- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #6.741
Canım doktorundan memnun değilsen değiştir yumurtan küçük olsa dahi ben iki aydır doktor kontorlünde ilerliyorum mesela yumurtan kucuk bile olsa 3 gün sonra tekrar gel diyor kucuk olan yumurta catlamaz o yüzden biraz daha büyüdüğü an tekrar gidiyosun sonra sana ölçümünü söylüyor veya o ana kadar çatladıysa da yumurtan catlamıs diyor her ay yumurtlama günü değişiyor illa 14. Ünde olcak diye bişey yok sen yeterki stres yapma stres yumurtaların büyümesini engelliyorKızlar merhabalar.
Yarın doktor randevum var.
Yumurtlama sürecine denk getirmeye çalıştım fakat bugün 13. Gün ovülasyon testi baya silik. Yarın sabah randevum.
Normalde 13,14,15 nde hep gördüm piki.
Doktora gitme amacım yumurta ölçümü ve rahim kalınlığı. Acaba erken mi gitmiş olurum, yumurta küçük vs der diye endişe ediyorum.
Endişemin sebebi geçen ay kötü bir muayene yaşadım. Regl ilk günleri yumurta küçük rahim duvarı ince diyip ilaç verdi dr hiç sorularımı cevaplamadı bende ilaçları almadım.
Bu sefer yumurtlamaya denk getireyim dedim. Yarın 14. Gün sabah 1-2 gün daha var ise boyutu görebilir mi acaba.
Moralim bozulsun istemiyorum çok etkileniyorum.
Ovulasyon testinde en erken hamilelik 5 haftalıkken gözüküyor canım oda kesin değilKızlar hayırlı sahurlaradetime 4 gün kaldı ve Ovülasyon testim bu şekilde yorum yapabilir misiniz sizce hamilelik olabiliyor mu ?
Aay maşallahKızlaaar günaydın hepinize, dün gece o kadar umutsuz bir test yaptım sonra testim bu şekilde çıktı. Eşim ilk inanmadı ısrarlarımla kan testi vermeye gitti spnucuma bakar mısınHenüz bir şey söylemek için çok erken ama lütfen dua edin değerimiz sağlıklı bir şekilde artış göstersin :) Bu arada 29 Mart pik günü, 30 Mart ise çatlama günüydü. Yani yumurtlamanın tam 12. günü değer bu şekilde
İnşallah ya bu ay hiç ümidim yoktu açıkçası ama çok erken davranmışım ümitsizlikteAay maşallah test belli ki çok güzel değer bu kadar düşükten bile nasıl göstermiş
İnş herşey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Hayırlısı olsun canım benim.. bu ay da biz alırız güzel haberler inşallahGünaydın kızlarr ben hafta sonu çok yoğundum giremedim cuma günü akşam regl oldum malesef ama kendimi mayısa hazırladım yapacak bir şey yok sonuçta yeni hamilelik haberleri alanları tebrik ediyorum inşallah darısı da bizlere
Amin kuzum inşallahHayırlısı olsun canım benim.. bu ay da biz alırız güzel haberler inşallah
Ayyy arka arkaya tüplerimiz takılacak deseneAmin kuzum inşallaheşim tekrar dna hasarı testi yaptıracak onun sonucuna göre haziran ilk haftası tüp bebek tedavisi olacaz artık son iki regl kaldı
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bu kadar erken değer yakalayan ilk kez görüyorumİnşallah ya bu ay hiç ümidim yoktu açıkçası ama çok erken davranmışım ümitsizlikte
Evet kuzum ya inşallahAyyy arka arkaya tüplerimiz takılacak desenetabi ondan önce güzel sürprizler olursa ne güzel olur
Kuzum sen ne yaptın var mı bir gelişme? Senin bata da az kaldı. Ben bugün bir test patlattım negatif maalesefTebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bu kadar erken değer yakalayan ilk kez görüyorumtest hangi marka 7 yi dahi göstermiş çok iyi. Bat ne zamandı peki?
Bende de tık yok. bembeyaz testler. Her gün yapıyorum ama. 15 nisan bat. En son dün gece 3.30 da yaptım negatifti.Kuzum sen ne yaptın var mı bir gelişme? Senin bata da az kaldı. Ben bugün bir test patlattım negatif maalesef( zaten benim bu aydan hiç umudum yoktu
Keşke canım keşke ama benim için çok zor. İnşallah senin için olur. Ben yeni aya başlamak için regliyi bekliyorum artıkBende de tık yok. bembeyaz testler. Her gün yapıyorum ama. 15 nisan bat. En son dün gece 3.30 da yaptım negatifti.
Keşke bizi şaşırtsa da pozitifler görünse ya
Erken testlerden yap istersen canım olabiliyor tabi ihtimali varKızlar hayırlı sahurlaradetime 4 gün kaldı ve Ovülasyon testim bu şekilde yorum yapabilir misiniz sizce hamilelik olabiliyor mu ?
Hayırlı olsun canım değerlerin bol bol artış göstersinKızlaaar günaydın hepinize, dün gece o kadar umutsuz bir test yaptım sonra testim bu şekilde çıktı. Eşim ilk inanmadı ısrarlarımla kan testi vermeye gitti spnucuma bakar mısınHenüz bir şey söylemek için çok erken ama lütfen dua edin değerimiz sağlıklı bir şekilde artış göstersin :) Bu arada 29 Mart pik günü, 30 Mart ise çatlama günüydü. Yani yumurtlamanın tam 12. günü değer bu şekilde
Çok teşekkür ederim. Bat 7 nisandı ama adetim düzensiz olurdu en 30-32 gün aralıklarla olurdum. 29 Mart yumurtlama görmüştüm 7nisan da olabilitem vardı bekliyordum aslında ama olmadım :) Comfort days erken gebelik testi sipariş ettim trendyoldan hep onlarla deniyorum ilk kez bu kadar mutlu ettiTebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bu kadar erken değer yakalayan ilk kez görüyorumtest hangi marka 7 yi dahi göstermiş çok iyi. Bat ne zamandı peki?
Kızlar cevap alamadım amaKızlar hayırlı sahurlaradetime 4 gün kaldı ve Ovülasyon testim bu şekilde yorum yapabilir misiniz sizce hamilelik olabiliyor mu ?
kesinlikle öyle canım stres en kötü etken.Canım doktorundan memnun değilsen değiştir yumurtan küçük olsa dahi ben iki aydır doktor kontorlünde ilerliyorum mesela yumurtan kucuk bile olsa 3 gün sonra tekrar gel diyor kucuk olan yumurta catlamaz o yüzden biraz daha büyüdüğü an tekrar gidiyosun sonra sana ölçümünü söylüyor veya o ana kadar çatladıysa da yumurtan catlamıs diyor her ay yumurtlama günü değişiyor illa 14. Ünde olcak diye bişey yok sen yeterki stres yapma stres yumurtaların büyümesini engelliyor
Sabah muayeneden önce ovülasyon testi yaptım hafif pembeydi. Dünden çok az koyu ama normalden baya açık.Evet 13. Günde eğer dominant yumurtanız varsa kesin görünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?