Canım benim biraz değişik oldu ya baştan anlatmak istiyorum. Ben üçüzlere kendiliğinden hamile kaldim boş gebelik oldu kürtaj oldum. Ama 70 gün hiç adet göremedim. Doktora gittim olacaksın yakında dedi bu testleri istedi benden ve smear aldi sonuçlar temiz. Sonra tarlusal verdi onunla adet oldum 2. Günü beni çağırdı. Femara kullandim 3 gun boyunca gunde iki kere işe yaramadı, sonra fostimon iğne kullandım 4 gün oda pek ise yaramadı sonra 2 gün gonalf kullandim yüksek dozda oda 16 mm ve 14-15 mm yumurta oldu. 16 mm olduğu gün ovulasyon testi de yaptim pik degildi 3 gün sonra pik oldu. Pik olduktan 3 gün sonra da adet oldum. Doktora gittim adet kanamasına benziyor dedi ama degerlendir dedi çatlamış yumurtan dedi. Ama ben şakır şakır adet oluyorum nasıl degerlendireyim kaldı öyle. Bu arada son 2 senedir adetim çok duzensizlesti öncesinde günü gününe olurdum. 50 günlere kadar çıktı. İlk defa bu ay 26. Günde geldi. Yani doktor henüz bir problem yokken neden yumurta takibine başlamak istedi anlamadım
biraz karışık oldu ama benimde durumum böyle o yüzden endiseliyim büyüyecek mi diye
bu arada Haziran ayinda pik görmüştüm bu testlerde ama enfeksiyon oldum o ay tutmadı