- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 248
- 30
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #5.721
Hele bı olsam regl kist olunca hemen sokulmemde benUmutsuzluk yok uzulmek yok 2. Gunude hormonlara bakacak ona gore durum değerlendirmesi yaparsin kuzum en azindan zaman kaybın cok olmuycak biran önce basliycaksin yapilmasi gerekenlere bekleyelim bakalim 2: gunu sonuclar ne cikacak regl olda bi hayirlisiyla
Kuzum bende görüyorum sanki ya ay hadi inşallah sağlıkla gelir bebişGünaydın kizlar testlerim böyle bembeyaz. Ama henüz regl yok. Ümidimi kesmicem. Nedense düşündüğüm kadar da üzülmedim. Varsa da yoksa da hayırlısı olsun inşallah
@Papatyamelo @NurSu-14Ocak @HappyMutlupr3nses21 @Eflatun1Kelebek @dceke Venev Hayat su @Mucize1357 @PrensesAriel @Random33 @Gzmyts53
Etiket istediniz hepiniz alın negatif bı etiketunutyuhum varsa kusura bakmayın
Çıkar mı ki ya acabaAdet olmucaksınnnn :) Bebişin senle bak göre prenses dedi diceksin. ben daha ilk attığın teste gördm silik pembeyi . simdi yolladıklarında da net gözle görülüyor efekt yapmadann :) Gidip sen kan ver yaaaaa lütfeen en temizi kafan rahat etsin :)
Yenileyin hatta erken gebelik testi alsanizKızlar ya ben kafayı yicem bata 6 kala yaptığım testte kuruma çizgisi yok atmadım duruyor o test dünde bata bir kala yine artımed yaptım ama ilk 20 dk dan sonra felan attım bir kenara çizgi göremeyince bidaha da bakmadım hiç bugün baktım da bişey görüyor gibiyim regl olmadım daha ama üç gündür sancım var oldum olacam gibi sizce aynı marka olsa bile birinde kuruma çizgisi çıkıp birinde çıkmaya bilir mi bu testte umut var mı sizce @PrensesAriel bir el at kuzum ya filtresiz olana
Ya siz diyince baktım görüyorum sanki ama sabah niye görmedim ben elim ayağıma girdi yahuKuzum bende görüyorum sanki ya ay hadi inşallah sağlıkla gelir bebişkeşke kan versen bugün
çıkar tabi canım cıkmazmı hiç :) çünkü bu testen bende yaptım 5,10 iken bu sekşlde çıkmılştı :)))Çıkar mı ki ya acaba
Bu predictor değil mi? Yoksa asla çıkarmaz gölge falan geç döllenmişsinKuzum aslında testi sabah 5,30 da yaptım fotoları da o zaman çektim. Şimdi size attımkuruma fotosu da yeni paylaştım
Bilemedim kuzum ya hayırlısı olsun ne diyelimHafif pembe goruyorum sanki ilk fotoda
Yarın yaparım belki regl olmazsam tabiYenileyin hatta erken gebelik testi alsaniz
Olursun sabret kuzum üzüntü sknti stres yok bebeksiz keyiflenmenin rahat kahve icmenin gezmenin son son tadini cikart ve uzulme.. bebis olana kadar uzuntu yok keyif var ok.. bebis olunca da bebekle soguk kahveler arada bi soguk diye evden cikmamalar varHele bı olsam regl kist olunca hemen sokulmemde ben
Elim ayağıma dolandı heyecandan kuzum. Midem ağzımda geziyorum stresten napicam şimdi benBu predictor değil mi? Yoksa asla çıkarmaz gölge falan geç döllenmişsin
Bak 7 martta yaptığım test 8 martta da 5,10 çıkmıştı betaÇıkar mı ki ya acaba
Hcg çok düşük muhtemelen gitme bence bugün kan testine bekleyebilirsen 1-2 gün bekle senin bu bat tarihin neye göre geç yumurtladım diyorsun ya ondan soruyorumElim ayağıma dolandı heyecandan kuzum. Midem ağzımda geziyorum stresten napicam şimdi ben
Başka test mi alıp yapmalıyım beklemeli miyim. Hsasteneye mı gitsem
Resmen aynı benimkiyleBak 7 martta yaptığım test 8 martta da 5,10 çıkmıştı beta
kuzum bncede yarın sabah bır test daha yap poyle gıt hastaneye derim,Elim ayağıma dolandı heyecandan kuzum. Midem ağzımda geziyorum stresten napicam şimdi ben
Başka test mi alıp yapmalıyım beklemeli miyim. Hsasteneye mı gitsem
Canım kuruma gibi de değil de inşallah vardırKızlar ya ben kafayı yicem bata 6 kala yaptığım testte kuruma çizgisi yok atmadım duruyor o test dünde bata bir kala yine artımed yaptım ama ilk 20 dk dan sonra felan attım bir kenara çizgi göremeyince bidaha da bakmadım hiç bugün baktım da bişey görüyor gibiyim regl olmadım daha ama üç gündür sancım var oldum olacam gibi sizce aynı marka olsa bile birinde kuruma çizgisi çıkıp birinde çıkmaya bilir mi bu testte umut var mı sizce @PrensesAriel bir el at kuzum ya filtresiz olana
Daha bir sürü var canım bende emin olamamıstımResmen aynı benimkiyleay ben tıp merkezine gidicem
Canım şöyleki ovu testim az kalmıştı ama akıntım başladığı gibi test yapmaya başladım. Ama önceki iki ayda olan günlerde pik olmadı. Yani adetimin 14 veya 15. Günü pik oluyordu. Bu ay 16. Gün bile pik göremedim. Sonra da ovu testim bitti. O tarihten sonra daha yoğun akıntılarım oldu. Yumurtlama ve çatlama sonra oldu yani. Ama uygulama ile takip ediyorum yıllardır ve uygulama ne gösteriyorsa o tarihte mutlaka olurum. Hic şaşmazHcg çok düşük muhtemelen gitme bence bugün kan testine bekleyebilirsen 1-2 gün bekle senin bu bat tarihin neye göre geç yumurtladım diyorsun ya ondan soruyorum
İnşallah canim. Tamam öyle yapayım evet bı test daha yapım sabah . Hayırlısı olsun inşallah canımkuzum bncede yarın sabah bır test daha yap poyle gıt hastaneye derim,
ınsallahh bebısın senınledır
Yaa inşallah kuzum ya çünkü baya adet sancım var umudum bitmişti dün bakalım inşallah bir mucize olur yaaaCanım kuruma gibi de değil de inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?