Gebeliğe Hazırlık 2022 Müstakbel Nisan Anneleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Özelde anladığım kadarıyla çocuk istemiyle gidildiğinde hemen yumurta takibine başlanıyo bende 2 ay önce gittim banada 6 ay yumurta takibi yapıcaz herhangi bi sorun yok dedi klomen kullandığım ay 5 yumurtamda döllenebilir boyuttaydı ve çok iyi değerlendirdik yinede olmadı adetlerim yumurtlamamda düzenlidir bende tabi soru işareti oldu aklımda tek bi açıklaması var oda yumurtayla sperm karşılaşmıyo dün gittim rahim filmi çektirdimki birde ne öğreneyim tüplerimden biri tıkalı diğerindende az geçiyo ve radyolog hamile kalamaman çok normal dedi neyseki rahim filmiyle hemen açıldı anlayacağın doktora kalsa boşu boşuna yumurtlamamda bi probrlm olmadıgı halde 5 ay daha boşu boşuna klomen kullanıp hormonlarımla oynayacaktım doktorlarada güvenemiyoruz resmen
Evet kesinlikle baştan bütün tetkikleri yapıp ona göre ilerlemeliler. Bazıları da ticarete döküyor bu işi boş yere dünya para harcadık tam da yapmamış hormon testlerini 🙄

Kuzum dna hasarı yüzde 61 çıktı bu oran çok çok yüksek yani hamile kalsam bile bebek riskli olacaktı kromozomlarda sorun olacaktı hamileliğin sonlanması bile gerekebilir di o yüzden şükrettim o şekilde hamile kalmadığıma sonra doktorumuz altı ay tedavi süresi verdi ilaç iğne takviye yazdı ama biz dördüncü ayda tekrar baktırdık dayanamayıp çok şükür yüzde 10 a düşmüş sağlıklı gebelikler için en az yüzde 20 ve altı olması lazımmış yani sizde de çıkarsa kesinlikle önce tedavi olun zaten tedavisi olan bir sorun ama tekrarlama durumu olabilir miş Nisan ayında birdaha test verecez tüp bebek ten önce çünkü benim geçen sene ilk tüp bebek bu yüzden kimyasal gebelik oldu sonuçlar ne zaman çıkacak sizin bizim iki hafta da felan çıktı 😍bide benim de içime doğmuştu dna da sorun olduğu hatta o tüp bebek yapan doktoruma da söyledim bakalım diye gerek yok herşey normal dedi o doktora da hakkımı helal etmiyorum ayrıca ☹️
Evet yaa bana da gerek yok dedi ama ben istiyorum dedim, ikimize genetik test de yaptırdık.. niye tüp bebekte deneme yanılma yapalım ki.. varsa bişey tesavimizi olur öyle yaparız. 10 gün sonra çıkacak dna, ama genetik 21 iş günü 🥺 nisan başına yetişmicek yani..

Evet yaa bana da gerek yok dedi ama ben istiyorum dedim, ikimize genetik test de yaptırdık.. niye tüp bebekte deneme yanılma yapalım ki.. varsa bişey tesavimizi olur öyle yaparız. 10 gün sonra çıkacak dna, ama genetik 21 iş günü 🥺 nisan başına yetişmicek yani..
Bizde genetik testi yaptırmadık kuzum bilmiyorum ya kafamda deli sorular yine Rabbim inşallah daha fazla bekletmez bizleri 😇🙏🤰👶

Ovulasyon testi 6 tane kalmış bende. Bugün başladım bakalım birkaç güne pik görürüm diye tahmin ediyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun. Piki kaçırıp pisman olmamak için deniycem. Aslında pek hevesli değilim bu ay bı çöküğüm, yikigim, dipteyim sondayım depresyondayım 🥴🙄😃

Ovulasyon testi 6 tane kalmış bende. Bugün başladım bakalım birkaç güne pik görürüm diye tahmin ediyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun. Piki kaçırıp pisman olmamak için deniycem. Aslında pek hevesli değilim bu ay bı çöküğüm, yikigim, dipteyim sondayım depresyondayım 🥴🙄😃
Bende iyice stres oldum ama boşa gitmesin diye yapıyorum. Bende bi iç çöküş yaşıyorum nedense 🥴

Bende de sanki bu ay olmayacakmış gibi bir his var ama yine de deneyelim şansımızı😅 Bu ay ovü kullanmayacağım uygulamaya göre yumurtlama olan haftada her gün ilişki diğer haftalarda da adet olana kadar gün aşırı şeklinde deneyip bir çılgınlık yapacağım🤣🤣🤣

Bende de sanki bu ay olmayacakmış gibi bir his var ama yine de deneyelim şansımızı😅 Bu ay ovü kullanmayacağım uygulamaya göre yumurtlama olan haftada her gün ilişki diğer haftalarda da adet olana kadar gün aşırı şeklinde deneyip bir çılgınlık yapacağım🤣🤣🤣
Valla böyle çalışanlar beni çok şaşırtıyor 🤣🤣nasıl yapabiliyorsunuz kiz bu kadar çok ayy maşallah ne diyim 🤣🤣🤣

Valla böyle çalışanlar beni çok şaşırtıyor 🤣🤣nasıl yapabiliyorsunuz kiz bu kadar çok ayy maşallah ne diyim 🤣🤣🤣
Canım iş müsait bizim herhalde ondan okula saat 2 de gidiyoruz sabahları o yüzden vakit oluyor akşamları yorgun geliyoruz zaten o yüzden sabahı değerlendirme imkanımız oluyor bakalım her ay farklı taktikler deneyeceğim biri tutar inşallah🤣🤣🤣

Canım iş müsait bizim herhalde ondan okula saat 2 de gidiyoruz sabahları o yüzden vakit oluyor akşamları yorgun geliyoruz zaten o yüzden sabahı değerlendirme imkanımız oluyor bakalım her ay farklı taktikler deneyeceğim biri tutar inşallah🤣🤣🤣
Sabah değerlendirmek daha iyiymiş zaten. Tebrik ediyor ve başarılı olmanızı diliyorum 😃🥳

Kizlar gecen hafta yumurtlamam vardi dun gece yumurta aki gibi beyaz yogun akinti geldi bu durumu yasayan var mi

Ben ovü yapmıyorum doğurgan dönemide değerlendiremiyorum bu ay benim öyle aranızda kalıyorum sadece 🤣

X