- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.722
- 333
- Konu Sahibi Hello Kity
- #5.921
Maalesef buna göre 5 Ten küçük diyor ama adet olana kadar Pasha22 ı örnek alıyoruzKizlar toplasin bakin bence hamile degilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef buna göre 5 Ten küçük diyor ama adet olana kadar Pasha22 ı örnek alıyoruzKizlar toplasin bakin bence hamile degilim
Bu gidişle senin bu ay üçüz olur ben sana söyleyeyim :)))Kızlar ben bir ovulasyon daha yaptım bu nedir yahu?
R Random3 @dceke H Hello Kity M Mrs Electrical Engineer ve bilgi sahibi olanlar?
Deger 5,3 gosteriyorMaalesef buna göre 5 Ten küçük diyor ama adet olana kadar Pasha22 ı örnek alıyoruz
Şuan için negatif ama pozitife dönenleri de gördük tabiki. Hayırlısı olsun canım inşallah
Ben tam anlayamadım sayfanın tamamını çekip atar mısın kuzum. Değer 5,3 mu 0.100 mu anlamadimDeger 5,3 gosteriyor
Değerlendir çoğul gebelik olabilir canımKızlar ben bir ovulasyon daha yaptım bu nedir yahu?
R Random3 @dceke H Hello Kity M Mrs Electrical Engineer ve bilgi sahibi olanlar?
Hayirlisi olsun bakalim yaniltti ozmaan test yine beniŞuan için negatif ama pozitife dönenleri de gördük tabiki. Hayırlısı olsun canım inşallah
canım gorunuyorrr cızgıArkadaşlar kafam allak bullak bakar misinz
Canım değer normal şartlarda 0 ile 5,3 aralığında olmalı diyor orada. Maalesef senin değer 0,1in altında çıkmış. Sol tarafta yazan kısım. Ama umutsuzluğu kapılma çünkü regline daha 9 gün var. Çıkmaması çok normal. Ben ilk gebeliğimde 10 gün önce yaptırdım negatif çıktı. 4 gün kala yaptırdım 287 çıktı değerim.Deger 5,3 gosteriyor
3 saat geçtikten sonra çıktı amaGebe olmadığım zaman hiçbirşey çıkmadı. Hem de 4-5 adet test yaptım regliye kadar hiçbirinde çıkmadı.
Ben okuyamadım ozaman 5,3 se umut çok çok varDeger 5,3 gosteriyor
Ben tam anlayamadım sayfanın tamamını çekip atar mısın kuzum. Değer 5,3 mu 0.100 mu anlamadim
Silik çizgiyi gördüm canım hayırlı olsun. Kaç dakikada çıktı çizgi ve belirtin var mıArkadaşlar kafam allak bullak bakar misinz
Ama sonradan çıktınet görünüyor hamilesin kuzum bence hemen kan ver
Ben okuyamadım ozaman 5,3 se umut çok çok var
kuzum arkadaşınki 0.1 sanki imkansız gibi ama kendisine mucizesi onunla olsın diye dua ediyorumMaalesef buna göre 5 Ten küçük diyor ama adet olana kadar Pasha22 ı örnek alıyoruz
Allah’ın verdiğine yok demem de bu benim için erken delirmek olur kesin ve net her güne bir ovulasyon silikleşecek elbet kaç gün yumurtlar bir insanBu gidişle senin bu ay üçüz olur ben sana söyleyeyim :)))
Kızım sen bu ay niye böyle azgın davuk gibi yumurtluyosun şaştım kaldım hahahahaha. E ne güzel gelişmelere doyamadılar. E artık bugün olsun bari şu güzelim kıpkırmızı çizgilerin hatrına. Hayat sana ısrarla şans veriyor değerlendir bi zahmet şaka maka kaçırma bak bu seferKızlar ben bir ovulasyon daha yaptım bu nedir yahu?
İlki hemn hemn c ktim 1 dk sonra ikincisi bir bir kaç saat sonraSilik çizgiyi gördüm canım hayırlı olsun. Kaç dakikada çıktı çizgi ve belirtin var mı
Bizim senle günlerimiz aynıydı ama 9 gün kala belli olur mu ya çok erken gibi geldi bana. Olumsuz olsa dahi umutsuzluğa kapılma bence. İnşallah bebiş vardır.kuzum aticam birazdan ciktm tekrar evden duruyo evde zaten belli olur kan testide birazdan acaba diyorum comfort days markasimi yaniltiyo.. keske karisik alsaydim baska markada alsaydim belli olur son 9 gun zaten