- Konu Sahibi Hello Kity
- #7.341
Aynen zaten yarın kontrole gitcem hormon bakar en azindanSağlık olsun canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen zaten yarın kontrole gitcem hormon bakar en azindanSağlık olsun canım benim
Artık gelmeseler keşke ya bıktıkH Hello Kity Canım beni listeden cikarabilirsin gece geldi benim kırmızı
Evet tam gününde oldum hem de
Kısmet değilmişH Hello Kity Canım beni listeden cikarabilirsin gece geldi benim kırmızı
Yooo ben çok umutluyum her ay daha da yaklaşıyoruzAnladim bnmde umudum kalmadı artık desene
Kısmet diyelim artik daha kırmızıyı görmeye 4 gün var bakalım artikYooo ben çok umutluyum her ay daha da yaklaşıyoruz
Ya senin az kalmış.. senin negatif düşünmen yasak inşallah güzel haberlerininalırız bir iki güneKısmet diyelim artik daha kırmızıyı görmeye 4 gün var bakalım artik
Canım valla benimde migrenim var. Daha bata 10 gün var ama arveles içtim dün artık kusmaya başlamıştım ağrıdan dayanamadımİçtim ama gecmiyo gözlerime vurdu ağrı artık
Canım bat ve sat tarihin ne hayır düşük değil önemli plan iki kat artmasıBeta sonucum 34.4 çıkmış. Nasıl yorumlamaliyim çok mu düşük bir değer
Sat 16 Mart. En geç 14 Nisan da olurum diye düşünüyordum. 12 sinde hafif lekelenme oldu onun üzerine test verdim. Daha önce en az 128 beta görmüştüm. Az geldi şimdiCanım bat ve sat tarihin ne hayır düşük değil önemli plan iki kat artması
Erken öğrenmişsin kuzum sadece endişelenicek bi şey yok 2 günde bi kan ver takip et 2 kat artması önemli olanBeta sonucum 34.4 çıkmış. Nasıl yorumlamaliyim çok mu düşük bir değer
Çok teşekkür ederim ne güzel şu serptiniz içime Allah razı olsunErken öğrenmişsin kuzum sadece endişelenicek bi şey yok 2 günde bi kan ver takip et 2 kat artması önemli olan
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inş
Çokkk sevindimmmmmm sağlıkla gelsinler İnşallahBen 7 Nisanda öğrendim hamile olduğumu ikizlerim olacak inşallah
Alttakinde silik çizgi var ama kendimde dana gibi silikleri görüp ertesi güne uçup gidince bir şey diyemiyorum seninkilere yarın sabah da yaparsın koyulaşır inşallahEki Görüntüle 3049053
Erken gebelik testlerim demin yaptım ama yok sanırım artık diğer aya comfortta hafif bi çizgi var gibi ama Ümit bağlamak istemedim çünkü diğerindede gözükürdü Neyse artık
İns bakalmYa senin az kalmış.. senin negatif düşünmen yasak inşallah güzel haberlerininalırız bir iki güne