- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #5.861
Ama ilk benimkinin pozitifliği olsun doğrulansın sonra deneKurban olurum yaaasen öyle diyince bende zorla görmeye çalışıyorum. Göremedim ama yarın sabah ilk idrarla tekrarliycam kuzum. İnşallah gozlerini hiç yormayacak bir test olur
neydi senin test markası
Kuzumm bunun hcg değeri çok yüksek,ondanda çıkmayabilirGünaydın kizlar testlerim böyle bembeyaz. Ama henüz regl yok. Ümidimi kesmicem. Nedense düşündüğüm kadar da üzülmedim. Varsa da yoksa da hayırlısı olsun inşallah
Papatyamelo Pasha22 @HappyMutlu @pr3nses21 @Eflatun1Kelebek partalina_ Venev @Hayat su @Mucize1357 @PrensesAriel R Random3 @Gzmyts53
Etiket istediniz hepiniz alın negatif bı etiketunutyuhum varsa kusura bakmayın
Artı Med de yaptım canım cikmadim sağlık olsun napalimKuzumm bunun hcg değeri çok yüksek,ondanda çıkmayabilir
Ama sanki çok silik bi çizgi görüyorum benGünaydın kizlar testlerim böyle bembeyaz. Ama henüz regl yok. Ümidimi kesmicem. Nedense düşündüğüm kadar da üzülmedim. Varsa da yoksa da hayırlısı olsun inşallah
Papatyamelo Pasha22 @HappyMutlu @pr3nses21 @Eflatun1Kelebek partalina_ Venev @Hayat su @Mucize1357 @PrensesAriel R Random3 @Gzmyts53
Ama sanki çok silik bi çizgi görüyorum ben
kuzu benimde bat günü böyleydi bembeyazdı , bence bekle sakın ilaç içme belki bir ümitGünaydın kizlar testlerim böyle bembeyaz. Ama henüz regl yok. Ümidimi kesmicem. Nedense düşündüğüm kadar da üzülmedim. Varsa da yoksa da hayırlısı olsun inşallah
Kızlar silik çizgi görüyoruz dediler bende artı Med yaptım bı tane. O da bembeyaz kuzum. Ama regl yok o yüzden hala bı umudum var çünkü hep günümde olurum.hic şaşmazkuzu benimde bat günü böyleydi bembeyazdı , bence bekle sakın ilaç içme belki bir ümit
Kuzum valla yıldım ya. Bekliycem biraz yarın adet olmasam yaparim bir test dahaCanım benim yaptığım test Markası ile Denese miydin acaba
Reglimi bekliyorum akıllı usluYa sen sende durumlar ne?
18 Nisan kuzum daha var bekliyorum bakalım ama benim pek umudum yok açıkçası. Benim yumurtlama zamanı tam ramazan başlangıcına denk geldi doğru düzgün değerlendiremedik yorgunluktan. Senin bat ne zaman? İnşallah bu ay güzel haberlerini bekliyorum.yok yok pozitif çıkacak bak görürsün
ümidini sakın kaybetme ama yoksa da asla asla çok üzülme neydi mottomuz çok şükür sağlıcakla adet oluyoruz ve şansımız her ay varKızlar silik çizgi görüyoruz dediler bende artı Med yaptım bı tane. O da bembeyaz kuzum. Ama regl yok o yüzden hala bı umudum var çünkü hep günümde olurum.hic şaşmaz
Evet nursumm tabiki. Çok şükür. Rabbim bilir vereceği zamanıümidini sakın kaybetme ama yoksa da asla asla çok üzülme neydi mottomuz çok şükür sağlıcakla adet oluyoruz ve şansımız her ay varbekleyelim bakalım yarını
Ben tek ilişki yaşadım o da pik günümde. Bizden bi cacık olmaz sönmüş bizim hayat ışıklarıReglimi bekliyorum akıllı uslu
Aaa toteme ben de katılmışım aradaBen tek ilişki yaşadım o da pik günümde. Bizden bi cacık olmaz sönmüş bizim hayat ışıklarıben totem yaptıydım partalina_ ve sen hamileysen ben de hamileyim diye sonra M Mrs Electrical Engineer totem yaptı sen hamileysen ben hamileyim diye.
Valla baktım kendimi gördümBen tek ilişki yaşadım o da pik günümde. Bizden bi cacık olmaz sönmüş bizim hayat ışıklarıben totem yaptıydım partalina_ ve sen hamileysen ben de hamileyim diye sonra M Mrs Electrical Engineer totem yaptı sen hamileysen ben hamileyim diye.
Hiç mi değerlendirmedin. 1 gün bile olsa umut var.18 Nisan kuzum daha var bekliyorum bakalım ama benim pek umudum yok açıkçası. Benim yumurtlama zamanı tam ramazan başlangıcına denk geldi doğru düzgün değerlendiremedik yorgunluktan. Senin bat ne zaman? İnşallah bu ay güzel haberlerini bekliyorum.
Aman döllenmeyi yapacak olan 1 adetcik sperm. Tek sefer dediğiniz deneme ile milyonlarca sperm gidiyor. O bir tanesi de bir zahmet hallediversin işini :)) olur olur bir defa ile de olur. Zıppır çılgın hiperaktif ve çapkın 1 adet sperm vardır aralarında illakiValla baktım kendimi gördümTek deneme ve olmasını beklemek göle maya çalıp tutmasını beklemek gibi bir şey bizimkisi sanırım Birde ramazan olunca bizde enerji ışık mışık hiçbirşey kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?