- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #5.821
Kuzu kaset test ne bilmiyorum fakat arkadaşların dediği gibi 1-2 gün daha bekle yap .Ben 10 gün beklemiştimBat bugün kuzumama kaset test yaptım şimdi negatif
Senin testinde baya belli canım. Bende o da yok. Hayırlısı olsun inşallah canım benimKızlar ya ben kafayı yicem bata 6 kala yaptığım testte kuruma çizgisi yok atmadım duruyor o test dünde bata bir kala yine artımed yaptım ama ilk 20 dk dan sonra felan attım bir kenara çizgi göremeyince bidaha da bakmadım hiç bugün baktım da bişey görüyor gibiyim regl olmadım daha ama üç gündür sancım var oldum olacam gibi sizce aynı marka olsa bile birinde kuruma çizgisi çıkıp birinde çıkmaya bilir mi bu testte umut var mı sizce @PrensesAriel bir el at kuzum ya filtresiz olana
Nur topu gibi bir kuruma çizgisi bence kuzum ya hem varsa da çift kırmızı görmek istiyorum ben artık amaaSenin testinde baya belli canım. Bende o da yok. Hayırlısı olsun inşallah canım benim
İnşallah canim benim. Adet olmazsam yarın sabah tekrar test yaparım. Nasibimizde ne varsa o artıkKuzu kaset test ne bilmiyorum fakat arkadaşların dediği gibi 1-2 gün daha bekle yap .Ben 10 gün beklemiştimİnanmamıştım eşime dedim sende al yap ya test yanlış gösteriyorsa yani o kadar umudum yoktu .Erken gebelikle normal test almıştı eşim. Erken gebeliği akşam yaptım. Diğerini sabahina. Sonra baktım hepsi kırmızı çizgi sağlık ocağına gidip kan verdim
Rabbim hayırlısıyla nasip etti
Aynen öyle nasipten öteye yol yok hayırlısıİnşallah canim benim. Adet olmazsam yarın sabah tekrar test yaparım. Nasibimizde ne varsa o artık
İnşallah kuzumAmin inşallah canım benim. Hayırlısı neyse o olsun
Bir kuruma cizgim olaydı yaNur topu gibi bir kuruma çizgisi bence kuzum ya hem varsa da çift kırmızı görmek istiyorum ben artık amaa
Bak dedikleri gibi geç döllenme olabilir umudunu kaybetme. Bazimizin 28 bazimizin 30 gün oluyor .Birde benim yumurtlama dışında döllenme olmuştu ona çok şaşırdım ben.Cidden bazen akışına bırakmak lazım. Stres en büyük düşmanSenin testinde baya belli canım. Bende o da yok. Hayırlısı olsun inşallah canım benim
Haklısın canım bekleyip göreceğiz bakalım regl olacak miyimBak dedikleri gibi geç döllenme olabilir umudunu kaybetme. Bazimizin 28 bazimizin 30 gün oluyor .Birde benim yumurtlama dışında döllenme olmuştu ona çok şaşırdım ben.Cidden bazen akışına bırakmak lazım. Stres en büyük düşman
DualarımdasınHaklısın canım bekleyip göreceğiz bakalım regl olacak miyim
Kuzum hayırlısı olsun kırmızıları görene kadar hep umudumuz var ins pozitife dönerİnşallah canim benim. Adet olmazsam yarın sabah tekrar test yaparım. Nasibimizde ne varsa o artık
Bende aynı şeyi düşünüyorum :) erken gebelikte gördük normal şuan kaset test ilk idrar ile yapılmadı ama ben net baktığımda yine görüyorum yada beni gözler bozukçizgi görmekte çok kötüyüm baştan söyleyeyim. Görmedim şuan için. geç döllenme olacak, yükselecek o değer, gelecek o çift çizgi
İçini açsana canım
Sizin umudunuzu yiycemmmçizgi görmekte çok kötüyüm baştan söyleyeyim. Görmedim şuan için. geç döllenme olacak, yükselecek o değer, gelecek o çift çizgi
Canımcım bi daha yapsana bugün bakalım nasıl çıkacakKızlar ya ben kafayı yicem bata 6 kala yaptığım testte kuruma çizgisi yok atmadım duruyor o test dünde bata bir kala yine artımed yaptım ama ilk 20 dk dan sonra felan attım bir kenara çizgi göremeyince bidaha da bakmadım hiç bugün baktım da bişey görüyor gibiyim regl olmadım daha ama üç gündür sancım var oldum olacam gibi sizce aynı marka olsa bile birinde kuruma çizgisi çıkıp birinde çıkmaya bilir mi bu testte umut var mı sizce @PrensesAriel bir el at kuzum ya filtresiz olana
İnşallah canim benimKuzum hayırlısı olsun kırmızıları görene kadar hep umudumuz var ins pozitife döner
ama ne göz varmış : DBende aynı şeyi düşünüyorum :) erken gebelikte gördük normal şuan kaset test ilk idrar ile yapılmadı ama ben net baktığımda yine görüyorum yada beni gözler bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?