- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
- 63
- Konu Sahibi Hello Kity
- #5.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın canım inşallah çabuk görürüzHayırlısı olsun inşallah kuzum. Daha çok yeni deniyorsun. İnşallah bizlerde göreceğiz o çift çizgiyi
Arkadan sessiz sessiz izliyorsun maşallah. Sen ne zaman bir test patlatıyorsun?Canımcım bi daha yapsana bugün bakalım nasıl çıkacak
. Kizlar kan testi verdim ama bence negatif cikacak cunku bebek varsa bile deger cok dusuk bence hayirlisi olsun bakalim 2 bucukla 3 bucuk arasi cikar dediler mail atacaklarVar gölge inşallah bebeğin seninledir
5 üstü olsun bizim olsun. Kizlar kan testi verdim ama bence negatif cikacak cunku bebek varsa bile deger cok dusuk bence hayirlisi olsun bakalim 2 bucukla 3 bucuk arasi cikar dediler mail atacaklar
Evet katılıyorum nerdesin yine partalina_Arkadan sessiz sessiz izliyorsun maşallah. Sen ne zaman bir test patlatıyorsun?
İnşallah bugün beni çok iyi hissettirecek güzel bir değer çıkar canım. Kendimden umudu kestim siz kurtarin kendinizi. Kizlar kan testi verdim ama bence negatif cikacak cunku bebek varsa bile deger cok dusuk bence hayirlisi olsun bakalim 2 bucukla 3 bucuk arasi cikar dediler mail atacaklar
yok yok pozitif çıkacak bak görürsün. Kizlar kan testi verdim ama bence negatif cikacak cunku bebek varsa bile deger cok dusuk bence hayirlisi olsun bakalim 2 bucukla 3 bucuk arasi cikar dediler mail atacaklar
bat ne zaman canım bu ay?Arkadan sessiz sessiz izliyorsun maşallah. Sen ne zaman bir test patlatıyorsun?
Benim gözler öyledirama ne göz varmış : D
Kurban olurum yaaa sen öyle diyince bende zorla görmeye çalışıyorum. Göremedim ama yarın sabah ilk idrarla tekrarliycam kuzum. İnşallah gozlerini hiç yormayacak bir test olurBenim gözler bozuldu ben hala görüyorum
Hatırlıyorsan Pasha22 da aynısını demiştim veeee sonuç bebiş bekliyor .Kurban olurum yaaa sen öyle diyince bende zorla görmeye çalışıyorum. Göremedim ama yarın sabah ilk idrarla tekrarliycam kuzum. İnşallah gozlerini hiç yormayacak bir test olur
Kuzum ya bugün evdeyim eczane uzak oruçluyum hiç halim yok çıkacak zaten sancım da var her an regl olacak gibiyim hayırlısı olsun inşallah kuzum ne diyelimCanımcım bi daha yapsana bugün bakalım nasıl çıkacak
Beklicez stres yapmadan kuzumBat bugün kuzum ama kaset test yaptım şimdi negatif
yok yok pozitif çıkacak bak görürsün
5 üstü olsun bizim olsun
Evet katılıyorum nerdesin yine partalina_
İnşallah bugün beni çok iyi hissettirecek güzel bir değer çıkar canım. Kendimden umudu kestim siz kurtarin kendinizi
İnsallh kizlar simdi kuafordeym bende heyecanla bekliyorm Rabbim gonlumuze gore nasip etsin hayirlisi olsun iyiki varsinizyok yok pozitif çıkacak bak görürsün
Canım benim yaptığım test Markası ile Denese miydin acabaKurban olurum yaaa sen öyle diyince bende zorla görmeye çalışıyorum. Göremedim ama yarın sabah ilk idrarla tekrarliycam kuzum. İnşallah gozlerini hiç yormayacak bir test olur
Ya sen sende durumlar ne?Beklicez stres yapmadan kuzum
neydi senin test markasıCanım benim yaptığım test Markası ile Denese miydin acaba