geçmişler olsun her serde bir hayır var derler Nisan ola hayrola
Hadi inşallah canım yaa, hep birlikte hayırlı haberlerimiz olsunHer şerde bi hayır vardır diye boşuna dememişler hayırlı haberler inşallah
Evet bunu düşünüyorum canımÇok geçmiş olsun inşaallah çabucak geçer belki terapi telkin iyi gelir
Onu da araştırayım o zaman. Yarın alırım büyük ihtimalBaya minik bu
Kuzenim 9 ay boyunca tuttu birde minyon biriydi 45 kilo falan hic zorlanmadı Bi sıkıntı olmazsa tabi doktor izin verirse bende isterim zaten bat günüm 2 nisan her sey o zaman belli olurCanım benim bat 6 Nisan ama ramazan 2 Nisan'da başlıyor. Tutacağım orucumu inşallah. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Annem hep tutmuş oruçlarını hamileyken birde köyde ağır işler yaparken yani. Geçen sene kız kardeşim de hamile olduğunu 3,5 aylıkken ogrendi. Ramazanda orucunu tutmustu. Yine de doktora sormak lazım. İlle tutulmalı demiyorum da bence sorun olmaz. Eğer hamileysek de. Gece gündüz oruçlu gibi sevabi oluyormuş zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?