- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #5.881
Canım sana şöyle söyleyeyim kasım ayındaki gebeliğim tek ilişkidendi ve yumurtlama günümden de önce olmuştu ve sürprizdi benim için fazlasıyla Çünkü bebek fikri yoktu kafamda Bir daha olur mu bilmiyorumValla baktım kendimi gördümTek deneme ve olmasını beklemek göle maya çalıp tutmasını beklemek gibi bir şey bizimkisi sanırım Birde ramazan olunca bizde enerji ışık mışık hiçbirşey kalmadı
E tamam o da yeter olacak olduktan sonra da bizi o şans bulmuyor işte. Valla biz tırt çıktık, yine de sizden umutluyuz, takipteyizBen tek ilişki yaşadım o da pik günümde. Bizden bi cacık olmaz sönmüş bizim hayat ışıklarıben totem yaptıydım partalina_ ve sen hamileysen ben de hamileyim diye sonra @Mrs Electrical Engineer totem yaptı sen hamileysen ben hamileyim diye.
Bat 7 nisan ama ben dayanamadım test yaptım pozitif :) hcgde 216 çıktı :)Kızlar Nisan topigime adını yazdırmak isteyenleri beklerim.@asunny @Mucize1357 @kahvesizasla91 @Dnbn @birhayalimsenn @Unabuna G Gzmyts53 @tgba98 @portakalkek
Hayırlı olsun kuzum belirtin var mı evde test yapmış mıydınBat 7 nisan ama ben dayanamadım test yaptım pozitif :) hcgde 216 çıktı :)
Hayırlı olsun kuzum belirtin var mı evde test yapm
Yaa çok sevindim, batlarımız aynı inşallah bende bu değerleri görürüm :)Bat 7 nisan ama ben dayanamadım test yaptım pozitif :) hcgde 216 çıktı :)
Hayırlısı inşallah :) Çatlatma iğnesiyle Hamile kaldım o yüzden belirtilerin hepsi vardı göğüs ağrısı kasık batması sırt ağrısı mide bulantısı falan :) Ama ilaç yüzünden mi yoksa bebek var diye mi bilemedim . 2 gün önce kan verdim hcg 216 çıktı .doktoruma hemen gittim daha çok yeni kesesi bile oluşmamış dedi :)Hayırlı olsun kuzum belirtin var mı evde test yapmış mıydın
Ha bir de şu var kuzum,pazar pikti biz de ateşledik e dün de pikti hiç bir halt anlamadım kendimdenE tamam o da yeter olacak olduktan sonra da bizi o şans bulmuyor işte. Valla biz tırt çıktık, yine de sizden umutluyuz, takipteyizpartalina_ biz her ay hamileyiz zaten
Hakkımızda hayırlısı , inşallah görürsünYaa çok sevindim, batlarımız aynı inşallah bende bu değerleri görürüm :)
Bu ay kesin yüklüyüz yaa tamamdır oldu bu işE tamam o da yeter olacak olduktan sonra da bizi o şans bulmuyor işte. Valla biz tırt çıktık, yine de sizden umutluyuz, takipteyizpartalina_ biz her ay hamileyiz zaten
Bat 7 nisan ama ben dayanamadım test yaptım pozitif :) hcgde 216 çıktı :)
E zaten bu iş regle bakıyor, regl olmazsan test de yaparız bayram da yaparızKuzum ya bugün evdeyim eczane uzak oruçluyum hiç halim yok çıkacak zaten sancım da var her an regl olacak gibiyim hayırlısı olsun inşallah kuzum ne diyelim
Aynen öyle kuzum bakalım hayırlısı olsun inşallahE zaten bu iş regle bakıyor, regl olmazsan test de yaparız bayram da yaparızolursan da hayırlısı deriz önümüzdeki aya bakarız
Hayırlı olsun canım benimBat 7 nisan ama ben dayanamadım test yaptım pozitif :) hcgde 216 çıktı :)
Hayirli olsun canimBat 7 nisan ama ben dayanamadım test yaptım pozitif :) hcgde 216 çıktı :)
Canim son bir saat cikmak uzeredir bende simdi geldim ben eve yeniden test yaptim ama golge bile cikmadiM Mavimiresl canım ne yaptın sonuç çıktı mı
Testi atsana bakalım kuzumCanim son bir saat cikmak uzeredir bende simdi geldim ben eve yeniden test yaptim ama golge bile cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?