- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 248
- 30
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #5.361
Gözün aydın canım benim çok sevindim bence gayet iyiKızlar kan testim 53,45 çıktıbata 2 gün var nasıl sizce
Canım çok kötü olduysan illa hamileliği bekleme. Bende ilk gün tutunca hasta oldum bu akşama anca kendime geldim. Daha önce hiç zorlanmazdim. Umarım bebistendirKızlar ben bugün orucu aşırı zor tuttum. Iftarda artık elim ayağım tutmuyordu mahvoldum resmen iki gün böyle değildi ama bugün ise gittim sabah yedide kalktım akşam olmadi bana. Ara ara kasigima bi sanci giriyor kasılıp kalıyorum o derece oluyor ama sonra geçiyor. Bu regl ağrısıyla karıştırılmaz bence çünkü regl ağrısı dağınık ve agri şeklinde oluyor bu bildiğin bıçak saplanmış gibi. Testleri de yedim bitirdim nöbetçi eczane de uzak eşimi göndermek istemiyorum şuan son adet tarihine göre hesaplandığimda 2+6 ama çatlamanin 10. Günü napsam bilemedim silik çizgi bile görsem oruç tutmiycam çok kötü oldum
Harika ötesi maşallah sübhanallahKızlar kan testim 53,45 çıktıbata 2 gün var nasıl sizce
Canım düşünme öyle var daha vaktimiz bak benim de umutsuzluğa kapılasım geliyorBu gece de yaparsan artık sınıf birinciliğini sana vericem valla helal olsun
Ya benim zaten ihtimalim nerdeyse sıfırben öyle kafa dağıtıyorum
Erken gebelik testi mi yapmistin canım bata 5 kalaEvet bata 5 kala negatifti ve şuan 2 var pozitif varmış meğer
Ayy insallah öyledir kuzum yaa valla durduk yere tutmamak icime sinmez yaa yarın da deniycem bakalım insallah bebistirCanım çok kötü olduysan illa hamileliği bekleme. Bende ilk gün tutunca hasta oldum bu akşama anca kendime geldim. Daha önce hiç zorlanmazdim. Umarım bebistendir
En iyisi almamak bak bana kıvranıyorum ama yapacak bişey yokTest yapmayacağım, test yapmayacağım, test yapmayacagim
Kuzum o demekki beta hcgnin son damlasydi.Ben silik çizgi gördüm var işte orda oynama yaptım bak bi
Ayy sorma deliricem artık. Bi de duygu durumum hiç iyi değil, çok gerginim çok sinirliyimKız ne zaman çıkacak yarına cikarmi benide etiketle heeeeeeeeee
Hiçbiri yok ki canım şuan bir tek dün ve bu sabah yaptıklarım var onları sa atmıştım zatenKuzum eski testleri atsana bidaha bakasım geldi
TeşekkürlerGözün aydın canım benim çok sevindim bence gayet iyi
Amiiin inşallah canımHarika ötesi maşallah sübhanallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı da bize hayırlısıyla
Hayır kan testi yaptırmıştım çıkmamıştıErken gebelik testi mi yapmistin canım bata 5 kala
Umut kesilmeyeceginin kanitisin maşallahHayır kan testi yaptırmıştım çıkmamıştı
evet ilk idrar ile yaptım ama galiba umudum kalmadı kuruma cizgisimi dige suyun altına tuttum yıkadım resmen ama gecmedi idrar damlattıgımız yere su damlattım dahada belli oldu bekleyip görecez inşallahKuzum ilk idrarla mı yaptın peki?
CanimVenev partalina_ H Hello Kity Elif_edanur_61_61 o kadar negatif ki, sonuç 0,1 tabii ki de. Boşuna umutlanma artma ihtimalim bile yok diye mesaj vermiş bana neyse diğer testleri boşa harcamiyim bari, şurada akıllı uslu reglimi bekliyim
Aa ben de artimed yapmıştım ama normal kaset olaniKuzum o demekki beta hcgnin son damlasydi.
3,5 çıkmıştı iki gün önce bugün regl oldum.
Demekki artimed baya düşük betayi algiliyosağol tatlımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?