- 15 Mart 2022
- 100
- 114
- 18
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #6.721
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Ay daha yeni tutunmuş minik bezelye değere bakKızlaaar günaydın hepinize, dün gece o kadar umutsuz bir test yaptım sonra testim bu şekilde çıktı. Eşim ilk inanmadı ısrarlarımla kan testi vermeye gitti spnucuma bakar mısınHenüz bir şey söylemek için çok erken ama lütfen dua edin değerimiz sağlıklı bir şekilde artış göstersin :) Bu arada 29 Mart pik günü, 30 Mart ise çatlama günüydü. Yani yumurtlamanın tam 12. günü değer bu şekilde
Hamilelik ihtimali var gibi canımKızlar hayırlı sahurlaradetime 4 gün kaldı ve Ovülasyon testim bu şekilde yorum yapabilir misiniz sizce hamilelik olabiliyor mu ?
O kadar tuhaf ki tüm gece uyuyamadık Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım çok sevindim. Ay daha yeni tutunmuş minik bezelye değere baksağlıkla al kucağına canım benim
O kadar tuhaf ki tüm gece uyuyamadık Allah isteyen herkese nasip etsin
Tüm dualarım da varsınız bu mübarek ayda inşallah en güzel dileğiniz sizin olurAminnn canımın içi. Şimdi senin bize böyle çok dua etmen lazımrabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın inşallah
Oldum maalesef hayatım ,H Hello Kity kuzum sen ne yaptın regl mi oldun
Hayırlısı kuzum ne diyelimOldum maalesef hayatım ,
Öyle tabi kuzum. Mayıs'a ertelendi umutlarHayırlısı kuzum ne diyelim
Canım test yapmalısın. Bu belirtilerle hamilesin diyemem ama neden olmasın. İnşallah bebistendirKızlar günüm 1 gün gecti şuan midemde asiribgaz var ama kabızlık vs yok sadece aşırı gaz var ya midem ağzıma geliyo bide agzim tatsız ama demir tadı filan yok napsam ki beklimi
Ya elimde şuan test yok yakın değil ki napsam yaCanım test yapmalısın. Bu belirtilerle hamilesin diyemem ama neden olmasın. İnşallah bebistendir
Ama kabızlık yok hiç kabızlık olur diyolarCanım test yapmalısın. Bu belirtilerle hamilesin diyemem ama neden olmasın. İnşallah bebistendir
Belirtiler herkeste farklı oluyor kuzum. Belirtiye takılma bence. Günün geçmiş. Bu en büyük belirti. Kan test veya kaset test yapmak en iyisiAma kabızlık yok hiç kabızlık olur diyolar
Evet ya olmadı sağlık ocağına insem kan versem olurBelirtiler herkeste farklı oluyor kuzum. Belirtiye takılma bence. Günün geçmiş. Bu en büyük belirti. Kan test veya kaset test yapmak en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?