- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #5.801
Kuzum tabii ki üzülme zaten, daha regl olana kadar zaman var. Olmasa da önümüze bakıcaz mücadeleye devamGünaydın kizlar testlerim böyle bembeyaz. Ama henüz regl yok. Ümidimi kesmicem. Nedense düşündüğüm kadar da üzülmedim. Varsa da yoksa da hayırlısı olsun inşallah
@Papatyamelo @NurSu-14Ocak @HappyMutlupr3nses21 @Eflatun1Kelebek @dceke @Venev Hayat su @Mucize1357 @PrensesAriel R Random3 G Gzmyts53
Etiket istediniz hepiniz alın negatif bı etiketunutyuhum varsa kusura bakmayın
Canım kist varken hamile kalan da var. Zaten tedavisi de çok kolay. İlaç falan vermedi mi doktorun?Evetttttttt nur topu gibi bir kistim var bu ay elendim kızlar öyle üzgünüm ki anlatamam kana bile ihtiyaç duyması doktor adet 2 ci gün gel bana dedi ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ilk bebeğimi kaybettigimde bebeğinden akalan parça kiste çevirmişti ve 9 ay kist yüzünden çok çektim rabbim hayırlısını versin adet yok hala 2 ci gebeligimide kaybettim kist yüzünden hayırlısı Allah'tan çok üzgünüm rabbim bekleyen herkesi bu ay. Mujdelesin dualarimdasiniz kızlar
Amin kuzucumİnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin
Yaaa inşallah kuzum çokkk Amincanım var çok silik bir çizgi hadi inşallah
Bende öyle ama gelmiyor bir türlüYok kuzum ya beklicem ben her an regl olacak gibiyim yarın yaparım belki testi
Hayırlı olsun canim sağlıkla ilerlesin insallah çok sevindimGünaydın kızlarrrDün kan vermiştim bugün sonuç çıkmış kan değerim 40 sanırım çok yeni ondan silik çıkıyordu kişileri nasıl etiketliyoruz bulamadım ama HelloKittyciğim haberin olsun tatlım
İnşallah sağlıkla ilerlerilk gebeliğim olacak. Allah isteyen herkese naspi etsin inşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza
Canım hiç üzülme, regl tarihine kadar beklemek lazım hiç sıkma canınıGünaydın kizlar testlerim böyle bembeyaz. Ama henüz regl yok. Ümidimi kesmicem. Nedense düşündüğüm kadar da üzülmedim. Varsa da yoksa da hayırlısı olsun inşallah
@Papatyamelo @NurSu-14Ocak @HappyMutlupr3nses21 @Eflatun1Kelebek @dceke @Venev Hayat su @Mucize1357 @PrensesAriel R Random3 G Gzmyts53
Etiket istediniz hepiniz alın negatif bı etiketunutyuhum varsa kusura bakmayın
Çookk teşekkür ederim tatlımHayırlı olsun canim sağlıkla ilerlesin insallah çok sevindim
Hayırlı olsun kuzum belirtilerin var mı acabaÇookk teşekkür ederim tatlımAllah hepimize sağlıklı bebişler ve sağlıklı hamilelikler nasip olsun inşallah
Bat bugün kuzumKuzum tabii ki üzülme zaten, daha regl olana kadar zaman var. Olmasa da önümüze bakıcaz mücadeleye devaminşallah sonradan gösterir kendini bebiş. Kaç günün var?
Vermedi adetin 2 ci günü gel dedi sadece hormonlara bakmak için çocuk düşündüğümü ve hormonlara bakılmasıni istediğimi söyledimKuzum tabii ki üzülme zaten, daha regl olana kadar zaman var. Olmasa da önümüze bakıcaz mücadeleye devaminşallah sonradan gösterir kendini bebiş. Kaç günün var?
Canım kist varken hamile kalan da var. Zaten tedavisi de çok kolay. İlaç falan vermedi mi doktorun?
Evet canımArtımed mi kuzum
Stres yapma kuzum doktor bana yasakladı bakalım nasi basaracaksam onu ben sende yapma bacım napalim sağlıcakla gelsinler deEvet canım
göremedım kuzum ben
Amin inşallah canım benim. Hayırlısı neyse o olsunCanım hiç üzülme, regl tarihine kadar beklemek lazım hiç sıkma canınıinşallah sen de çift çizgiyi göreceksin bu ay çok aminnnnn
Canım belirtim sadece regl olacakmışım gibi kasık ağrılarım var, önceden çok akıntım olurdu şuan hiç akıntım yok, göğüslerimin de sadece ucu hafif acıyorHayırlı olsun kuzum belirtilerin var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?