- 16 Eylül 2021
- 62
- 34
- 27
-
- Konu Sahibi Hello Kity
- #7.321
Teşekkür ederimgönlüne gore Nasip olsun canimama sanki yok gibi insallah ben yaniliyorumdur 11 gun baya bi gecmis bide kanda cikmamis istersen umutlanma zamana birak bikac gun sonra doktora git olmazsan
Maalesef tahmin ediyorumAynisi basima geldi o kadar cok uzuldum ki anlatamam
Aminn,annelik duygusu içgüdüsel durdurulamaz bir his bence vakti gelince,insan elinden ne gelirse yapar sahip olabilmek için.Bide ben her iki gebeligimdede 3. Ay gebe kalmistim simdi buyuduler.. ama burda bazi arkadaslari goruyorum o kadar uzun zamandir ugrasiyorlarki inanin zamanlarini yazdikca kendimi kotu hissediyorum cok caba veren arkadaslar var Yani ben daha önce bunlari yasamadim simdide 2. Ayım gebe kalmaya calisiyorum ama testlerimi negatif gordukce umudum kesiliyor uzun zamandir hamile kalmayan arkadaslri hic dusunmek istemiyorumRabbim herkesin gönlüne göre nasip etsin hic bir kadini evlatsiz birakmasin
İnsallah hep beraber guzel haberler alacağımiz gunler olur birbirimiz icin sevinip dua edecegimizMaalesef tahmin ediyorum
Aminn,annelik duygusu içgüdüsel durdurulamaz bir his bence vakti gelince,insan elinden ne gelirse yapar sahip olabilmek için.
Aminnn hepimizin inşallah yaDoktorunuza güvenmeniz en doğrusu
Kan testinizde belli olurdu en azından sınırda çıkardı şüpelenmeniz için canınızı sıkmayın hiç olur inş adetiniz başladığında 2. Günü gidip kontrolde yumurta takibi yaptırın en uygun günü bildirir doktorunuz inş sağlıklı gebeliğiniz olur Allahın izniyle
Kan testine gittin
Geç döllenmedir inşallahSali günü gittim 01 negatif ama hala olmadım yarinda kadın doğum doktoruma gitcm
Testiniz markası al bi mi acabaYaa bana sonradan çıkanlar hep kuruma gibi geliyor.. bak sabah yapıp bembeyaz dediğimde bariz kırmızı çizgi çıktı.. sen yarın erken olandan yap bakalım o bizi sevindirsin inşallah
Yok bu bebetime dı.. ama tamamen yalancı çizgi beliriyor bebetime larda bu da öyleydiTestiniz markası al bi mi acaba
Cnm sen hamile misinBen çok net görüyorumhayırlı olsun canım
Hdi ya bndekide al bi yaptım bugün o da çok çok sonradan çıktı saatler sonraYok bu bebetime dı.. ama tamamen yalancı çizgi beliriyor bebetime larda bu da öyleydi
Yok bu bebetime dı.. ama tamamen yalancı çizgi beliriyor bebetime larda bu da öyleydi
Hani testte 10dk diyor ya, 15-20dk sonra çıkarsa bence haberci olabiliyor düşük seviyeleri ama 1-2 saat sonra çıkanlar genelde kuruma çizgisi.. ne olursa olsun insan ümitleniyor valla haklısınHdi ya bndekide al bi yaptım bugün o da çok çok sonradan çıktı saatler sonra
Aynn öyle ya hamile misinz sizHani testte 10dk diyor ya, 15-20dk sonra çıkarsa bence haberci olabiliyor düşük seviyeleri ama 1-2 saat sonra çıkanlar genelde kuruma çizgisi.. ne olursa olsun insan ümitleniyor valla haklısın
Aay öyle bı ihtimal varmıdır ki. Ya inşallah yarın bidsaha kan vercem muayene ayrintili olcmGeç döllenmedir inşallah
Yooook değilimAynn öyle ya hamile misinz siz
Düzenli ilişki yaşamaya devam ettiyseniz neden olmasın?Aay öyle bı ihtimal varmıdır ki. Ya inşallah yarın bidsaha kan vercem muayene ayrintili olcm
Adet oldunzbyaniYooook değilim
Evet tam gününde oldum hem deAdet oldunzbyani
Ve şuan adet oldum elendom kızlar Mayıs'a kaldom H Hello Kity canm sil beniDüzenli ilişki yaşamaya devam ettiyseniz neden olmasın?
Sağlık olsun canım benimVe şuan adet oldum elendom kızlar Mayıs'a kaldom H Hello Kity canm sil beni