- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
- #6.421
Kesinlikle çift çizgilere hepimiz hasretizAl al mutlaka koyu kirmizi cift cizgiye hasret cetesiyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle çift çizgilere hepimiz hasretizAl al mutlaka koyu kirmizi cift cizgiye hasret cetesiyiz
Bak seni bi konuya etiketlicem senin gibiymis degeri pozitif olmus sonradanİnşallah artar değer canım. Pozitife dönenleri gördük bu değerlerden bende öyle olsam keşke
Olur kuzum bakayım. Mart topiginde canlı örneğini de görmüştüm zatenBak seni bi konuya etiketlicem senin gibiymis degeri pozitif olmus sonradan
Tebrikler hayırlı uğurlu olsunİlk 3 dk çıktı. Şu an şok içindeyim
Rabbim guzel haberlerini almayi nasip etsin kuzum gozun aydinKızlar kan sonucum çıktı 18.86
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahKızlar kan sonucum çıktı 18.86
Bat ne zaman canımKızlar kan sonucum çıktı 18.86
Ben ilk hamileliğimde hayatımın ilk kabızılık durumunu yaşadım, kızım 4.5 yaşında maalesef geçmedi. Şuan yine hamileyim ve maalesef dahada arttıKızlar bişey sorcam bayadir girip okuyamıyorum mesajları hamiş olanlariniz vardır ilk zamanlarınızda afedersiniz kabızlık yaşadınız mı yasadiysaniz ne kadar sürdü
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende hiç olmazdı 2 3 gündür fena her ayki gibi acaba mı demeye başladım vallaBen ilk hamileliğimde hayatımın ilk kabızılık durumunu yaşadım, kızım 4.5 yaşında maalesef geçmedi. Şuan yine hamileyim ve maalesef dahada arttı
Amin inşallah darısı bekleyen herkesin başına inşallah bebiştendir diyelim o zaman ama hamileliğin netleşirse hemen doktora bu durumu söyle bir şurup veriyor rahatlatıyor. Benim artık alıştı bünyem sanırım bu hafta doktora gidince söyleyeceğim bendeRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende hiç olmazdı 2 3 gündür fena her ayki gibi acaba mı demeye başladım valla
Kızlar region hala gelmedi dayanamadım test yaptım ve çok silik çizgi gördüm. Iki gün önce bembeyazdı şimdi karşımda duruyor. Telefonum çok kötü O yüzden yansitamiyorum ama yine de atayım size ama pek çıkmadi. Elimde kalan son testti keşke dayanıp yarın yapsaydım. Napicambilmiyorum eşim de evde değil şuan.
Var gibi sankiAyy kızlar bi bakıverin yaa herkes nereye kayboldu
Çok bariz görünüyor canım bu hamilelik gözün aydınKızlar region hala gelmedi dayanamadım test yaptım ve çok silik çizgi gördüm. Iki gün önce bembeyazdı şimdi karşımda duruyor. Telefonum çok kötü O yüzden yansitamiyorum ama yine de atayım size ama pek çıkmadi. Elimde kalan son testti keşke dayanıp yarın yapsaydım. Napicambilmiyorum eşim de evde değil şuan.
Ayy gerçekten mi canım yaaÇok bariz görünüyor canım bu hamilelik gözün aydın