- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi Hello Kity
- #6.741
Canım doktorundan memnun değilsen değiştir yumurtan küçük olsa dahi ben iki aydır doktor kontorlünde ilerliyorum mesela yumurtan kucuk bile olsa 3 gün sonra tekrar gel diyor kucuk olan yumurta catlamaz o yüzden biraz daha büyüdüğü an tekrar gidiyosun sonra sana ölçümünü söylüyor veya o ana kadar çatladıysa da yumurtan catlamıs diyor her ay yumurtlama günü değişiyor illa 14. Ünde olcak diye bişey yok sen yeterki stres yapma stres yumurtaların büyümesini engelliyorKızlar merhabalar.
Yarın doktor randevum var.
Yumurtlama sürecine denk getirmeye çalıştım fakat bugün 13. Gün ovülasyon testi baya silik. Yarın sabah randevum.
Normalde 13,14,15 nde hep gördüm piki.
Doktora gitme amacım yumurta ölçümü ve rahim kalınlığı. Acaba erken mi gitmiş olurum, yumurta küçük vs der diye endişe ediyorum.
Endişemin sebebi geçen ay kötü bir muayene yaşadım. Regl ilk günleri yumurta küçük rahim duvarı ince diyip ilaç verdi dr hiç sorularımı cevaplamadı bende ilaçları almadım.
Bu sefer yumurtlamaya denk getireyim dedim. Yarın 14. Gün sabah 1-2 gün daha var ise boyutu görebilir mi acaba.
Moralim bozulsun istemiyorum çok etkileniyorum.