- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #6.701
Sorma ztn her ay gebeyiz diyoruz regliyle maalesef aynıKaç gündür akıntım yoktu kupkuruydu ama akıntım başladı inşallah bebiştendir adetten değildir niye belirtiler bu kadar aynı olmak zorunda
Merhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
Not: Listeye eklenmek için lütfen bat tarihlerinizi yazarken beni etiketleyiniz
�
�
Hoşgeldin canım ekliyorum13 Nisan H Hello Kity
Bat: beklenen adet tarihi demek.bura ne bat ne demek fransız kaldım bu konu niye sayfamda en baştaydı :d
Sağol canım benm şimdi sıra sizde sizin pozitiflerinizle mutlu olalım inşallahBugun niyeyse enerjim cok düşük ve bu testi görünce cok mutlu oldum hayirli olsun arkadasim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Aynen canım hamile miyim acaba düşüncesi insanın kafasını sürekli kurcalıyor sonra pat kırmızılarSorma ztn her ay gebeyiz diyoruz regliyle maalesef aynı
Benim de 13 ü canım kaset yaptım bugün ama bir şey çıkmadı geç yumurtlamış olabilirsin ama tabi belirtiler çok benzer geçen ay kesin hamileyim diyordum belirtilere bakarak belirtilere takılma adetin gecikirse tekrar test yapKızlar mrb.16 mart adetin ilk günü.3 nisan korunmasız birliktelik yaşadık.Bat 13 nisan.bugun yaptım test negatifadet olacakmisım gibi bel agrisi bacaklarimda cekilme var.acaba regl belirtisi mi gebelik belirtisi mi diye dusunuyorum.birbirine bukadar benzer mi belirtiler yardimci olursaniz sevinirim
Kaset test ile normal test arasındaki fark nedir canım bu konularda yeniyim hic bilgim yokBenim de 13 ü canım kaset yaptım bugün ama bir şey çıkmadı geç yumurtlamış olabilirsin ama tabi belirtiler çok benzer geçen ay kesin hamileyim diyordum belirtilere bakarak belirtilere takılma adetin gecikirse tekrar test yap
Genelde hep regl belirtileriyle çok benzediği söyleniyor. Erken yapılan test için moral bozmayın bence bat tan sonra yaparsanız daha net olur.Kızlar mrb.16 mart adetin ilk günü.3 nisan korunmasız birliktelik yaşadık.Bat 13 nisan.bugun yaptım test negatifadet olacakmisım gibi bel agrisi bacaklarimda cekilme var.acaba regl belirtisi mi gebelik belirtisi mi diye dusunuyorum.birbirine bukadar benzer mi belirtiler yardimci olursaniz sevinirim
Tesekkur ediyorum cevabınız için,insallah sizin de gönlünüze göre olurGenelde hep regl belirtileriyle çok benzediği söyleniyor. Erken yapılan test için moral bozmayın bence bat tan sonra yaparsanız daha net olur.
Kaset test var birde erken gebelik testi var canım kaset test normal bildiğimiz test bat gününden önce negatif görmek normal gecikmesi lazım erken testler adet tarihinin 4-5 gün öncesine kadar çıktığı söyleniyor ben de internetten söyledim daha gelmedi yarın gelirse salı günü erken test yapacağımKaset test ile normal test arasındaki fark nedir canım bu konularda yeniyim hic bilgim yok
Evet 13. Günde eğer dominant yumurtanız varsa kesin görünürKızlar merhabalar.
Yarın doktor randevum var.
Yumurtlama sürecine denk getirmeye çalıştım fakat bugün 13. Gün ovülasyon testi baya silik. Yarın sabah randevum.
Normalde 13,14,15 nde hep gördüm piki.
Doktora gitme amacım yumurta ölçümü ve rahim kalınlığı. Acaba erken mi gitmiş olurum, yumurta küçük vs der diye endişe ediyorum.
Endişemin sebebi geçen ay kötü bir muayene yaşadım. Regl ilk günleri yumurta küçük rahim duvarı ince diyip ilaç verdi dr hiç sorularımı cevaplamadı bende ilaçları almadım.
Bu sefer yumurtlamaya denk getireyim dedim. Yarın 14. Gün sabah 1-2 gün daha var ise boyutu görebilir mi acaba.
Moralim bozulsun istemiyorum çok etkileniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?