- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #6.421
Kesinlikle çift çizgilere hepimiz hasretizAl al mutlakakoyu kirmizi cift cizgiye hasret cetesiyiz
Bak seni bi konuya etiketlicem senin gibiymis degeri pozitif olmus sonradanİnşallah artar değer canım. Pozitife dönenleri gördük bu değerlerdenbende öyle olsam keşke
Olur kuzum bakayım. Mart topiginde canlı örneğini de görmüştüm zatenBak seni bi konuya etiketlicem senin gibiymis degeri pozitif olmus sonradan
Tebrikler hayırlı uğurlu olsunİlk 3 dk çıktı. Şu an şok içindeyim
Rabbim guzel haberlerini almayi nasip etsin kuzum gozun aydinKızlar kan sonucum çıktı 18.86
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahKızlar kan sonucum çıktı 18.86
Bat ne zaman canımKızlar kan sonucum çıktı 18.86
Ben ilk hamileliğimde hayatımın ilk kabızılık durumunu yaşadım, kızım 4.5 yaşında maalesef geçmedi. Şuan yine hamileyim ve maalesef dahada arttıKızlar bişey sorcam bayadir girip okuyamıyorum mesajları hamiş olanlariniz vardır ilk zamanlarınızda afedersiniz kabızlık yaşadınız mı yasadiysaniz ne kadar sürdü
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahBen ilk hamileliğimde hayatımın ilk kabızılık durumunu yaşadım, kızım 4.5 yaşında maalesef geçmedi. Şuan yine hamileyim ve maalesef dahada arttı
Amin inşallah darısı bekleyen herkesin başınaRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahbende hiç olmazdı 2 3 gündür fena her ayki gibi acaba mı demeye başladım valla
Kızlar region hala gelmedi dayanamadım test yaptım ve çok silik çizgi gördüm. Iki gün önce bembeyazdı şimdi karşımda duruyor. Telefonum çok kötü O yüzden yansitamiyorum ama yine de atayım size ama pek çıkmadi. Elimde kalan son testti keşke dayanıp yarın yapsaydım. Napicambilmiyorum eşim de evde değil şuan.
Var gibi sankiAyy kızlar bi bakıverin yaaherkes nereye kayboldu
Çok bariz görünüyor canım bu hamilelik gözün aydınKızlar region hala gelmedi dayanamadım test yaptım ve çok silik çizgi gördüm. Iki gün önce bembeyazdı şimdi karşımda duruyor. Telefonum çok kötü O yüzden yansitamiyorum ama yine de atayım size ama pek çıkmadi. Elimde kalan son testti keşke dayanıp yarın yapsaydım. Napicambilmiyorum eşim de evde değil şuan.
Ayy gerçekten mi canım yaaÇok bariz görünüyor canım bu hamilelik gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?